You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποχή από εκσπερμάτωση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 215864
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 106
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tribute
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Η αποχη απο το πορνο ειναι πιο ευκολη απο τον την αποχη εκσπερματωσης. Μεχρι 2-3 μερες αποχη εχω κανει τελευταια. Οσο προσπαθουσα παλιοτερα να κανω edging αντι εκσπερμάτωσης εκανε χειροτερα τα πραγματα και παντα οδηγουσε σε εκσπερματωση τα επομενα 24ωρα ενω σκεφτομουν ολη την ωρα την εκσπερματωση.
Παρατηρω με αποχη απο πορνο καποιες εβδομαδες οτι απολαμβανω περισσοτερο την εκσπερματωση ειτε μονος, ειτε με σεξ.
Παρατηρω με αποχη απο πορνο καποιες εβδομαδες οτι απολαμβανω περισσοτερο την εκσπερματωση ειτε μονος, ειτε με σεξ.
Τελευταία τροποποίηση:
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.953
- Πόντοι
- 1.346
καπνιζεις μαν;Με γρηγορους υπολογισμους, σε ολη μου τη ζωη μεχρι στιγμης εχω εκσπερματισει ποσοτητα ιση με περιπου το μισο μου βαροςΜε επισης γρηγορους υπολογισμους, δεδομενου οτι με την ζωη που κανω δεν θα μακροημερευσω, οριακα προλαβαινω να πιασω το συνολικο μου βαρος σε σπερμα, πριν τα κακαρωσω
Beat that motherfuckers
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.953
- Πόντοι
- 1.346
ημουν 15-16 και δεν εχυσα στις διακοπες των χριστουγεννων,περιπου 15 μερες.Απο το πρωι μεχρι το μεσημερι βαρεσα 4 η μαλακιες.Συμπερασμα:μαλακια η αποχη.Πλεον το κανω μονο για να τα μαζεψω και να τα δωσω σε καποια καταπιολα
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 45.583
- Πόντοι
- 21.395
Ο Τζωρτζ Μπεστ ειχε πει καποτε:
"Δοκιμασα να κοψω τις γυναικες και το αλκοολ. Ηταν τα χειροτερα 20 λεπτα της ζωης μου".
"Δοκιμασα να κοψω τις γυναικες και το αλκοολ. Ηταν τα χειροτερα 20 λεπτα της ζωης μου".
Γιώργος Κρους
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2013
- Like
- 447
- Πόντοι
- 21
Προσπαθώ να κρατηθώ αλλά βλέπω τα μηνύματα του Telly και χύνω στο λεπτό 

Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.373
- Πόντοι
- 46.423
Τι δείχνει έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης για τη συχνή εκσπερμάτιση
Τα ευρήματα αυτά ενδέχεται να επηρεάσουν τις πρακτικές στις μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς μέχρι σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά αποχή από εκσπερμάτιση
Με επισης γρηγορους υπολογισμους, δεδομενου οτι με την ζωη που κανω δεν θα μακροημερευσω, οριακα προλαβαινω να πιασω το συνολικο μου βαρος σε σπερμα, πριν τα κακαρωσω