ρε μαλάκα μήπως να βάλουμε εισιτήριο μπας και πάμε διακοπές κούτρα?Έλα κι εσύ Ελιά με τον φπ να μας δείρεις..
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε μαλάκα μήπως να βάλουμε εισιτήριο μπας και πάμε διακοπές κούτρα?Έλα κι εσύ Ελιά με τον φπ να μας δείρεις..
Να σου πω, δεν είναι κακή ιδέα..ρε μαλάκα μήπως να βάλουμε εισιτήριο μπας και πάμε διακοπές κούτρα?
Αλλος θα ερθει στην Ελια και θα σας σκισει το κωλαντερο μαλακιστηρια...3) Έλα κι εσύ Ελιά με τον φπ να μας δείρεις..

Αλλος θα ερθει στην Ελια και θα σας σκισει το κωλαντερο μαλακιστηρια...
Έλα αλάνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..Αλλος θα ερθει στην Ελια και θα σας σκισει το κωλαντερο μαλακιστηρια...
μουαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
να πάρω ένα τηλέφωνο στον κέντρο υγείας στον Αγιο Νικόλαο να έχουν κάβα ορούς καφείνης
Θα εχει και μπασκετ το μενου???Έλα αλάνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..
Κανόνισε για μπόλικο πράμα λέμεεεεεεεεεεεεεε
τάβλι και πολύ είναιΘα εχει και μπασκετ το μενου???
Τσιπουρο θα φερω εγω,δεν πινεται αυτη η μαλακια με το γλυκανισο που εχουν εκει πανω...
και απο αυτά έχουμεΝα κανονίσω παγάκια??![]()
![]()
![]()
Αστοιχειωτε...[size=30pt]τάβλι[/size] και πολύ είναι
έχουμε και άνευ ρε ταγάρι

Γιατι θα ειναι και ο σκα2ς????Να κανονίσω παγάκια??![]()
![]()
![]()

με τρόμαξες ρε έτσι σπορτιβ τύπος που είσαιΑστοιχειωτε...![]()
![]()
Ουτε τα υποννοουμενα δεν πιανεις...

χλευαζεις?με τρόμαξες ρε έτσι σπορτιβ τύπος που είσαι![]()
μπουααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαΓιατι θα ειναι και ο σκα2ς????![]()
![]()
![]()
δεν θα με παίξεις?χλευαζεις?
H μαμα μου μΕ ειπε να μην παιζω με τα σιδερα...δεν θα με παίξεις?
ε και τι φοβάσαι? Θα έρθει και η μαμά σου μαζί?H μαμα μου μΕ ειπε να μην παιζω με τα σιδερα...
αααχαχαχαχαχχαχαχαχα...ε και τι φοβάσαι? Θα έρθει και η μαμά σου μαζί?
αγκαλίτσα με το κλιματιστικό και ακινησίααααχαχαχαχαχχαχαχαχα...
βρωμοπουστα...
τι ζεστΑ ειναι αυτη ρε παπαρα σημερα,δεν παλευεται...
Να πα να γαμηθεις....αγκαλίτσα με το κλιματιστικό και ακινησία