kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.587
- Πόντοι
- 206
3 μέρες το πολύ.
Σαν τους φυλακισμένους, τις μετρούσες;Ωραιο θεμα.
Το θυμαμαι ακομα.
Η μεγαλυτερη αποχη ηταν 32 μερες
Απο 26/9/1999 εως 28/10/1999
Δεν υπαρχει λογος να μπεις σε αυτη τη διαδιακασια.Οταν σου ερθει καντο. Μην υποβαλεις στον οργανισμο σου κατι τετοιοΠόσες ώρες (ή μέρες) έχετε αντέξει το ρεκορ σας απο το να μην χύσετε; (ούτε σεξ ούτε μαλακία)
Τι αίσθημα σας είχε η αναμονή; Υποφέρατε, το κάνατε ξεκούραστα, καταναγκαστικά, τα αρχίδια τα νιώθατε πρησμένα/φουσκωμένα, δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ, το κάνετε πριν από μεγάλα γαμήσια με την γκόμενα ή κάποιο εσκορτ; Βλέπατε βελτίωση στο χύσιμο στο τίναγμα και στην ποσότητα; Αξίζει τον κόπο, ή κάθε φορά που νιώθουμε την ανάγκη πρέπει να χύνουμε χωρίς να περιμένουμε να περάσει το "χρονικό οριο" που θέλουμε.Για πείτε τις εμπειρίες σας
οντως..απλα νομιζα οτι ειχε αποτελεσμα στην ποσοτητα του χυσιματος αν απεχεις πολυΔεν υπαρχει λογος να μπεις σε αυτη τη διαδιακασια.Οταν σου ερθει καντο. Μην υποβαλεις στον οργανισμο σου κατι τετοιο
Φίλε πριν από αρκετά χρόνια είχα κάποια θέματα προσωπικά, ψυχολογικά, κλπ, που επηρέασαν την ποιότητα της στύσης μου. Η γιατριά μου; Βάρη, αερόβιο, προσοχή της διατροφής και η μαλακία κόπηκε μαχαίρι. Δεν έγινα ο Ρόκο φυσικά, είδα όμως πολύ μεγάλη διαφορά.πόσο πρεπει να κανουμε αποχή για να εχουμε πολυ καλα αποτελεσματα σε ποιοτητα στυσης και σπερματος?
εγω τον παιζω σχεδόν καθημερινα αλλα παρατηρώ οτι η στυση δεν ειναι και 100% σκληρή οπως παλιοτερα.Βεβαια θα μου πεις περνάνε τα χρόνια αλλα μαλλον ειναι επειδη δεν προσεχω τι τρωω.Παντως χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι η αποχή κανει καλό μαλλον κι οχι κακό οπως λενε μερικοι οτι μειωνει την γονιμοτητα ολη αυτη η αδρανεια κτλ.Θα δοκιμασω αρχικα να κανω μια αποχή απο μαλακία και σεξ για 3 μερες μηπως δω καποια διαφοραΦίλε πριν από αρκετά χρόνια είχα κάποια θέματα προσωπικά, ψυχολογικά, κλπ, που επηρέασαν την ποιότητα της στύσης μου. Η γιατριά μου; Βάρη, αερόβιο, προσοχή της διατροφής και η μαλακία κόπηκε μαχαίρι. Δεν έγινα ο Ρόκο φυσικά, είδα όμως πολύ μεγάλη διαφορά.
Αν αυνανίζεσαι συχνά και το κόψεις μαχαίρι η πρώτη εβδομάδα θα είναι εφιάλτης. Μετά όμως το σώμα θα ηρεμήσει και θα συνηθίσει. Την επόμενη φορά στον αγώνα θα δεις διαφορά. Αυτό φυσικά ισχύει αν δεν υπάρχει κάτι οργανικό από πίσω που να επηρεάζει την στύση σου.εγω τον παιζω σχεδόν καθημερινα αλλα παρατηρώ οτι η στυση δεν ειναι και 100% σκληρή οπως παλιοτερα.Βεβαια θα μου πεις περνάνε τα χρόνια αλλα μαλλον ειναι επειδη δεν προσεχω τι τρωω.Παντως χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι η αποχή κανει καλό μαλλον κι οχι κακό οπως λενε μερικοι οτι μειωνει την γονιμοτητα ολη αυτη η αδρανεια κτλ.Θα δοκιμασω αρχικα να κανω μια αποχή απο μαλακία και σεξ για 3 μερες μηπως δω καποια διαφορα
ποσο ετων εισαι?αν εισαι πανω απο 40 λογικο...εγω τον παιζω σχεδόν καθημερινα αλλα παρατηρώ οτι η στυση δεν ειναι και 100% σκληρή οπως παλιοτερα.Βεβαια θα μου πεις περνάνε τα χρόνια αλλα μαλλον ειναι επειδη δεν προσεχω τι τρωω.Παντως χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι η αποχή κανει καλό μαλλον κι οχι κακό οπως λενε μερικοι οτι μειωνει την γονιμοτητα ολη αυτη η αδρανεια κτλ.Θα δοκιμασω αρχικα να κανω μια αποχή απο μαλακία και σεξ για 3 μερες μηπως δω καποια διαφορα
Αν είσαι πάνω από 40 και τον παίζεις σχεδόν κάθε μέρα, δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσεις καλά άμα σου κάτσει μουνί μέσα στη βδομάδα.ποσο ετων εισαι?αν εισαι πανω απο 40 λογικο...
εγω το καθιερωσα 3-4 φορες την βδομαδα ,εκτος αν πηδηξω στο ενδιαμεσο ,οποτε αφαιρω μια μαλακια για καθε γαμησι...αν δεν εχω ορεξη ουτε να τον μυρισω.
Καλά τι3μερες αποχη, εγώ άμα δε βαρεσω μιακαθε μέρα (μπορεί και δύο)νιώθω άρρωστος,δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ άμα δε βαρεσω
Με επισης γρηγορους υπολογισμους, δεδομενου οτι με την ζωη που κανω δεν θα μακροημερευσω, οριακα προλαβαινω να πιασω το συνολικο μου βαρος σε σπερμα, πριν τα κακαρωσω 
θα συμφωνησω για τα αγγεια, κατα καιρους βρισκω μικρα "κορδονια" σε μεγεθος κλωστης εκει κατω, που μονο εγω μπορω να ψηλαφισω επειδη γνωριζω το πουλι μου. Φευγουν μετα απο μικρη αποχη, πρεπει να εισαι μεγιστος μαλακας αν συνεχιζεις να βαρας ενω βλεπεις οτι κατι παει στραβα και τραυματιστηκες. Βεβαια μπορει να το παθεις και απο το σεξ, οχι μονο με μαλακια. Εντονοι ρυθμοι, στενα προφυλακτικα, στενες τρυπες κτλ.Επειδή βλέπω μερικοί τα λιώνετε τα πουλάκια σας και έχετε και θεωρία ότι τα γυμνάζετε... Πρώτο, η προπόνηση χρειάζεται αλλά η υπερπροπόνηση αφήνει ζημιές, εδώ θα την πάθετε στα αγγεία και στα 45 θασαστε ερείπια.
εδω θα διαφωνησω, πρωτο προβλημα ειναι οι τσοντες που ερεθιζουν δυσαναλογα τον εγκεφαλο και οχι τοσο η συνηθεια της χουφτας αυτης καθεαυτης. Οπως και να χει, εχω ξαναγραψει οτι η μαλακια με καποιου ειδους λιπαντικο "βολευει" περισσοτερο (ειδικα για οσους απο εμας εχουμε περιτομη), γιατι μειωνεις και την τριβη που ερεθιζει, και η αισθηση μιμειται το σεξ, αντι για την εξιδανικευση της χουφτας που πιεζει τα νευρα.Δεύτερο, συνηθίζοντας στο σκληρό ερεθισμό της χούφτας θα πρέπει κομπρεσεράκηδες στο μουνί και πάλι θα δυσκολεύεστε να χύσετε.
Όχι μαλακία πάνω από μιά φορά τη βδομάδα, και ποτέ τελείωμα με το χέρι όταν γαμάτε.
Ο οργανισμος σου ξερει καλυτερα. Ασε που εχεις και τον προστατη σου σε εγρηγορση.ok γενικά συμφωνούμε, είναι κουφό να είμαστε σε σάιτ για πουτάνες και να γινόμαστε υπερασπιστές του αυνανισμού, λοιπόν όταν υπάρχει γκόμενα γαμάς όσο περισσότερο μπορείς, άμα δεν υπάρχει πας πουτάνες δυό φορές τη βδομάδα, άμα δεν το αντέχει η τσέπη σου ας είναι εναλλάξ γαμήσι μαλακία αλλά όχι η μαλακία περισσότερο από μιά φορά τη βδομάδα.θα συμφωνησω για τα αγγεια, κατα καιρους βρισκω μικρα "κορδονια" σε μεγεθος κλωστης εκει κατω, που μονο εγω μπορω να ψηλαφισω επειδη γνωριζω το πουλι μου. Φευγουν μετα απο μικρη αποχη, πρεπει να εισαι μεγιστος μαλακας αν συνεχιζεις να βαρας ενω βλεπεις οτι κατι παει στραβα και τραυματιστηκες. Βεβαια μπορει να το παθεις και απο το σεξ, οχι μονο με μαλακια. Εντονοι ρυθμοι, στενα προφυλακτικα, στενες τρυπες κτλ.
εδω θα διαφωνησω, πρωτο προβλημα ειναι οι τσοντες που ερεθιζουν δυσαναλογα τον εγκεφαλο και οχι τοσο η συνηθεια της χουφτας αυτης καθεαυτης. Οπως και να χει, εχω ξαναγραψει οτι η μαλακια με καποιου ειδους λιπαντικο "βολευει" περισσοτερο (ειδικα για οσους απο εμας εχουμε περιτομη), γιατι μειωνεις και την τριβη που ερεθιζει, και η αισθηση μιμειται το σεξ, αντι για την εξιδανικευση της χουφτας που πιεζει τα νευρα.
2 φορες την εβδομαδα εκσπερματιση ειναι το ιδανικο (ειτε σεξ, ειτε μαλακια, ειτε μιξ), για παραδειγμα και το σπερμοδιαγραμμα πρεπει να γινεται με 3-4 μερες αποχη, ο αντρικος οργανισμος ειναι φτιαγμενος για να παρεχει τα πιο "ζωηρα" σπερματοζωαρια 2 φορες την εβδομαδα, αρα με δυο φορες την εβδομαδα βρισκεσαι στο υγιες κομματι, με μονο μια εχει μπαγιατεψειΟ οργανισμος σου ξερει καλυτερα. Ασε που εχεις και τον προστατη σου σε εγρηγορση.