argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.564
- Πόντοι
- 16.235
Ντύσιμο είναι αυτό;Κυκλοφορεί με φόρμες μόνο;Απο τοτε που βρήκε μόνιμο γκόμενο ντύθηκε και αυτη.
Έτσι κυκλοφορούν μόνο καγκουροειδη.
Ντύσιμο είναι αυτό;Κυκλοφορεί με φόρμες μόνο;Απο τοτε που βρήκε μόνιμο γκόμενο ντύθηκε και αυτη.
Μεγάλο πουτανι είναι. Φαίνεται από το ότι θέλει να μας δείχνει συνέχεια τον κώλο της και τα βυζιά τηςΔειχνει γλυκούλα αλλα κατα βαθος πρέπει να ειναι πουτανι.
Δείχνει ακριβώς αυτό που θέλει να βλέπει η πλεμπα που αρέσκεται σε τέτοιες διαδικτυακές περσόνες.Μεγάλο πουτανι είναι. Φαίνεται από το ότι θέλει να μας δείχνει συνέχεια τον κώλο της και τα βυζιά της
γλυκούλα δεν θα την έλεγα. είναι εκφυλο και θέλει πόλεμοΔειχνει γλυκούλα αλλα κατα βαθος πρέπει να ειναι πουτανι.
Να ζησει η Ισπανια!Πω ρε η γαμιόλα τι βυζάρες έχει
Πω ρε τη γαμιολαΚαι συνεχίζουμε εδώ. Κωλοκατάσταση η φάση
Το φρύδι είναι ΑΙΣΧΟΣ.Δεν θα μας αφήσει σταγόνα για σταγόνα σήμερα. Αυτό το στήθος με έχει τρελάνει
Ρισπεκτ που καταφερες και ειδες και το φρυδι μανΤο φρύδι είναι ΑΙΣΧΟΣ.
Θα το χαρακτήριζα και..."Καραμανλικό"!Το φρύδι είναι ΑΙΣΧΟΣ.
Θα το χαρακτήριζα και..."Καραμανλικό"!

Δεν είμαι σε εικοσαημερη εμπλοκή σε μονάδα χωρίς κόσμο για αυτό δεν έχει θολώσει το μάτι μου .Ρισπεκτ που καταφερες και ειδες και το φρυδι μαν
Επίσης,δεν είμαι βυζολαγνος ώστε να αγνοω ΟΛΑ τα υπόλοιπα και να βλέπω μόνο δύο περιοχές σε όλη την γυναικεία φιγούρα .Ρισπεκτ που καταφερες και ειδες και το φρυδι μαν
Α οκ δεν ηξερα οτι κοιταμε και τον χαρακτήρα εδω μεσα.Επίσης,δεν είμαι βυζολαγνος ώστε να αγνοω ΟΛΑ τα υπόλοιπα και να βλέπω μόνο δύο περιοχές σε όλη την γυναικεία φιγούρα .