dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Καμιά φωτογραφία που να φένεται καμιά γκόμενα θα μας βάλεις?Χαίρομαι που συνεχίζεις να μιλάς για το Chernivcy. Κάποια καινούργια πληροφορία ή ερώτηση έχεις? Ξέχασα είσαι ο Ντέντεκτιβ του σίτε και θέλεις να αποκαλύψεις όλους τους άσχημους, αμόρφωτους, απένταρους που τολμούν να γράφουν εδώ. Γιατί? Σου έχει ζητήσει κάποιος να γίνεις κριτής? Όταν κάποιοι συμφωνούν με όσα λες γίνονται αξιόπιστοι, ειλικρινείς, κολητοί. Όταν κάποιος διαφωνεί μπαίνει στη μαύρη λίστα και προσπαθείς να τον ξεσκεπάσεις. Και τελικά αν η προσπάθεια να τον ξεσκεπάσεις σου δείξει κάτι άλλο από αυτό που πίστευες, εσύ συνεχίζεις να λες τα ίδια. Γιατί πιστεύεις πως αν λες τα ίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα.. δεν μπορεί κάποιος θα τα πιστέψει. Πραγματικό λάθος ποτέ δεν έχεις παραδεχτεί. Και ακόμη και τώρα που ακούγονται κάποιες φωνές ανθρώπων που λένε ότι έχεις άδικο ή ακόμη και μπροστά στο φόβο να ακούσεις κάτι αντίθετο από το Χάρη.. τον ανθρωπο που σε πιστεύει και σε υποστηρίζει.. εσύ εκεί.. δίνεις οδηγίες πως αν ο Χάρης πει κάτι άλλο τότε θα είναι.. χαζός, αφελής και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.. Τώρα που ξέρεις πως έμειναν λίγες ώρες πριν τον συναντήσω άρχισες την καθοδήγηση. Αυτό λέγεται πατρονάρισμα.. και δεν χρειάζεται να το κάνεις.
εσύ γίνεσαι ρεζίλι με της φωτογραφίες που βάζεις
. Το πιο αστειο ειναι οτι λυπάσαι της Ουκρανές και δεν θελεις να της εκθέσεις
.Αυτό δειχνει οτι είσαι αγάμητος και θύμα και της τρέμεις
Με το Σκυλοχάρα συναντήθηκες?θα κανετε ωραια παρέα ειστε του ίδιου επιπεδου οπως κατάλαβα
.Εμένα είδατε χτες το διάλογο που εβαλα για παραδειγμα πως τους φέρομαι,Είδατε οτι τους βάζω λουράκια
και οτι παλι σε μένα γυρίζουνε
.

ενω εγω μιλάω με αποδείξεις
Πας και εσύ να βρεις λογική στον τρελό
και άλλη μια που ειχα απο πριν και ηρθε απο το Μπεντέρι.