Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 959
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Καλά Μαρία ηρέμησε θα πάθεις τιποτα που σου θίξαμε τις Ελληνίδες θα σε ανέβει η πιεση
Εσύ δεν έχεις θέμα με της Ελληνίδες έχεις θέμα με όλες της γυναίκες και λογικά με τους περισότερους άντρες συμπολίτες σου εμένα δεν μου έθιξες κανέναν μόνος σου είσαι μισάνθρωπος κατεστραμμένος

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.152
Πόντοι
206
"Ολα είναι θέμα ανθρώπου και του σπιτιού που μεγαλώσαμε όλοι."
Αυτο ειναι μια πολυ μεγαλη αληθεια και μπραβο στον erostios που το επεσημανε.
Ειτε σερνικο ειτε θηλυκο, ειτε ουδετερο λοατκι, αν δεν εχεις αγωγη απο το σπιτι σου, μανα πατερα αρχικα και δασκαλους αργοτερα, μουνοπανο θα γινεις. Και η αγωγη ξεκινα απο τους 6 μηνες, απο εκει δλδ που το μωρο αρχιζει να διαμορφωνει χαρακτηρα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.888
Πόντοι
6.056
Ναι ρε φίλε ποιον θα κοιτάνε τον κάθε ανεπαρκή που όλη μέρα αράζει και μιλάει για πολιτικά και μπάλες θα κοιτάζει τον δραστήριο άμα κάνει και κακό σεξ τέλος κλείδωσαν φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις υπάρχουν γυναίκες με χρήμα που έχουν χωρίσει τον φραγκατο και έχουν αράξει με έναν που τον έχουν του χεριού τους ξέρω πολλές που τα έχουν με τύπους που βγάζουν 1000 και 1500 και αυτές βγάζουν 5 και 6 κ εδώ γνώρισα μια που έχει έναν τύπο που αυτός μεγαλώνει τα παιδιά και αυτή έχει θέση σε ναυτιλιακή και βγάζει 5 με μπόνους αμάξια και άλλα και αυτή δουλεύει και αυτός σπίτι
Δεν χρησιμοποίησα όρους , που είναι καθαρά υποκειμενικοί ....

ΕΚΑΝΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ οικονομικών πάνω σε αυτό που λες.
Σωστά , ανέφερες ότι υπάρχουν γυναίκες που έχουν ή βγάζουν λεφτά. Ναι υπάρχουν .

Αναμφισβήτητα όμως σε κάθε οικονομικό επίπεδο υπάρχουν και άνδρες και γυναίκες , ισάριθμοι πάνω κάτω .

Αυτές που βγάζουν λοιπόν , ας πούμε 70 χιλιάρικα το χρόνο ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 70-100 το χρόνο .
Κοιτάνε τους παραπάνω ! Αυτούς που βγάζουν από 200 και πάνω το χρόνο .

Όπως αυτές που βγάζουν 20 χιλιάρικα το χρόνο , αγνοούν τους άνδρες που βγάζουν 25-40 ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 50 ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

Είμαι σαφής ;

Εκεί παίζει ο παράγοντας .... καριολίκι ......

Κι εκεί αυτός που έχει πολύ παραπάνω ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ αν παίζει με πλεμπαίες.

Για τις χωρισμένες ... ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ .... το plan b είναι ... η χειροκίνητη εκτόνωση .

Δεν θα έχει κάποιος επιλογές από ελεύθερες, να πάει να μπλέκει με χωρισμένες ....

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.262
Πόντοι
3.497
Οι χωρισμένες με παιδί είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανείς στον εαυτό σου. Έως τρίτη λυκείου το παιδί. Μετά φεύγεις. Εκτός αν το παιδί ξανά δίνει. Μένεις μέχρι το Πάσχα. Μετά φεύγεις τρέχοντας γρήγορα. Αποκτούν χρόνο μετά την τρίτη λυκείου σπάνε αρχίδια προσπαθούν να σε χωρίσουν από την οικογένεια σου να σου δημιουργήσουν προβλήματα κλπ κλπ! Οπότε το παίρνεις από την αρχή και ξανά βρίσκεις μια με παιδί στη τρίτη γυμνασίου.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366

Σωστά , ανέφερες ότι υπάρχουν γυναίκες που έχουν ή βγάζουν λεφτά. Ναι υπάρχουν .

Αναμφισβήτητα όμως σε κάθε οικονομικό επίπεδο υπάρχουν και άνδρες και γυναίκες , ισάριθμοι πάνω κάτω .

Αυτές που βγάζουν λοιπόν , ας πούμε 70 χιλιάρικα το χρόνο ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 70-100 το χρόνο .

Όπως αυτές που βγάζουν 20 χιλιάρικα το χρόνο , αγνοούν τους άνδρες που βγάζουν 25-40 ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 50 ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

Είμαι σαφής ;

Για τις χωρισμένες ... ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ .... το plan b είναι ... η χειροκίνητη εκτόνωση .

Δεν θα έχει κάποιος επιλογές από ελεύθερες, να πάει να μπλέκει με χωρισμένες ....
Τσουβάλιασμα και κανόνες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα επειδή έχω μεγαλώσει στα βόρεια οι πιο πολλές κοπέλες που είχα είχαν φουλ χρήμα η από μπαμπάδες ή από δουλειά που έκαναν ελάχιστες ήταν ανεκτές ξέρεις τι είναι γυναίκα με χρήμα ;;;; Ότι πιο εκνευριστικό υπάρχει μόνο στραπον δεν βάζουν να σε πάρουν.
Ο κανόνας που λες είναι είναι κάποιας άλλης εποχής τα πράγματα έχουν αλλάξει πάνε όλοι με όλους αρκεί να παίζεις σωστή μπάλα.
Οι πιο πολλές κοπέλες με χρήμα πχ 5 με 10 κ τον μήνα τι πιστεύεις είναι εύκολο να είναι ελεύθερες είναι λιγεσ Και της έχουν καπαρώσει από μικρές αλλα ειναι τέλειος σπαστικές και κακομαθημένα όταν κάνουν την επανάσταση τους που την κάνουν να ξέρεις αρχίζουν να κερατώνουν πάνε και με μικρούς πάνε και με κανέναν αδέκαρο και μετά πάνε και με τον ανώτερο οικονομικά .
Αμα βάζεις και για κριτήριο τα χρήματα τότε η εποχή που ζεις σε έχει αφήσει πίσω .
Να ξέρεις και κάτι τελευταίο όταν μπλέκεις με γυναίκα με λεφτά και υψηλή θέση άμα της κάνεις παιδί και κουνηθείς με καμία άλλη και σε χωρίσει θα σε πάει αίμα στα δικαστήρια γιατί έχει το χαρτί και όχι μόνο δεν θα ξαναδείς το παιδί σου άμα το θέλει.
Για αυτό να κοιτάτε χαρακτήρα skills και μετά χρήμα

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Οι χωρισμένες με παιδί είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανείς στον εαυτό σου. Έως τρίτη λυκείου το παιδί. Μετά φεύγεις. Εκτός αν το παιδί ξανά δίνει. Μένεις μέχρι το Πάσχα. Μετά φεύγεις τρέχοντας γρήγορα. Αποκτούν χρόνο μετά την τρίτη λυκείου σπάνε αρχίδια προσπαθούν να σε χωρίσουν από την οικογένεια σου να σου δημιουργήσουν προβλήματα κλπ κλπ! Οπότε το παίρνεις από την αρχή και ξανά βρίσκεις μια με παιδί στη τρίτη γυμνασίου.
Xaxaxaxaxaxa γιατί να μείνεις με χωρισμένη με παιδί ;
Μένεις σπίτι σου και γαμας οπότε δεν έχει το παιδί .
Μετά άμα θες να μείνεις το σπίτι να είναι τεράστιο πχ 2 όροφο για να είσαι ελεύθερος να γυρνάς γυμνός πάνω και να μην κινδυνεύεις να μπει καμία κόρη και σε δει με το παπάρι έξω γενικά δεν μένεις με χωρισμένη με παιδί εκτός άμα έχεις και εσύ τα παιδιά επιμέλεια και θέλεις να ενώσεις την οικογένεια να είσαι πολύτεκνος χωρίς τα επιδόματα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.888
Πόντοι
6.056
Τσουβάλιασμα και κανόνες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα επειδή έχω μεγαλώσει στα βόρεια οι πιο πολλές κοπέλες που είχα είχαν φουλ χρήμα η από μπαμπάδες ή από δουλειά που έκαναν ελάχιστες ήταν ανεκτές ξέρεις τι είναι γυναίκα με χρήμα ;;;; Ότι πιο εκνευριστικό υπάρχει μόνο στραπον δεν βάζουν να σε πάρουν.
Ο κανόνας που λες είναι είναι κάποιας άλλης εποχής τα πράγματα έχουν αλλάξει πάνε όλοι με όλους αρκεί να παίζεις σωστή μπάλα.
Οι πιο πολλές κοπέλες με χρήμα πχ 5 με 10 κ τον μήνα τι πιστεύεις είναι εύκολο να είναι ελεύθερες είναι λιγεσ Και της έχουν καπαρώσει από μικρές αλλα ειναι τέλειος σπαστικές και κακομαθημένα όταν κάνουν την επανάσταση τους που την κάνουν να ξέρεις αρχίζουν να κερατώνουν πάνε και με μικρούς πάνε και με κανέναν αδέκαρο και μετά πάνε και με τον ανώτερο οικονομικά .
Αμα βάζεις και για κριτήριο τα χρήματα τότε η εποχή που ζεις σε έχει αφήσει πίσω .
Να ξέρεις και κάτι τελευταίο όταν μπλέκεις με γυναίκα με λεφτά και υψηλή θέση άμα της κάνεις παιδί και κουνηθείς με καμία άλλη και σε χωρίσει θα σε πάει αίμα στα δικαστήρια γιατί έχει το χαρτί και όχι μόνο δεν θα ξαναδείς το παιδί σου άμα το θέλει.
Για αυτό να κοιτάτε χαρακτήρα skills και μετά χρήμα
Εγώ κάνω τσουβάλιασμα .... κι εσύ μου παίζεις ελληνική ταινία του 1960 ....

Σαν να βλέπω τον Κραχτη ....

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
803
Πόντοι
366
Εγώ κάνω τσουβάλιασμα .... κι εσύ μου παίζεις ελληνική ταινία του 1960 ....

Σαν να βλέπω τον Κραχτη ....

Έκλαψα φίλε να είσαι καλά βραδιάτικα πραγματικά δεν έχω λόγια.
Απλά άσε το τσουβάλιασμα και γαμα ότι μπορείς άσε της κατηγορίες που έχεις στο μυαλό σου να υπάρχουν και αυτά αλλά άμα βγάζεις και εσύ χρήμα παίζεις παντού και φυσικά έχεις και άλλα

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.646
Πόντοι
456

Είμαι σαφής ;

Αυτο παιζει Αττικη κυριως και νησια, γενικα οπου υπαρχει ποζερια

Ο μεγαλυτερος εχθρος του μεσου αντρα ειναι ο βαθμος ποζεριας στο τοπο διαμονης του, εκτος αν ειναι και αυτος καραμαλακας ποζερας

Ευτυχως υπαρχει και η υπολοιπη Ελλαδα, οπου ναι μεν η γυναικα δε θα κοιταξει ποτε τον αεργο-επιδοματια-τεμπελη κλπ αλλα αμα ο αλλος δουλευει και γενικα προσπαθει, υπαρχουν πολλες και μεγαλες υποχωρησεις απο μεριας τους, γιατι οι περισσοτερες εχουν προσανατολισμο την οικογενεια-παιδια και στην επαρχια ενας αντρας χαμηλομισθος αλλα φανταρακος, ειναι συχνα πιο βολικος για αυτην

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.888
Πόντοι
6.056
Έκλαψα φίλε να είσαι καλά βραδιάτικα πραγματικά δεν έχω λόγια.
Απλά άσε το τσουβάλιασμα και γαμα ότι μπορείς άσε της κατηγορίες που έχεις στο μυαλό σου να υπάρχουν και αυτά αλλά άμα βγάζεις και εσύ χρήμα παίζεις παντού και φυσικά έχεις και άλλα
Μία μεγάλη αλήθεια .... που δεν είναι μία ... αλλά δύο ....

και ας λένε κουλτουριάρηδες ροκάδες και λοιποί chronical masturbators ...

Είναι ότι μετράει η ζεμπεκιά ! και το χασάπικο !!!
Από ... την ίδια ταινία !

Αν πίνεις,
ξέρεις χασάπικο ....
και ρίχνεις και καμιά ζεμπεκιά

Γαμάς !

