Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

  • Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

    Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

    Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

    Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

    Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

    Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

    Ψήφοι: 24 12,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
81977 μάην καμαράντ...

Δεεδομένου ότι δεν διακατέχομαι από σύνδρομα Μαστερ, φον Στρητ, ένα τετραψήφιο iq με καλύπτει!

αυτουνούνε είναι οι καταθέσιες του σε τράπεζα όταν μπήκε στο μπουρδέλα.....  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες το ψέματα!  :cheesy:
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Η Ελλάδα των γόνων δεν τραβάει.Θα πρέπει να πιάσει επίπεδο Βουλγαρίας για να ισορροπήσει.Αυτό είναι το επίπεδο των γόνων.Ξαναλέω οτι οι υπολογισμοί δε γίνονται πλέον με βάση τις επιδόσεις προ δεκαετίας όταν οι γόνοι ήταν λιγότεροι αλλά με τις σημερινές επιδόσεις.Είναι πραγματικά θάνατος.
Εχουν βάλει τον κάθε μέτριο τεμπέλη ανίκανο σε όλες τις θέσεις.Οι τύποι δεν τραβάνε καθόλου είναι για γέλια.Ακόμα χειρότερα οι άλλοι αρνούνται να τους βοηθήσουν.Εχουμε μια κατάσταση εντελώς σκατά.Οι άχρηστοι γόνοι διεκδικούν τα εισοδήματα των γονιών τους,οι γονείς τους διεκδικούν τις συντάξεις και αυτοί που πρέπει να δουλέψουν για όλα αυτά αρνούνται να δουλέψουν.Για τον πούτσο τελείως.Για αυτό προβλέπω οτι το κωλοχανείο θα τελεειώσει μέσα σε διαδικασία clusterfuck.Δεν ισχύει κανένας νόμος παρά μόνο η απεριόριστη βία.Εισπράττουν αυτό ακριβώς που ασκούν.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Αν και μιλας σε πολλα πολυ ωραια και σωστα, βλεπω οτι καπου γενικευεις ομως....

Η αναγκη φερνει την επιθυμια, μεσα απο καλες αρχες μιλαω, γιατι υπαρχουν και οι κακες οι οποιες ακολουθουν κακους δρομους και μονοπατια...
Η δε επιθυμια μαζι με την στερηση οταν καιει μεσα σου, φερνει δημιουργικοτητα και προοδο. (απαιτειται καλοπροεραιτη σκεψη και βουληση γιαυτο)

Οι παλαιοι που αναφερεσαι περασαν κατοχη, εμφυλιο, στερησεις, βασανα και με μεγαλο αγωνα μεσα απο την επιθυμια για ζωη, τα καταφεραν.... εχοντας το κινητρο για ενα καλυτερο αυριο για τους ιδιους και τα παιδια τους.

Οι σημερινοι νεοι τι εχουν περασει απο στερησεις ?
Απλά αυτός που παλιά γινόταν τσαγκάρης μανάβης γίνεται τώρα επιστήμων γιατί κάποιοι αρχίδουλες αποφάσισαν να ρίξουν τα στάνταρ.Αυτές οι σκατόπουστες που έριξαν τα στάνταρ ρώτησαν κανέναν?Αυτό έγινε με αίτημα της δημοκρατίας?Αν είναι έτσι ποιος τη χέζει τη δημοκρατία.
Ο τσαγκάρης ή ο ποιμένας που αναγορεύονται επιστήμονες τσαγκάρηδες και βοσκοί θα παραμείνουν.Και ενώ σαν τέτοιοι ήταν χρήσιμοι σαν επιστήμονες είναι για τον πούτσο.Εξού και ο πάτος.
Ολα αυτά ξεκίνησαν από τα σκατίδια που θέλησαν να αποκαταστήσουν τα τέκνα τους και πίεσαν απίστευτα να πέσουν τα στάνταρ.Οι μπουχέσες αυτοί δεν έχουν έρεισμα ύπαρξης.Μιλάμε για ανάγκη εξόντωσης για δίψα καταστροφής και αίματος.Το κακό είχε παραγίνει και ήρθε η ώρα να τον πιούνε.Δε μάντψαν μόνο πώς.
 

Επισκέπτης
Ολα αυτά ξεκίνησαν από τα σκατίδια που θέλησαν να αποκαταστήσουν τα τέκνα τους και πίεσαν απίστευτα να πέσουν τα στάνταρ.Οι μπουχέσες αυτοί δεν έχουν έρεισμα ύπαρξης.

Ξεκίνημα με σκατόψυχο Σιδερένιο, σκατά στον τάφο του.
3-4 νέες ιατρικές (χωρίς ανατομεία δεν πειράζει , ας μάθουν ανατομία σε προπλάσματα),
νέα Νομική στην Κομοτηνή ... μέχρι και οδοντιατρική στη λάρισσα είχε ξεκινήσει , αλλά δεν λειτούργησε ποτέ γιατί φαγωθήκαν για τις προμήθεις του εξοπλισμού ....

