Blaise Aquarius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2025
- Like
- 294
- Πόντοι
- 21
Εσένα μπορεί,εμένα όχιμπα στα αρχιδια τους σε γραφανε
Π
Φιλακια
Εσένα μπορεί,εμένα όχιμπα στα αρχιδια τους σε γραφανε
Π
Eχουν και οι γκόμενες αρχιδια;
Μήπως ήταν τραβελια;![]()
Ο πεινασμένος,καρβέλια ονειρεύεται....Eχουν και οι γκόμενες αρχιδια;
Μήπως ήταν τραβελια;![]()
Φιλε βγαίνεις για ποτο για φαντασιώνεσαι παρτυ στο ΝτουμπαιΕσένα μπορεί,εμένα όχι
Φιλακια
Δεν το ήξερα αυτό...Είναι το κλασικό φεμινιστικό ανέκδοτο τον είδα,τον άρπαξα,τον έβαλα κάτω και του ριξα ένα μουνί...
Αυτά δεν γίνονται με μηνύματα ,φατσούλες και μαλακίες λες και είστε δεκατριάχρονα.Ακολουθω το thread τελευταια και μ αρεσει, ωραια τα λετε, συμφωνω τουλαχιστον.
Μιλάω κ εγω με μία φιλη μου τελευταία, καθε μερα μηνυματα, πρωι μεσημερι βραδυ, δεν εχει χωρισει δεν λεει κατι, αλλα νομιζω απλως δεν το εχει κανει επισημο, έχει ενα μικρο παιδι 4-5. Εγω ελευθερος. Οταν παω να της πω κατι ομως με υπονοουμενο ή κατι πιο spicy, το κοβει με ενα χαχα και λοιπές αηδίες. Μαλλον δεν το εχει παρει αποφαση; Μήπως χανω τον καιρο μου, θα μου πειτε τι ειχαμε τι χασαμε
Απλώς όταν λένε οι γκόμενες"Στα αρχιδια μου" μιλάμε για μαλακες με μουνι όχι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ.Ο πεινασμένος,καρβέλια ονειρεύεται....
Μακριά από μας,φιλτατε argyrotoxe!
Είναι άλλο να βγάζουν τα μάτια τους με τον σύζυγο και άλλο με κάναν γείτονα του γιου τους.ωρες ωρες σκεφτομαι πως νιωθουν τα παιδια και ειδικα τα αγορια οταν εχουν μανάδες που κουνάνε την ουρά τους και γαμιουντε σαν λυσσασμένες.Πως θα νιωθουν?Τι πιστεύετε τυποι μου?Ωραιο συναισθημα ε?
δεν εννοούσα συζυγο.Εννοούσα με καναν νεαρό το πολύ 25 χρονωνΕίναι άλλο να βγάζουν τα μάτια τους με τον σύζυγο και άλλο με κάναν γείτονα του γιου τους.
ΤζουςΦιλε βγαίνεις για ποτο για φαντασιώνεσαι παρτυ στο Ντουμπαι
Π
Γυναίκα που σε καλεί στο σπίτι της για καφέ, ποτό, φαγητό κλπ. είναι πάρε βάλε γκολ.Μπορεί η γκόμενα να ήθελε απλώς μια επιβεβαίωση ότι μπορεί να φέρει άνδρα στο σπίτι για να νιώσει επιθυμητή και "μοιραία".....
Ίσως να μην του καθόταν με τίποτα όμως και αυτός δεν έκανε τίποτα .
Ίσως να μην το πιστευε κι ο ίδιος ...πολλές φορές επιθετικοί που χάνουν γκολ σε τετ α τετ δεν το πιστεύουν κι αστοχούν.Γυναίκα που σε καλεί στο σπίτι της για καφέ, ποτό, φαγητό κλπ. είναι πάρε βάλε γκολ.
Πόσο μάλλον μια χωρισμένη που έστησε σκηνικό να λείπουν και τα παιδιά της μια Κυριακή, δηλαδή την ημέρα με τη μεγαλύτερη άνεση χρόνου. Είναι 99,9% οι πιθανότητες να γαμήσεις.
Ο bro προφανώς είναι άβγαλτος και κόλωσε να κάνει τη μια και μοναδική κίνηση που χρειαζόταν και έχασε γκολ που δε χάνεται.
Aυτες βρίσκονται μόνο από ταξιτζήδες ή μέσω σοσιαλ κρεμμύδια.
Πολύ δύσκολο να κάνεις τέτοια φάση σε μουσείο ή κάνοντας μια χαλαρή βόλτα στο Μοναστηράκι.
Βλεπεσαι δεν βλέπεσαι,αυτές είναι οι πιθανότητες.
Eiσαι συλλεκτικό τεμάχιο ,όλοι με ένα μπλιμπλικι στο χέρι είναι νομίζοντας ότι θα βρουν κάτι....συνήθως όταν βρίσκουν κάνουν μπαμ ότι το βρήκαν μέσω σοσιαλ.Δυστυχως ταξιτζης δεν ειμαι και απο τα social εχω 100% αποτυχία σε οτι εχω δοκιμάσει.Οτι εχω καταφέρει ειναι με γνωριμια δια ζώσης και φυσικά χωρίς καμμια σύσταση / πάσα από κανέναν
Αυτά δεν γίνονται με μηνύματα ,φατσούλες και μαλακίες λες και είστε δεκατριάχρονα.
Το μόνο που μετράει είναι ο,τι γίνεται από κοντά και τίποτα άλλο ,μιλώντας για ενήλικα άτομα.
Εκεί είναι η μαγκιά....Δυστυχως ταξιτζης δεν ειμαι και απο τα social εχω 100% αποτυχία σε οτι εχω δοκιμάσει.Οτι εχω καταφέρει ειναι με γνωριμια δια ζώσης και φυσικά χωρίς καμμια σύσταση / πάσα από κανέναν
Ίσως την βρηκε απεριποητη και ξενέρωσε ( β' μισό ).Φίλε καλημέρα, φυσικά και δεν διαφωνώ! Αλλά η συγκεκριμένη είναι πολύ κλειστή, φαντάσου όταν είναι σπίτι τηλέφωνο όσο και να την πήρα δεν σηκώνει ποτέ, οπότε σκέφτηκα να συνεχίσω με μηνύματα, για να δει ότι την πάω με τα νερά της και ότι δεν τη φέρνω σε δύσκολη θέση. Προφανώς και η δια ζώσης είναι καλύτερη.
Να σου πω όμως κάτι και το λέω σε σχέση και με τα υπόλοιπα μηνύματα που βλέπω! Δεν έχουν όλοι την ίδια ευχέρεια/εμπειρία/άνεση στην επικοινωνία. Σκοπός είναι να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλο, με απώτερο σκοπό να πέφτει φυστίκωμα, όσο περισσότερο και όσο πιο ποικιλιακό! Ειδικά ο φίλος που πήγε σπίτι της που γράφει πιο πάνω, εντάξει προφανώς φαίνεται να έχασε ευκαιρία που δεν χανόταν, όμως για να μην ενεργήσει, κάτι θα είδε που τον φρέναρε ή ήταν και οι δύο ίδιοι χαρακτήρες και περίμενε ο ένας τον άλλον να κάνει κίνηση. Τη στιγμή εκείνη δεν είναι όλα τόσο απλά!
Αν είναι συνάδερφος παντρεμένη και δεν είσαι σίγουρος 100% το καλύτερο είναι να δεις τι θα κάνει αυτή .Γυναίκα που σε καλεί στο σπίτι της για καφέ, ποτό, φαγητό κλπ. είναι πάρε βάλε γκολ.
Πόσο μάλλον μια χωρισμένη που έστησε κατάσταση να λείπουν και τα παιδιά της μια Κυριακή, δηλαδή τη μέρα με τη μεγαλύτερη άνεση χρόνου. Είναι 99,9% οι πιθανότητες να γαμήσεις.
Ο bro προφανώς είναι άβγαλτος και κόλωσε να κάνει τη μια και μοναδική κίνηση που χρειαζόταν και έχασε γκολ που δε χάνεται.
Βro,Αν είναι συνάδερφος παντρεμένη και δεν είσαι σίγουρος 100% το καλύτερο είναι να δεις τι θα κάνει αυτή .
Μου έχει τύχει μια συνάδερφος παντρεμένη να με καλέσει σπίτι της για καφέ και φυσικά δεν έγινε τίποτα γιατί δεν έπαιζε τίποτα.
Μου έχει τύχει να με καλέσει μια Ρωσίδα 35 άρα παντρεμένη με Ελληνα που είχα γνωρίσει στο Mamba και την γάμησα στο κρεβάτι τους εκεί της την έπεσα απο την πόρτα .
Μου έχει τύχει απο okc χωρισμένη με παιδί να βρεθούμε μέσα στην καραντίνα σπίτι της και την πήδηξα από το πρώτο ραντεβού.
Θέλω να πω πως κάθε φάση είναι διαφορετική και αν δεν είναι άγνωστη καλύτερα να είσαι 100% σίγουρος αν χωθείς .