Επισκέπτης
Με τους αναρχοκομμουνολογους.σωστο. με τους οικολογους εισαι?
Με τους αναρχοκομμουνολογους.σωστο. με τους οικολογους εισαι?
στηλε π.μ. να ερθω να δουμε ποσο μαγκακι εισαι. θα σε βαλω κατω και θα ξεχασεις το ονομα σου ψωλα
αναγωγε,θα σε περιμενω εκει στο σουβλατζιδικο στους κοτοπουλαδες,στη λεωφορο αθηνων,για να σε διαλυσω θα παρω ενα μαστιγιο να σε τσακισω και οποιος απο εσας θελει ερχεται..................
Στ'αρχιδια μου οι μπεμβε και οι μερτσεντε,με την παπια σας αφηνω ωρες πισω.
στειλε πμ εσύ και θα σε περιμένει ενας ομορφος γεωργιανός η ισως και αλβανός για τα περαιτέρω ...
μπατιρακος φιλε?
εισαι και ΒΛΗΜΑ...............ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ............σιγα μωρη ασχημη που θα ερθω στην αθηνα για παρτη σου να καψω βενζινη. ο αλεκος θα φορεσει τα τρελα ντυσιματα του θα παρει τη bmw και θα παει προς λουτρακι να τζογαρει στο καζινο. αν κερδισει θα παει στο στριπ απεναντι να ξοδεψει στα κοριτσια. αν χασει θα παει για υπνο
αναγωγε,θα σε περιμενω εκει στο σουβλατζιδικο στους κοτοπουλαδες,στη λεωφορο αθηνων,για να σε διαλυσω θα παρω ενα μαστιγιο να σε τσακισω και οποιος απο εσας θελει ερχεται..................
πανε οι εποχες των παχιων αγελαδων φιλε. υπαρχει κριση, πρεπει να κραταμε καβατζες
ξερω τι λεω,αφησε με..........μπα ... καλυτερα δωστους ραντεβού ψηλά στην Δροσιά να τους κερασουμε πεινιρλι στου ελευθεριάδη ...
εισαι και ΒΛΗΜΑ...............ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ............
το λουτρακι ρε βλημα,απο ποιο δρομο θα περασεις??????????στη λεωφορο αθηνων βγαινει για κορινθο???????????
βλημα!
με την χρυση καρτα περιμενω στο σαλονι αναμονης της business class και εχω προτεραιοτητα στις αποσκευες.................
πράγματι ... αλλά εγω αντέχω ....
σιγα μωρη ασχημη που θα ερθω στην αθηνα για παρτη σου να καψω βενζινη. ο αλεκος θα φορεσει τα τρελα ντυσιματα του θα παρει τη bmw και θα παει προς λουτρακι να τζογαρει στο καζινο. αν κερδισει θα παει στο στριπ απεναντι να ξοδεψει στα κοριτσια. αν χασει θα παει για υπνο
business ζωον........δεν εχει φιρστ στην ελλαδα......................φιρστ κλασ κοριστι μου ....
ξερω τι λεω,αφησε με..........
business ζωον........δεν εχει φιρστ στην ελλαδα......................
ρε βλαμενη λιγο εξω απο κορινθο μενω. >δε σε γαμαω ουτε σε κερναω μην επιμενεις
οτι πει το κορίτσι μου !!1
λοιπόν τωρα που σου γραφω ηρθε και στρογγυλοκάθησε στο keyboard η γατούλα μου η ψιψινελ ... κατάλαβε οτι εχω απεννατι κοριτσι και ζηλευει νομίζω !!!
business ζωον........δεν εχει φιρστ στην ελλαδα......................