καμιά 200ριά νέα ΑΕΙ, καμιά 1000άδα ΤΕΙ ,
σε κάθε έδρα που μέχρι το 1981 είχε έναν καθηγητή, έναν αναπληρωτή και 3 επίκουρους,
έγιναν 5 οι αναπληρωτές και 50 οι επίκουροι ......


όλη η λάσπη του ΠΑΣΟΚ ....
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
δεν ειναι κακό να είσαι μαλάκας.
είναι κάκιστο όμως να τον παριστάνεις.......

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011
Ισλανδία: Το λαμπρό παράδειγμα που όλοι μας κρύβουν
Share164
Σιγή ασυρμάτου όσον αφορά πληροφορίες από την Ισλανδία. Γιατί; Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν δημιουργήσει αυτές στη Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής τους και
κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του Συντάγματος. Και όλο αυτό με ειρηνικές διαδικασίες. Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση. Τι θα γινόταν αν όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες έπαιρναν παράδειγμα; Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία: 2008. Εθνικοποιείται η κύρια τράπεζα της χώρας. Καταρρέει το νόμισμα, σταματάει τη λειτουργία του το χρηματιστήριο. Η χώρα είναι σε πτώχευση. 2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στη Βουλή καταφέρνουν και κηρύσσονται πρόωρες εκλογές και προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Συνεχίζει η άθλια κατάσταση της οικονομίας της χώρας. Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στη Μ. Βρετανία και την Ολλανδία, με την πληρωμή πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οι ισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο. 2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για τον νόμο. Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ και ανακοινώνει ότι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία. Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα και σαρώνει το «όχι» στην πληρωμή με 93% των ψήφων. Η κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οι συλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών. Η Interpol εκδίδει διαταγή και όλοι οι εμπλεκόμενοι τραπεζίτες εγκαταλείπουν τη χώρα. Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει το νέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες, χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522 που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι. Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναι ενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 ανθρώπους. Το σώμα αρχίζει την εργασία του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσει μια Magna Carta λαμβάνοντας υπόψη τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικών συνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα. Θα πρέπει να επικυρωθεί από την υπάρχουσα Βουλή και από την επόμενη αναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές. Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της ισλανδικής επανάστασης: παραίτηση ολόκληρης της κυβέρνησης, εθνικοποίηση της τράπεζας, δημοψήφισμα για τις κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις, φυλάκιση των υπευθύνων της κρίσης και ξαναγράψιμο του Συντάγματος από τους πολίτες.
 

Επισκέπτης
σε κάθε έδρα που μέχρι το 1981 είχε έναν καθηγητή, έναν αναπληρωτή και 3 επίκουρους,
έγιναν 5 οι αναπληρωτές και 50 οι επίκουροι ......

Ὑφηγηταὶ καὶ ἐπιμεληταὶ ἐκαλοῦντο τότε.

Ὄντως ἐντὸς ὀλίγου ὅλος ὁ πληθυσμὸς θὰ διαθέτῃ δίπλωμα ἤ πτυχίον ἀνωτάτης ἐκπαιδεύσεως (δεδομένου ὅτι καὶ τὰ ΤΕΙ ὠνομάσθησαν ἀνώταται σχολαί, κατὰ τὸ πρότυπον τῶν ἰχθύων τοῦ καλογήρου).

Βεβαίως ἡ ἀνεργία θὰ κυμαίνεται περὶ τὸ 50%.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.731
Πόντοι
1.306
Ὑφηγηταὶ καὶ ἐπιμεληταὶ ἐκαλοῦντο τότε.

Ὄντως ἐντὸς ὀλίγου ὅλος ὁ πληθυσμὸς θὰ διαθέτῃ δίπλωμα ἤ πτυχίον ἀνωτάτης ἐκπαιδεύσεως (δεδομένου ὅτι καὶ τὰ ΤΕΙ ὠνομάσθησαν ἀνώταται σχολαί, κατὰ τὸ πρότυπον τῶν ἰχθύων τοῦ καλογήρου).

Βεβαίως ἡ ἀνεργία θὰ κυμαίνεται περὶ τὸ 50%.

εσεις κυριε εχετε πτυχιον;
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.731
Πόντοι
1.306
Στο πασόκ πάντως εκεί στα 80 θα μπορούσατε να κάνετε καριέρα κ λεφτά κύριε,μαλακία σας κύριε να μην πολιτευτείτε.
΄

εσεις κυριε γιατι ασχολεισται με το πασοκ και ουχι με τα δικα σας χαλια;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom