The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.059
- Πόντοι
- 40.655
Για εμένα το έχουμε λύσει. Όπως τα γράφεις είναι.και εγω μιλάω για σενα αυτα που εχεις δηλώσει
Με εσένα όμως τι γίνεται; Τον έφαγες και δεν σου άρεσε;
Για εμένα το έχουμε λύσει. Όπως τα γράφεις είναι.και εγω μιλάω για σενα αυτα που εχεις δηλώσει
χαθηκες εσυ , σε φαγαν τα πουτανονηματαΠοια ειναυτή πάλι ????
Δεν την ξέρω ... από τη κωριό είναι ?![]()
περαστικά σου ΚρυφοπουτανιτσαΓια εμένα το έχουμε λύσει. Όπως τα γράφεις είναι.
περαστικά σου Κρυφοπουτανιτσα![]()
αυτο δεν ειναι συζήτηση ειναι η μαλάκια που εχεις στον εγκέφαλοΈχω συζητήσει με μαλάκες και μαλάκες. Σου αναγνωρίζω πως είσαι ο πιο βαρετός.
Μου ήπιε το μεδούλι μια αχόρταγη μιλφάραχαθηκες εσυ , σε φαγαν τα πουτανονηματα
πάρε δυνάμεις και ξαναπέσε με τα μούτρα απο χειμώναΜου ήπιε το μεδούλι μια αχόρταγη μιλφάρακαι στυλώνομαι στα πόδια μου τώρα στις διακοπές
Έχεις ψάξει αν εκτός από μαλάκας είσαι και αυτιστικός;αυτο δεν ειναι συζήτηση ειναι η μαλάκια που εχεις στον εγκέφαλο
Έχεις ψάξει αν εκτός από μαλάκας είσαι και αυτιστικός;Έχεις ψάξει αν εκτός από μαλάκας είσαι και αυτιστικός;
ασε ρε τυπε να δουμε και λιγο αίμα , πηξαμε στο μουνιΞεκωλατε βρε τύποι και ανεβάστε καμία φωτό.
βαρα τους και μία αναφο΄ρα για καλό και για κακόΞεκωλατε βρε τύποι και ανεβάστε καμία φωτό.
Τσακώθηκε ρε μαλακες.ασε ρε τυπε να δουμε και λιγο αίμα , πηξαμε στο μουνι
Γιατι προφανως δεν ημουν σπονσορετα. Το βλαχαδερο απο το Μενιδι θελει Λαμπο να την φορτωσει, Μαλδιβες και τσαντα Λουι Φτυστον. Οξω μωρη σαπιοκωλαΤυπε αν επιτρέπετέ ξερεις για πιο λογο σου έριξε ακυρο;
Το μόνο αίμα που μπορεί να δείτε στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι από τη σερβιέτα του @sescoulas .ασε ρε τυπε να δουμε και λιγο αίμα , πηξαμε στο μουνι
εσυ εχεις δηλώσει πουστης λιγο ποιο πανωΤο μόνο αίμα που μπορεί να δείτε στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι από τη σερβιέτα του @sescoulas .
, εκτος απο πούστης λες και ψέματα