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
θα σας πω ένα περιστατικό που μου συνέβη με χωρισμένη με παιδιά πριν πολλά χρόνια.
Ήταν συνάδελφος. Ένα διάστημα ήμαστε δυο μας στο ίδιο γραφείο. Έκανε κα'να δυο κινήσεις που με έβαλαν σε σκέψεις μήπως ψαχνόταν.
Μια φορά, όπως καθόταν σταυροπόδι, στα καλά καθούμενα κάνει μια με το χέρι της και σηκώνει τη φούστα μέχρι πάνω. Ήταν καλοκαίρι και δεν φορούσε καλσόν.
Μια άλλη μέρα, με τα πόδια ενωμένα, καθόταν με τη φούστα τόσο ψηλά ώστε ίσα που δεν έβλεπες το βρακάκι της.
Κάπως μεθόδευσα να περάσω από το σπίτι της για καφέ μια Κυριακή, μέρα που τα παιδιά ήταν με τον πατέρα τους.
Σκεφτόμουν ότι ως χωρισμένη με παιδιά θα ήταν και πιο ακομπλεξάριστη και πιο στερημένη από σεξ.
Δεν έκανα χοντρό πέσιμο, περίμενα κάποια κίνηση από τη μεριά της, κάποιο πράσινο φως.
Και τι συνέβη τελικά; Απολύτως τίποτα. Πήρα τ' αρχίδια μου. Κανένα πράσινο φως. Όσο ήμουν εκεί μου έλεγε κουτσομπολιά του γραφείου. Τζάμπα η βενζίνη... :cheesy:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.888
Πόντοι
6.056
θα σας πω ένα περιστατικό που μου συνέβη με χωρισμένη με παιδιά πριν πολλά χρόνια.
Ήταν συνάδελφος. Ένα διάστημα ήμαστε δυο μας στο ίδιο γραφείο. Έκανε κα'να δυο κινήσεις που με έβαλαν σε σκέψεις μήπως ψαχνόταν.
Μια φορά, όπως καθόταν σταυροπόδι, στα καλά καθούμενα κάνει μια με το χέρι της και σηκώνει τη φούστα μέχρι πάνω. Ήταν καλοκαίρι και δεν φορούσε καλσόν.
Μια άλλη μέρα, με τα πόδια ενωμένα, καθόταν με τη φούστα τόσο ψηλά ώστε ίσα που δεν έβλεπες το βρακάκι της.
Κάπως μεθόδευσα να περάσω από το σπίτι της για καφέ μια Κυριακή, μέρα που τα παιδιά ήταν με τον πατέρα τους.
Σκεφτόμουν ότι ως χωρισμένη με παιδιά θα ήταν και πιο ακομπλεξάριστη και πιο στερημένη από σεξ.
Δεν έκανα χοντρό πέσιμο, περίμενα κάποια κίνηση από τη μεριά της, κάποιο πράσινο φως.
Και τι συνέβη τελικά; Απολύτως τίποτα. Πήρα τ' αρχίδια μου. Κανένα πράσινο φως. Όσο ήμουν εκεί μου έλεγε κουτσομπολιά του γραφείου. Τζάμπα η βενζίνη... :cheesy:
Την κίνηση έπρεπε να την κάνεις όταν σήκωνε φούστες ...

Οποιαδήποτε άλλη στιγμή ... άκαιρη .

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.888
Πόντοι
6.056
ε μα στο γραφείο; Θα μας πιάνανε στα πράσα :grin:
Αυτά είναι λεπτομέρειες για τις γυναίκες.
Έπρεπε τουλάχιστον να χουφτώσεις μπουτια μούνα , να δείξεις ότι είσαι σκληρός χύστης
και να κανονίσεις επί τόπου κατάσταση ... για ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ .
Μετά το σχόλασμα.

Έτσι δεν θα είχε περιθώριο ... να "σκεφτεί" .

Το "σκεφτεί" στο γυναικείο κεφάλι ... είναι πρόβλημα.
Και σπασ@ .

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846

Ρε bro, σου έκανε νάζια στο γραφείο, σε δέχτηκε και σπίτι της σε φάση που ήταν εντελώς μόνη Κυριακή για να έχετε και χρόνο άνετα, δηλάδή τι άλλο πράσινο φως περιμένεις για να χωθείς;

Να ξηλώσει κανένα πράσινο φανάρι από το δρόμο και να το βάλει στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας ήθελες;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.610
Πόντοι
9.931
Ρε bro, σου έκανε νάζια στο γραφείο, σε δέχτηκε και σπίτι της σε φάση που ήταν εντελώς μόνη Κυριακή για να έχετε και χρόνο άνετα, δηλάδή τι άλλο πράσινο φως περιμένεις για να χωθείς;

Να ξηλώσει κανένα πράσινο φανάρι από το δρόμο και να το βάλει στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας ήθελες;
Πεστα ρε τυπε γιατι θα τρελαθούμε εντελώς. Πιθανόν ο τυπος περίμενε η γκόμενα να του το σερβίρει στο πιάτο, σαν κατι ταινιες που λεει η τύπισσα μισο λεπτο να παω να φορέσω κατι ποιο άνετο και σκάει μετα απο λιγο με πρόστυχα εσώρουχα:grin:

• Like
Αντιδράσεις: nzg

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.273
Πόντοι
2.356
Επρεπε να τον βγαλεις εξω, να τον ακουμπησεις στο τραπεζακι του καφε και να της πεις: « να κερασω λουκουμακι?».
Στη χειροτερη να μην σου ξαναμιλουσε…

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436

Πεστα ρε τυπε γιατι θα τρελαθούμε εντελώς. Πιθανόν ο τυπος περίμενε η γκόμενα να του το σερβίρει στο πιάτο, σαν κατι ταινιες που λεει η τύπισσα μισο λεπτο να παω να φορέσω κατι ποιο άνετο και σκάει μετα απο λιγο με πρόστυχα εσώρουχα:grin:
ε, τώρα ό,τι έγινε έγινε, να γυρίσω το χρόνο πίσω και να κάνω γιούργια δεν γίνεται.
Μάλλον παραείμαι διακριτικός ο πούστης :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom