Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στηλε π.μ. να ερθω να δουμε ποσο μαγκακι εισαι. θα σε βαλω κατω και θα ξεχασεις το ονομα σου ψωλα

στειλε πμ εσύ και θα σε περιμένει ενας ομορφος γεωργιανός η ισως και αλβανός για τα περαιτέρω ...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
αναγωγε,θα σε περιμενω εκει στο σουβλατζιδικο στους κοτοπουλαδες,στη λεωφορο αθηνων,για να σε διαλυσω θα παρω ενα μαστιγιο να σε τσακισω και οποιος απο εσας θελει ερχεται..................

σιγα μωρη ασχημη που θα ερθω στην αθηνα για παρτη σου να καψω βενζινη. ο αλεκος θα φορεσει τα τρελα ντυσιματα του θα παρει τη bmw και θα παει προς λουτρακι να τζογαρει στο καζινο. αν κερδισει θα παει στο στριπ απεναντι να ξοδεψει στα κοριτσια. αν χασει θα παει για υπνο

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στ'αρχιδια μου οι μπεμβε και οι μερτσεντε,με την παπια σας αφηνω ωρες πισω.

μα εμεις δεν παμε για αγωνα ..... ταχύτητας ... για άλλα πάμε ...

οπότε σου ευχόμαστε καλή πάπια ....

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
στειλε πμ εσύ και θα σε περιμένει ενας ομορφος γεωργιανός η ισως και αλβανός για τα περαιτέρω ...

αυτους φιλαρακο τους εχω για πρωινο. 2 σφαλιαρες τα εχει ο αλεκος τα αλλοδαπα

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
σιγα μωρη ασχημη που θα ερθω στην αθηνα για παρτη σου να καψω βενζινη. ο αλεκος θα φορεσει τα τρελα ντυσιματα του θα παρει τη bmw και θα παει προς λουτρακι να τζογαρει στο καζινο. αν κερδισει θα παει στο στριπ απεναντι να ξοδεψει στα κοριτσια. αν χασει θα παει για υπνο
εισαι και ΒΛΗΜΑ...............ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ............
το λουτρακι ρε βλημα,απο ποιο δρομο θα περασεις??????????στη λεωφορο αθηνων βγαινει για κορινθο???????????
βλημα!

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αναγωγε,θα σε περιμενω εκει στο σουβλατζιδικο στους κοτοπουλαδες,στη λεωφορο αθηνων,για να σε διαλυσω θα παρω ενα μαστιγιο να σε τσακισω και οποιος απο εσας θελει ερχεται..................

μπα ... καλυτερα δωστους ραντεβού ψηλά στην Δροσιά να τους κερασουμε πεινιρλι στου ελευθεριάδη ...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
εισαι και ΒΛΗΜΑ...............ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ............
το λουτρακι ρε βλημα,απο ποιο δρομο θα περασεις??????????στη λεωφορο αθηνων βγαινει για κορινθο???????????
βλημα!

ρε βλαμενη λιγο εξω απο κορινθο μενω. >:( δε σε γαμαω ουτε σε κερναω μην επιμενεις

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

μπλιαχ ,,,,,,

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξερω τι λεω,αφησε με..........

οτι πει το κορίτσι μου !!1

λοιπόν τωρα που σου γραφω ηρθε και στρογγυλοκάθησε στο keyboard η γατούλα μου η ψιψινελ ... κατάλαβε οτι εχω απεννατι κοριτσι και ζηλευει νομίζω !!!

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
business ζωον........δεν εχει φιρστ στην ελλαδα......................

μαριανα φευγω για καζινο και μετα για τα κοριτσια. οσο εσυ θα μαλακιζεσε στο ιντερνετ εγω θα χορευω μια ρωσιδουλα. καληνυχτα και καλη συνεχεια μπαζολα.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
οτι πει το κορίτσι μου !!1

λοιπόν τωρα που σου γραφω ηρθε και στρογγυλοκάθησε στο keyboard η γατούλα μου η ψιψινελ ... κατάλαβε οτι εχω απεννατι κοριτσι και ζηλευει νομίζω !!!

φιλαρακο πολλα σιροπια βλεπω με τη μπαζολα. εχεις μερες να τον χωσεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom