Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 959
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
297
Πόντοι
21

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
Ακολουθω το thread τελευταια και μ αρεσει, ωραια τα λετε, συμφωνω τουλαχιστον.

Μιλάω κ εγω με μία φιλη μου τελευταία, καθε μερα μηνυματα, πρωι μεσημερι βραδυ, δεν εχει χωρισει δεν λεει κατι, αλλα νομιζω απλως δεν το εχει κανει επισημο, έχει ενα μικρο παιδι 4-5. Εγω ελευθερος. Οταν παω να της πω κατι ομως με υπονοουμενο ή κατι πιο spicy, το κοβει με ενα χαχα και λοιπές αηδίες. Μαλλον δεν το εχει παρει αποφαση; Μήπως χανω τον καιρο μου, θα μου πειτε τι ειχαμε τι χασαμε
Αυτά δεν γίνονται με μηνύματα ,φατσούλες και μαλακίες λες και είστε δεκατριάχρονα.
Το μόνο που μετράει είναι ο,τι γίνεται από κοντά και τίποτα άλλο ,μιλώντας για ενήλικα άτομα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
ωρες ωρες σκεφτομαι πως νιωθουν τα παιδια και ειδικα τα αγορια οταν εχουν μανάδες που κουνάνε την ουρά τους και γαμιουντε σαν λυσσασμένες.Πως θα νιωθουν?Τι πιστεύετε τυποι μου?Ωραιο συναισθημα ε?
Είναι άλλο να βγάζουν τα μάτια τους με τον σύζυγο και άλλο με κάναν γείτονα του γιου τους.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.366
Πόντοι
206

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Μπορεί η γκόμενα να ήθελε απλώς μια επιβεβαίωση ότι μπορεί να φέρει άνδρα στο σπίτι για να νιώσει επιθυμητή και "μοιραία"....:jerking:.
Ίσως να μην του καθόταν με τίποτα όμως και αυτός δεν έκανε τίποτα .
Γυναίκα που σε καλεί στο σπίτι της για καφέ, ποτό, φαγητό κλπ. είναι πάρε βάλε γκολ.
Πόσο μάλλον μια χωρισμένη που έστησε κατάσταση να λείπουν και τα παιδιά της μια Κυριακή, δηλαδή τη μέρα με τη μεγαλύτερη άνεση χρόνου. Είναι 99,9% οι πιθανότητες να γαμήσεις.
Ο bro προφανώς είναι άβγαλτος και κόλωσε να κάνει τη μια και μοναδική κίνηση που χρειαζόταν και έχασε γκολ που δε χάνεται.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
Γυναίκα που σε καλεί στο σπίτι της για καφέ, ποτό, φαγητό κλπ. είναι πάρε βάλε γκολ.
Πόσο μάλλον μια χωρισμένη που έστησε σκηνικό να λείπουν και τα παιδιά της μια Κυριακή, δηλαδή την ημέρα με τη μεγαλύτερη άνεση χρόνου. Είναι 99,9% οι πιθανότητες να γαμήσεις.
Ο bro προφανώς είναι άβγαλτος και κόλωσε να κάνει τη μια και μοναδική κίνηση που χρειαζόταν και έχασε γκολ που δε χάνεται.
Ίσως να μην το πιστευε κι ο ίδιος ...πολλές φορές επιθετικοί που χάνουν γκολ σε τετ α τετ δεν το πιστεύουν κι αστοχούν.

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
136
Πόντοι
1
Εμένα πάντως σαν χωρισμένο πατερα αυτές είναι το target group μου.... τι να την κανω την πιτσιρίκα που θα θέλει παιδια; Θελω μια που να καταλαβαινει πως υπαρχουν κι αλλοι στην ζωη μου εκτος απο εκεινη και να μην μου τα πρηζει με οικογενεια κτλ...

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
18.906
Πόντοι
2.256
Aυτες βρίσκονται μόνο από ταξιτζήδες ή μέσω σοσιαλ κρεμμύδια.
Πολύ δύσκολο να κάνεις τέτοια φάση σε μουσείο ή κάνοντας μια χαλαρή βόλτα στο Μοναστηράκι.
Βλεπεσαι δεν βλέπεσαι,αυτές είναι οι πιθανότητες.

Δυστυχως ταξιτζης δεν ειμαι και απο τα social εχω 100% αποτυχία σε οτι εχω δοκιμάσει.Οτι εχω καταφέρει ειναι με γνωριμια δια ζώσης και φυσικά χωρίς καμμια σύσταση / πάσα από κανέναν

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
Δυστυχως ταξιτζης δεν ειμαι και απο τα social εχω 100% αποτυχία σε οτι εχω δοκιμάσει.Οτι εχω καταφέρει ειναι με γνωριμια δια ζώσης και φυσικά χωρίς καμμια σύσταση / πάσα από κανέναν
Eiσαι συλλεκτικό τεμάχιο ,όλοι με ένα μπλιμπλικι στο χέρι είναι νομίζοντας ότι θα βρουν κάτι....συνήθως όταν βρίσκουν κάνουν μπαμ ότι το βρήκαν μέσω σοσιαλ.

batman89

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2023
Like
19
Πόντοι
0
Αυτά δεν γίνονται με μηνύματα ,φατσούλες και μαλακίες λες και είστε δεκατριάχρονα.
Το μόνο που μετράει είναι ο,τι γίνεται από κοντά και τίποτα άλλο ,μιλώντας για ενήλικα άτομα.

Φίλε καλημέρα, φυσικά και δεν διαφωνώ! Αλλά η συγκεκριμένη είναι πολύ κλειστή, φαντάσου όταν είναι σπίτι τηλέφωνο όσο και να την πήρα δεν σηκώνει ποτέ, οπότε σκέφτηκα να συνεχίσω με μηνύματα, για να δει ότι την πάω με τα νερά της και ότι δεν τη φέρνω σε δύσκολη θέση. Προφανώς και η δια ζώσης είναι καλύτερη.

Να σου πω όμως κάτι και το λέω σε σχέση και με τα υπόλοιπα μηνύματα που βλέπω! Δεν έχουν όλοι την ίδια ευχέρεια/εμπειρία/άνεση στην επικοινωνία. Σκοπός είναι να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλο, με απώτερο σκοπό να πέφτει φυστίκωμα, όσο περισσότερο και όσο πιο ποικιλιακό! Ειδικά ο φίλος που πήγε σπίτι της που γράφει πιο πάνω, εντάξει προφανώς φαίνεται να έχασε ευκαιρία που δεν χανόταν, όμως για να μην ενεργήσει, κάτι θα είδε που τον φρέναρε ή ήταν και οι δύο ίδιοι χαρακτήρες και περίμενε ο ένας τον άλλον να κάνει κίνηση. Τη στιγμή εκείνη δεν είναι όλα τόσο απλά!

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
297
Πόντοι
21
Εκεί είναι η μαγκιά....
Παρομοίως,συνάδελφε...
Γνωριμίες- σχέσεις μόνο από ive πεσιματα ...
Η χαρά του "κυνηγιού"!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.003
Πόντοι
16.235
Φίλε καλημέρα, φυσικά και δεν διαφωνώ! Αλλά η συγκεκριμένη είναι πολύ κλειστή, φαντάσου όταν είναι σπίτι τηλέφωνο όσο και να την πήρα δεν σηκώνει ποτέ, οπότε σκέφτηκα να συνεχίσω με μηνύματα, για να δει ότι την πάω με τα νερά της και ότι δεν τη φέρνω σε δύσκολη θέση. Προφανώς και η δια ζώσης είναι καλύτερη.

Να σου πω όμως κάτι και το λέω σε σχέση και με τα υπόλοιπα μηνύματα που βλέπω! Δεν έχουν όλοι την ίδια ευχέρεια/εμπειρία/άνεση στην επικοινωνία. Σκοπός είναι να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλο, με απώτερο σκοπό να πέφτει φυστίκωμα, όσο περισσότερο και όσο πιο ποικιλιακό! Ειδικά ο φίλος που πήγε σπίτι της που γράφει πιο πάνω, εντάξει προφανώς φαίνεται να έχασε ευκαιρία που δεν χανόταν, όμως για να μην ενεργήσει, κάτι θα είδε που τον φρέναρε ή ήταν και οι δύο ίδιοι χαρακτήρες και περίμενε ο ένας τον άλλον να κάνει κίνηση. Τη στιγμή εκείνη δεν είναι όλα τόσο απλά!
Ίσως την βρηκε απεριποητη και ξενέρωσε ( β' μισό ).
Αν έχει η κοπέλα ψυχολογικά η οικογενειακά θέματα ( πάω στην Α' παράγραφο) θα βρεθεί κάτι Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ που θα την κάνει μη διαθέσιμη.Αβυσος η ψυχή της γυναίκας....

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
248
Πόντοι
21
Πόσο μάλλον μια χωρισμένη που έστησε κατάσταση να λείπουν και τα παιδιά της μια Κυριακή, δηλαδή τη μέρα με τη μεγαλύτερη άνεση χρόνου. Είναι 99,9% οι πιθανότητες να γαμήσεις.
Αν είναι συνάδερφος παντρεμένη και δεν είσαι σίγουρος 100% το καλύτερο είναι να δεις τι θα κάνει αυτή .
Μου έχει τύχει μια συνάδερφος παντρεμένη να με καλέσει σπίτι της για καφέ και φυσικά δεν έγινε τίποτα γιατί δεν έπαιζε τίποτα.
Μου έχει τύχει να με καλέσει μια Ρωσίδα 35 άρα παντρεμένη με Ελληνα που είχα γνωρίσει στο Mamba και την γάμησα στο κρεβάτι τους εκεί της την έπεσα απο την πόρτα .
Μου έχει τύχει απο okc χωρισμένη με παιδί να βρεθούμε μέσα στην καραντίνα σπίτι της και την πήδηξα από το πρώτο ραντεβού.
Θέλω να πω πως κάθε φάση είναι διαφορετική και αν δεν είναι άγνωστη καλύτερα να είσαι 100% σίγουρος αν χωθείς .

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Αν είναι συνάδερφος παντρεμένη και δεν είσαι σίγουρος 100% το καλύτερο είναι να δεις τι θα κάνει αυτή .
Μου έχει τύχει μια συνάδερφος παντρεμένη να με καλέσει σπίτι της για καφέ και φυσικά δεν έγινε τίποτα γιατί δεν έπαιζε τίποτα.
Μου έχει τύχει να με καλέσει μια Ρωσίδα 35 άρα παντρεμένη με Ελληνα που είχα γνωρίσει στο Mamba και την γάμησα στο κρεβάτι τους εκεί της την έπεσα απο την πόρτα .
Μου έχει τύχει απο okc χωρισμένη με παιδί να βρεθούμε μέσα στην καραντίνα σπίτι της και την πήδηξα από το πρώτο ραντεβού.
Θέλω να πω πως κάθε φάση είναι διαφορετική και αν δεν είναι άγνωστη καλύτερα να είσαι 100% σίγουρος αν χωθείς .
Βro,
1) Διαβάζεις λάθος, ο παίκτης λέει χωρισμένη, όχι παντρεμένη.
2) Γκόμενα που κάνει νάζια στη δουλειά και σε καλεί σπίτι της έχοντας διώξει και τα παιδιά είναι άχαστο γκολ.
Πιο 100% σίγουρος δε γίνεται να είσαι, εκτός αν περιμένεις να σε υποδεχτεί γυμνή στην πόρτα με nipple clumps και plug στον κώλο όπως στις τσόντες.
3) Το αν είναι καλή κίνηση να γαμάς συναδέλφους είναι άλλο θέμα. Και εγώ πιστεύω ότι αν η δουλειά είναι σοβαρή και με προοπτική και όχι φοιτητοδουλειά της πλάκας καλύτερα να μη μπλέκεις.
Αλλά αν θες να το αποφύγεις κάνεις εξαρχής τον μαλάκα και δεν πας σπίτι της καθόλου.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
18.906
Πόντοι
2.256
Συγνωμη που θα το πω αλλα τετοια γκολ δεν τα εχανε ουτε ο Πατικας.Ξεκαθαρη περιπτωση κενης εστιας με το τερματοφυλακα να μασουλαει μπαγκετα στο κορνερ και ο συναδελφος πετυχε αμαξι στο παρκιγνκ του γηπεδου.

Η γκομενα περιμενε κωλονοσκοπηση, κριμα και αδικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom