Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ
Εγω ειμαι αρκετα κατω  .... αλλα δεν παραπονιεμαι...
δοξα τον θεο υποχρεωσεις δεν εχω ουτε χρωσταω τιποτα
την μητερα μου την συντηρω εγω
και απο το σπιτι μου δεν λειπει τιποτα
αυτο μονο που με λυπει πραγματικα ειναι οτι δεν βλεπω μελλον
μονο αυτο.....

:offtopic:  Το σενάριο που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα, οτι δηλαδή κάποια πρακτορεία θα συνεργαστούν με ξένες εταιρίες και κάποια θα γίνουνε αποκλειστικά ΟΠΑΠ, έχει κάποια δόση αλήθειας ή μόνο φήμες?

hotyan

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
30
Πόντοι
5.825
ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ
Εγω ειμαι αρκετα κατω  .... αλλα δεν παραπονιεμαι...
δοξα τον θεο υποχρεωσεις δεν εχω ουτε χρωσταω τιποτα
την μητερα μου την συντηρω εγω
και απο το σπιτι μου δεν λειπει τιποτα
αυτο μονο που με λυπει πραγματικα ειναι οτι δεν βλεπω μελλον
μονο αυτο.....
Υγεία νάχεις.
Φρόντισε και για κανενα "φαγώσιμο" μουνάκι να εχεις ευκαιρο για τις νυχτερινές καυλες, και νο πρόμπλεμ.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
15
Like
1.974
Πόντοι
6.255
Στο Κολονάκι 4 υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έχουν τα πολιτικά τους γραφεία στην οδό "Αρματωλών και κλεφτών" σύμπωση εεε;;;;;  :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Για το πασοκ συμφωνώ.
Για τον εγκέφαλο του μέμου πάλι έχω τις επιφυλάξεις μου.
Δε γίνεται να γαμήσεις κάτι ανύπαρκτο..
ρε αντε να πλυνεις κανα καμπινε μωρη κακομοιρα, μιλας κιολας

:2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ο δημοσιογράφος γράφει μαλακίες.

Υ.Γ.  Σιγά μην στραβοψωλιάσεις.

στραβοφιάρη πάρτο αλλιώς.
έχεις καζατζήσει χειρότερος απο αυτούς που κορόιδευες.
ειλικρινά (ξέρεις προσωπικά τι εκτίμηση σου έχω) μένω άναυδος παρακολουθώντας τα ποστ σου μετά ΔΝΤ.
ΔεΝιώθειςΤύψεις ήθελα να ξερα ρε κιαρατά;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ, τι τραγουδάς μωρέ;;;;

Τύψεις για ποιό πράγμα;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ, τι τραγουδάς μωρέ;;;;

Τύψεις για ποιό πράγμα;;;;

που πρόδωσες εμάς τους κοτομπέικον για τα φιλέτα του Μαξίμου.

ααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχααχαχαααααααααα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αααααααχχαχααχχααχαχχαχαχααχα αυτό δεν περίμενα να το δω...
ND vs ND
και
PASOK vs PASOK

Η απάντηση Ρουσόπουλου στη δήλωση Σαμαρά

«Από την σημερινή δήλωση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας είναι φανερό ότι ο ίδιος δεν σέβεται τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη και έχει εκδώσει ήδη τις αποφάσεις του», ανέφερε ο πρώην υπουργός Επικρατείας, απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά.

"Δεν ζήτησα ποτέ και από κανέναν, ούτε από τον κ.Σαμαρά, να απολογηθεί για εμένα. Η αλήθεια και το ήθος μου δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους υπερασπίσεις. Προσδοκώ να κριθώ από την δικαιοσύνη και όχι από κομματικούς μηχανισμούς και τις σκοπιμότητές τους. Θα το επιδιώξω μέχρι τέλους. Και θα δικαιωθώ πλήρως", σημείωσε.

"Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριε Σαμαρά και εσείς αυτό το γνωρίζετε", κατέληξαν οι δηλώσεις του.

Σημίτης: Θλίβομαι και εξοργίζομαι, δεν είμαστε όλοι διεφθαρμένοι

«Παρανομίες και αθλιότητες» χαρακτηρίζει ο Κώστας Σημίτης τις πράξεις που ομολόγησε ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης και εκφράζει την οργή του.

Κ. Σημίτης: Με θάρρος και επιμονή να αποκαταστήσουμε την ποιότητα της κοινωνίας Κ. Σημίτης: Με θάρρος και επιμονή να αποκαταστήσουμε την ποιότητα της κοινωνίας «Θλίβομαι και εξοργίζομαι, επειδή τέτοιες πράξεις εκκολάφθηκαν και κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας του ΠΑΣΟΚ 1996-2004. Πράξεις που προσβάλλουν το αίσθημα δικαίου της κοινωνίας, αμαυρώνουν το έργο τής τότε κυβέρνησης και τις προσπάθειες όλων όσοι εργάστηκαν και προσέφεραν για μια καλύτερη Ελλάδα», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός σε γραπτή δήλωσή του.

Ο κ. Σημίτης αποκρούει την ισοπεδωτική κριτική και στηρίζει το έργο της Εξεταστικής Επιτροπής. «Ολη η Ελλάδα -αναφέρει- δεν είναι μια διεφθαρμένη χώρα. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Με θάρρος και επιμονή πρέπει να αποκαταστήσουμε την ποιότητα μιας κοινωνίας που επιδιώκει ο ελληνικός λαός και κάθε πολίτης που σέβεται τον εαυτό του. Θέλω να πιστεύω ότι η διαδικασία των Εξεταστικών Επιτροπών θα ενισχύσει το δημοκρατικό πολιτικό σύστημα και το κράτος δικαίου και δεν θα αφήσει περιθώρια για αντιπαραθέσεις εντυπώσεων και συμψηφισμούς σκοπιμοτήτων».

Η ομολογία Μαντέλη έπεσε σαν κεραυνός στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, καθώς είναι ο δεύτερος στενός συνεργάτης του (είχε προηγηθεί ο Θ. Τσουκάτος), που ομολόγησε παράνομες συναλλαγές με τη γερμανική εταιρεία. Ο ίδιος θεωρεί πως έτσι συγκαλύπτεται ότι στα χρόνια της πρωθυπουργίας του «έγινε σημαντικό έργο».

Στην κυβέρνηση υποδέχτηκαν με θετικά σχόλια την άμεση αντίδραση του κ. Σημίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τίθεται θέμα να κληθεί ο κ. Σημίτης στην Εξεταστική Επιτροπή, παρά τη δήλωση που έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ. Γρηγοράκος, υπέρ της κλήσης του. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής είπε μεν ότι αυτό είναι θέμα της Επιτροπής, αλλά πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Το να στοχεύουμε σε πρόσωπα για λόγους εντυπωσιασμού, πολλές φορές μπορεί να καλύπτει τη διερεύνηση της αλήθειας».

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
33
Πόντοι
166
Στο Κολονάκι 4 υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έχουν τα πολιτικά τους γραφεία στην οδό "Αρματωλών και κλεφτών" σύμπωση εεε;;;;;  :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Πάρε τηλέφωνο τον Λιακό (κουμπάρος του Καρα-τζαφερ είναι)

να του το πεις να γράψει κάτι :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σημίτης: Θλίβομαι και εξοργίζομαι, [size=15pt]δεν είμαστε όλοι διεφθαρμένοι[/size]

«Παρανομίες και αθλιότητες» χαρακτηρίζει ο Κώστας Σημίτης τις πράξεις που ομολόγησε ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης και εκφράζει την οργή του.

Κ. Σημίτης: Με θάρρος και επιμονή να αποκαταστήσουμε την ποιότητα της κοινωνίας Κ. Σημίτης: [size=15pt]Με θάρρος και επιμονή να αποκαταστήσουμε την ποιότητα της κοινωνίας [/size] «Θλίβομαι και εξοργίζομαι, επειδή τέτοιες πράξεις εκκολάφθηκαν και κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας του ΠΑΣΟΚ 1996-2004. Πράξεις που προσβάλλουν το αίσθημα δικαίου της κοινωνίας, αμαυρώνουν το έργο τής τότε κυβέρνησης και τις [size=15pt]προσπάθειες όλων όσοι εργάστηκαν και προσέφεραν για μια καλύτερη Ελλάδα[/size]», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός σε γραπτή δήλωσή του.

Ο κ. Σημίτης αποκρούει την ισοπεδωτική κριτική και στηρίζει το έργο της Εξεταστικής Επιτροπής. «Ολη η Ελλάδα -αναφέρει- δεν είναι μια διεφθαρμένη χώρα. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Με θάρρος και επιμονή πρέπει να αποκαταστήσουμε την ποιότητα μιας κοινωνίας που επιδιώκει ο ελληνικός λαός και κάθε πολίτης που σέβεται τον εαυτό του. Θέλω να πιστεύω ότι η διαδικασία των Εξεταστικών Επιτροπών θα ενισχύσει το δημοκρατικό πολιτικό σύστημα και το κράτος δικαίου και δεν θα αφήσει περιθώρια για αντιπαραθέσεις εντυπώσεων και συμψηφισμούς σκοπιμοτήτων».

[size=15pt]Η ομολογία Μαντέλη έπεσε σαν κεραυνός στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού[/size], καθώς είναι ο δεύτερος στενός συνεργάτης του (είχε προηγηθεί ο Θ. Τσουκάτος), που ομολόγησε παράνομες συναλλαγές με τη γερμανική εταιρεία. Ο ίδιος θεωρεί πως έτσι συγκαλύπτεται ότι στα χρόνια της πρωθυπουργίας του «έγινε σημαντικό έργο».

[size=15pt]Στην κυβέρνηση υποδέχτηκαν με θετικά σχόλια την άμεση αντίδραση του κ. Σημίτη[/size]. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τίθεται θέμα να κληθεί ο κ. Σημίτης στην Εξεταστική Επιτροπή, παρά τη δήλωση που έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ. Γρηγοράκος, υπέρ της κλήσης του. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής είπε μεν ότι αυτό είναι θέμα της Επιτροπής, αλλά πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Το να στοχεύουμε σε πρόσωπα για λόγους εντυπωσιασμού, πολλές φορές μπορεί να καλύπτει τη διερεύνηση της αλήθειας».

Πόσο μαλάκας νοιώθεις έλληνα??
Γιατί αν δε νοιώθεις είσαι κάτι χειρότερο από μαλάκας και δε σου αξίζει τπτ άλλο από αυτό που έχεις..

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
33
Πόντοι
166
Ο Σημίτης πάσχει από επιλεκτική αμνησία

Τον Παντα-γιά τον ξέχασε

Αυτές ήταν εποχές! Τότε που εκ δεξιών βρισκόταν ο Πανταγιάς και εξ ευωνύμων ο Τσουκάτος Φοβερό δίδυμο! Και τι κρίμα! Πάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι του προέδρου... (σ.σ.: «Ολοι οι άνθρωποι του προέδρου». Ωραία ταινία, διδακτική)...

Eurokinissi

Το «φαινόμενο» Πανταγιάς

Οταν ο καθηγητής κ. Σημίτης ανέβαινε το 1996 στα προεκλογικά μπαλκόνια και αποκαλούσε... «χοντρό», τον τότε αρχηγό της ΝΔ, τον Μ. Εβερτ, ο «σύμβουλος επικοινωνίας» του ήταν ο κ. Πανταγιάς...

Οταν ο πρωθυπουργός Σημίτης ανέβαινε στο βήμα της Βουλής, μετά τα Ιμια, και αναφωνούσε εκείνο το αμίμητο «ευχαριστούμε τις ΗΠΑ», ο «σύμβουλος επικοινωνίας» του ήταν ο κ. Πανταγιάς...

Οταν ο πρωθυπουργός πήγαινε στην Εδεσσα, το Φλεβάρη του 2002 και κατηγορούσε όσους του ασκούσαν κριτική για «εκτροπή» (!), επισείοντας κίνδυνο «δικτατορίας» (!!), ο «σύμβουλος επικοινωνίας» του ήταν ο κ.Πανταγιάς...

Οταν τα ΜΜΕ έκαναν και (κάνουν) «γαργάρα» τα «κατορθώματα» της κυβέρνησης, όταν το σύστημα της διαπλοκής μεταξύ πολιτικής εξουσίας - ΜΜΕ «έπνιγε» (και «πνίγει») όσα δεν αρέσουν στο Μαξίμου, όταν τα κυβερνητικά «χαλκεία» (όρος του Πάγκαλου) δούλευαν στο φουλ, όταν όλη η φιλοσοφία της αλαζονείας των μεταλλαγμένων «σοσιαλιστών» επενδυόταν με σκηνοθετικά «τρικ» αποπροσανατολισμού, όταν ήρθαν στο φως ακόμα και «μαύρες λίστες» ενοχλητικών προς την κυβέρνηση δημοσιογράφων, ο «σύμβουλος επικοινωνίας» του κ.Σημίτη ήταν ο κ. Πανταγιάς...

Προχτές, που ο πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να... απαγγέλλει τα «άπαντα» του δικτάτορα Παπαδόπουλου στη Βουλή, ο «σύμβουλος επικοινωνίας» του ήταν ο κ.Πανταγιάς...

Πρόκειται για τον κύριο (ο Πανταγιάς) που πρώτος αυτός μας πληροφόρησε (μετά ακολούθησε ο Ανάν) ότι στην Κύπρο πρέπει να υπάρξει «συνομοσπονδία»...

Είναι ο κύριος (ο Πανταγιάς) που 7 χρόνια τώρα αναδείχτηκε σε έναν εκ των πρωτοπόρων της «εκσυγχρονιστικής»... παρλαπιπολογίας, καλώντας μας κατά καιρούς να αποταθούμε «στο σκληρό πυρήνα της ψυχής μας, αρδεύοντας από τον αναπαλλοτρίωτο εαυτό μας» (αυτά έγραφε ο τρισμέγιστος στις 29/10/2002 στην «Ελευθεροτυπία»)...

Είναι ο κύριος (ο Πανταγιάς), ο οποίος σε βιογραφικό σημείωμα που έγραψε ο ίδιος για τον... ίδιο, αυτοσυστήνεται λέγοντας ότι το επώνυμό του αποτελεί ανασύνθεση της ευχής «Πάντα γεια» (σ.σ.: ο ίδιος το γράφει, δεν κάνουμε πλάκα).

Διευκρινίζουμε ότι το «φαινόμενο» Πανταγιά δεν ενδείκνυται για περιπτωσιολογική προσέγγιση. Απλώς - στην περίπτωσή του - αποτυπώνεται επακριβώς το ύφος και ήθος της φιλαυτίας και της προκλητικότητας μιας σάπιας πολιτικής κάστας, που, εντούτοις, έχει στρατιά από «Πανταγιάδες» στις τάξεις της.

Ο Πανταγιάς, αυτό οι άνθρωποι του Τύπου το γνωρίσαμε και του το αναγνωρίζουμε, είναι ένα «χαρακτηριστικό» δείγμα αυτής της κάστας. Κατόπιν τούτου, έχει δίκιο που καταστεναχωρήθηκε ο πρωθυπουργός από την (αναγκαστική) παραίτηση (καθ' ότι μαζεύτηκαν πάρα πολλά, βλέπετε...) του συμβούλου και υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου του επί επταετία (σ.σ.: ποιοι μας κυβερνούν!).

Οσο για τα καθ' ημάς ...έχασε η Βενετιά βελόνι, «πάντα γεια» και «άντε γεια»...
www2.rizospastis.gr/story.do?id=1634336&publDate=7/2/2003]http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=1634336&publDate=7/2/2003[/url]

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
Το ένα σίγουρο είναι ότι πέφτει τρελή παραπληροφόρηση από όλους και για όλα..Από το τύπωμα δραχμών μέχρι τα δάνεια με επιτόκιο 1,5% από Κίνα ή τη Foufoutos ltd fund, συστυχώς η δημοσιογραφία των μπλογκ κάνει θραύση...
Το άλλο σίγουρο είναι ότι με ένα μήνα δντ και σε επίπεδο αντιμετώπισης διαφθοράς έχει γίνει ό,τι δεν έγινε σε 30 χρόνια...Μέχρι και διευθυντές ΔΟΥ αντικαταστάθηκαν λόγω ανικανότητας- σε λίγο θα αρχίσουν να κρίνουν και τα ουσιαστικά προσόντα των ΔΥ! Μιλάμε για επανάσταση...

Α...Και για να μην ξεχνιόμαστε, διότι κάποιοι άρχισαν τα περί αντάρικου και στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα, βάρκιζα τέλος κτλ...
Από το 1981 αν δεν κάνω λάθος κυβερνάνε και έχουν επιβάλλει πλήρως τις αξίες τους, ακόμη και επί δήθεν δεξιών κυβερνήσεων, οι ηττημένοι της Βάρκιζας και δύο εμβληματικές φιγούρες της εγχώριας διαπλοκής (Σημίτης, Κόκκαλης) είναι τέκνα υπουργών της κυβέρνησης του βουνού...
Τυχαίο; Δεν νομίζω...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πόσο μαλάκας νοιώθεις έλληνα??
Γιατί αν δε νοιώθεις είσαι κάτι χειρότερο από μαλάκας και δε σου αξίζει τπτ άλλο από αυτό που έχεις..
Εσυ που θες και επανάσταση....απο τώρα  :grin: :grin: :grin: :grin:
Βρε άσε να ακούσουμε το κανόνι, να σφίξουν λίγο οι κώλοι και μετά οι επαναστάσεις.
Για www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4576891]διάβασε[/url] τι έκανε πάλι ο περήφανος ελληνικός λαός  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom