Η αποχη απο το πορνο ειναι πιο ευκολη απο τον την αποχη εκσπερματωσης. Μεχρι 2-3 μερες αποχη εχω κανει τελευταια. Οσο προσπαθουσα παλιοτερα να κανω edging αντι εκσπερμάτωσης εκανε χειροτερα τα πραγματα και παντα οδηγουσε σε εκσπερματωση τα επομενα 24ωρα ενω σκεφτομουν ολη την ωρα την εκσπερματωση.
Παρατηρω με αποχη απο πορνο καποιες εβδομαδες οτι απολαμβανω περισσοτερο την εκσπερματωση ειτε μονος, ειτε με σεξ.
Με γρηγορους υπολογισμους, σε ολη μου τη ζωη μεχρι στιγμης εχω εκσπερματισει ποσοτητα ιση με περιπου το μισο μου βαρος Με επισης γρηγορους υπολογισμους, δεδομενου οτι με την ζωη που κανω δεν θα μακροημερευσω, οριακα προλαβαινω να πιασω το συνολικο μου βαρος σε σπερμα, πριν τα κακαρωσω
ημουν 15-16 και δεν εχυσα στις διακοπες των χριστουγεννων,περιπου 15 μερες.Απο το πρωι μεχρι το μεσημερι βαρεσα 4 η μαλακιες.Συμπερασμα:μαλακια η αποχη.Πλεον το κανω μονο για να τα μαζεψω και να τα δωσω σε καποια καταπιολα
Τα ευρήματα αυτά ενδέχεται να επηρεάσουν τις πρακτικές στις μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς μέχρι σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά αποχή από εκσπερμάτιση