Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Χαίρομαι που συνεχίζεις να μιλάς για το Chernivcy. Κάποια καινούργια πληροφορία ή ερώτηση έχεις? Ξέχασα είσαι ο Ντέντεκτιβ του σίτε και θέλεις να αποκαλύψεις όλους τους άσχημους, αμόρφωτους, απένταρους που τολμούν να γράφουν εδώ. Γιατί? Σου έχει ζητήσει κάποιος να γίνεις κριτής? Όταν κάποιοι συμφωνούν με όσα λες γίνονται αξιόπιστοι, ειλικρινείς, κολητοί. Όταν κάποιος διαφωνεί μπαίνει στη μαύρη λίστα και προσπαθείς να τον ξεσκεπάσεις. Και τελικά αν η προσπάθεια να τον ξεσκεπάσεις σου δείξει κάτι άλλο από αυτό που πίστευες, εσύ συνεχίζεις να λες τα ίδια. Γιατί πιστεύεις πως αν λες τα ίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα.. δεν μπορεί κάποιος θα τα πιστέψει. Πραγματικό λάθος ποτέ δεν έχεις παραδεχτεί. Και ακόμη και τώρα που ακούγονται κάποιες φωνές ανθρώπων που λένε ότι έχεις άδικο ή ακόμη και μπροστά στο φόβο να ακούσεις κάτι αντίθετο από το Χάρη.. τον ανθρωπο που σε πιστεύει και σε υποστηρίζει.. εσύ εκεί.. δίνεις οδηγίες πως αν ο Χάρης πει κάτι άλλο τότε θα είναι.. χαζός, αφελής και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.. Τώρα που ξέρεις πως έμειναν λίγες ώρες πριν τον συναντήσω άρχισες την καθοδήγηση. Αυτό λέγεται πατρονάρισμα.. και δεν χρειάζεται να το κάνεις.
Καμιά φωτογραφία που να φένεται καμιά γκόμενα θα μας βάλεις? :2funny: εσύ γίνεσαι ρεζίλι με της φωτογραφίες που βάζεις  :2funny:.
  Το πιο αστειο ειναι οτι λυπάσαι της Ουκρανές και δεν θελεις να της εκθέσεις  :2funny:.Αυτό δειχνει οτι είσαι αγάμητος και θύμα  και της τρέμεις:2funny:Με το Σκυλοχάρα συναντήθηκες?θα κανετε ωραια παρέα ειστε του ίδιου επιπεδου οπως κατάλαβα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Εμένα είδατε χτες το διάλογο που εβαλα για παραδειγμα πως τους φέρομαι,Είδατε οτι τους βάζω λουράκια  :2funny:και οτι παλι σε μένα γυρίζουνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Καμιά φωτογραφία που να φένεται καμιά γκόμενα θα μας βάλεις? :2funny: εσύ γίνεσαι ρεζίλι με της φωτογραφίες που βάζεις  :2funny:.
  Το πιο αστειο ειναι οτι λυπάσαι της Ουκρανές και δεν θελεις να της εκθέσεις  :2funny:.Αυτό δειχνει οτι είσαι αγάμητος και θύμα  και της τρέμεις:2funny:Με το Σκυλοχάρα συναντήθηκες?θα κανετε ωραια παρέα ειστε του ίδιου επιπεδου οπως κατάλαβα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Εμένα είδατε χτες το διάλογο που εβαλα για παραδειγμα πως τους φέρομαι,Είδατε οτι τους βάζω λουράκια  :2funny:και οτι παλι σε μένα γυρίζουνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
Άντε πάλι το ίδιο ρεπερτόριο,ρε εσύ με εκδιδόμενες πηγαίνεις και δ κατηγορίας, τι αρλούμπες γράφεις πάλι.  Σιγά μην σε ερωτεύτηκαν κιόλας,  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: την δουλειά τους κάνουν τα κορίτσια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
219
Πόντοι
1.390
Να και το κλυσμα σε λίγο έρχεται και το στραπον.  :2funny: :2funny: :2funny: Όλα σιγά σιγά τα βγάζεις στην φορά  :2funny: :2funny: :2funny: Οπισθογεμής είσαι πουτσοσυλέκτη  πορνοπεπονία φιρφιρίκουλα  :2funny: :2funny: :2funny:

Ξέρω,ξέρω και σίγουρα τον παίρνεις για να είσαι κωλόφαρδος και νάχεις τύχη, όχι όμως ότι σου αρέσει κιόλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να μου φύγει το μεράκι

γαμάω κανα πεπονάκι

για την τύχη και το γούρι

θέλει ο κώλος μου αγγούρι

να χω το πακέτο όλο

τρώω και ένα μαύρο ψωλο
[/quote]

μπουλης αγαμηδης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Δεν υπαρχει πιο συχαμερό πράγμα απο τους κλώνους! :shit:
Ναι μαγκιά μου της έχω και τους βάζω λουράκια σαν σκυλάκια.Το αν με ερωρτευονται,αν τρεχουν απο πισω μου,αν μετράω και αν οι γκόμενες με γουστάρουνε το εχουνε γραψει ατομα που ηρθαν εδω και με βρηκανε.Εσεις οι κλώνοι γράφετε  :jerking: ενω εγω μιλάω με αποδείξεις  :2funny:Ειστε κακομοίρηδες,φουκαράδες και αγάμιτοι Πιρφόροι  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ειμαι εναντίον 7-8 κλώνων και πάλι σας πατάω  :2funny: :2funny: :2funny:
  Ο Σκυλοχάλιας μπήκε στο TOP10 των πιο ασχημων ανθρώπων σε όλη τη γη  :2funny:Ειναι μια μεγαλη γιορτή για την Ελλάδα  :2funny: Αντε και πρωταθλιτής  :2funny:να δοξάσει την Ελλάδα :2funny: Τώρα το είδα και δεν έχω σταματίσει να  :2funny:Παλι δεν θα μπορεσω να παω ραντεβού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Το εχω ξαναγράψει τα σκουλίκια τα αφήνεις να ζούνε αν ομως σε ενοχλουνε τα πατάς και τα λιώνεις :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079
εισαι μια παγκοσμια προτωτυπια
ολοι εχουν ψωτογραφιες που τους κανουν πιπες...εσυ εχεις φωτογραφιες που κανεις γλυφομουνια  :2funny: :2funny: :2funny:
και οχι γλυφομουνα σε οτι κι οτι αλλα σε μογγολοπουτανες :2funny: :2funny: :2funny:

οσο και να τρωγεσε εισαι σαν τον βοσκο....που φωναζε βοηθια λυκος

ετσι κι εσυ.... μου θυμιζεις τον εθνικο μας σταρ τον ευαγγελοτετοιον...αλλα εσυ εισαι χατζ - ατζαρης

για σου ρε ομορφαντρα που ολοι ειναι ασχημοι και τατζικοι εκτος απο σενα  :2funny: :2funny:

ομορφαντρα μου

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Δεν υπαρχει πιο συχαμερό πράγμα απο τους κλώνους! :shit:
Ναι μαγκιά μου της έχω και τους βάζω λουράκια σαν σκυλάκια.Το αν με ερωρτευονται,αν τρεχουν απο πισω μου,αν μετράω και αν οι γκόμενες με γουστάρουνε το εχουνε γραψει ατομα που ηρθαν εδω και με βρηκανε.Εσεις οι κλώνοι γράφετε  :jerking: ενω εγω μιλάω με αποδείξεις  :2funny:Ειστε κακομοίρηδες,φουκαράδες και αγάμιτοι Πιρφόροι  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ειμαι εναντίον 7-8 κλώνων και πάλι σας πατάω  :2funny: :2funny: :2funny:
  Ο Σκυλοχάλιας μπήκε στο TOP10 των πιο ασχημων ανθρώπων σε όλη τη γη  :2funny:Ειναι μια μεγαλη γιορτή για την Ελλάδα  :2funny: Αντε και πρωταθλιτής  :2funny:να δοξάσει την Ελλάδα :2funny: Τώρα το είδα και δεν έχω σταματίσει να  :2funny:Παλι δεν θα μπορεσω να παω ραντεβού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Το εχω ξαναγράψει τα σκουλίκια τα αφήνεις να ζούνε αν ομως σε ενοχλουνε τα πατάς και τα λιώνεις :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο σιχαμερό πράγμα από τους κώλους, ίδιος αυτούς που τρώνε καθημερινά κλύσματα. Χέζουν ασταμάτητα το κάθε νήμα και το μόνο που προσφέρουν είναι βρώμα και δυσωδία  

D

dude901123

Επισκέπτης
Λιγότερες από 24 ώρες έμειναν. Αύριο που αν θελήσει θα δει τις φωτογραφίες ο Χάρης και θα διαπιστώσει μια προς μία πως δεν είναι κατεβασμένες απο το Ίντερνετ θα μπεις να ζητήσεις συγνώμη? Έχεις τα αρχίδια να παραδέχεσαι το λάθος σου? αυτό πες μας και άσε τις ιστορίες για κλίσματα, red, Shinoxares, φαφούτηδες, βίζιτες. Η ουσία είναι αυτή. Τόσο καιρό με έλεγες ψεύτη. Για να σε δω αύριο.. Που θα κρυφτείς? Γιατί εγώ θα του τα δείξω όλα όσα υποστήριζα τόσο καιρό εδώ, ένα προς ένα. Μολδαβίες, Ουκρανίες, Βουλγαρίες.. ένα προς ένα. Αρκεί να θέλει και να έχει χρόνο.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Έλα ρε Ντερτιλή τι να παραδεχτεί το ζωντανό  :2funny: λέμε είναι ψυχικά διαταραγμένος  :uglystupid: Πας και εσύ να βρεις λογική στον τρελό  :jerking:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Σ αυτήν την τρώγλη μένεις  :2funny: σαν προσφυγικός καταυλισμός είναι.  :2funny:  Μου θυμίζει την Ελλάδα στα χρόνια της  μικρασιατικής καταστροφής το σπίτι σου.  Και λες εμάς φουκαράδες. Να χαιρεσαι  τα μεγαλεία σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Super.jpg_thumb.png
    Super.jpg_thumb.png
    106,7 KB · Εμφανίσεις: 51

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
εισαι μια παγκοσμια προτωτυπια
ολοι εχουν ψωτογραφιες που τους κανουν πιπες...εσυ εχεις φωτογραφιες που κανεις γλυφομουνια  :2funny: :2funny: :2funny:
και οχι γλυφομουνα σε οτι κι οτι αλλα σε μογγολοπουτανες :2funny: :2funny: :2funny:

οσο και να τρωγεσε εισαι σαν τον βοσκο....που φωναζε βοηθια λυκος

ετσι κι εσυ.... μου θυμιζεις τον εθνικο μας σταρ τον ευαγγελοτετοιον...αλλα εσυ εισαι χατζ - ατζαρης

για σου ρε ομορφαντρα που ολοι ειναι ασχημοι και τατζικοι εκτος απο σενα  :2funny: :2funny:

ομορφαντρα μου

Μιλάς εσύ που κάνεις τσιμπούκια στο Ρωσσοπόντιο τον Κκωστάκη :2funny:.Εσυ μουνιά δεν έχεις για να γλυψεις και να γαμίσεις  :2funny:.
Λιγότερες από 24 ώρες έμειναν. Αύριο που αν θελήσει θα δει τις φωτογραφίες ο Χάρης και θα διαπιστώσει μια προς μία πως δεν είναι κατεβασμένες απο το Ίντερνετ θα μπεις να ζητήσεις συγνώμη? Έχεις τα αρχίδια να παραδέχεσαι το λάθος σου? αυτό πες μας και άσε τις ιστορίες για κλίσματα, red, Shinoxares, φαφούτηδες, βίζιτες. Η ουσία είναι αυτή. Τόσο καιρό με έλεγες ψεύτη. Για να σε δω αύριο.. Που θα κρυφτείς? Γιατί εγώ θα του τα δείξω όλα όσα υποστήριζα τόσο καιρό εδώ, ένα προς ένα. Μολδαβίες, Ουκρανίες, Βουλγαρίες.. ένα προς ένα. Αρκεί να θέλει και να έχει χρόνο.
Θα του δείξεις τι? :2funny:φωτογραφίες  :2funny: Μπορεί να πήρες πουτάνες με την ώρα σαν το τέρας και να του δείξεις της φωτογραφίες  :jerking:.Γιατί δεν μας της βάζεις εδω της φωτογραφίες απο της γκόμενες?Τόσο άσχημες είναι? :2funny:
 Ο Χάρης έχει το θάρρος να πει την αλήθεια οτι στην Οδησσό κυνηγάει 35αρες και δεν του κάθονται.Κ'εγω οταν πηγα Μολδαβία την αληθεια είπα οτι μία μετρια 20χρονη  :knockinb: και άλλη μια που ειχα απο πριν και ηρθε απο το Μπεντέρι.
  Θα κώψεις και θα ραψεις φωτογραφίες  :2funny: Εγω αν μου εδειχνες φωτογραφίες απο 35χρονες Ουκρανές θα  :2funny: γ'αυτό και δεν ηρθες να με συναντίσεις τότε στο Κισινιώφ για να μην  :2funny:αν τωρα του Χάρη του αρέσουν οι 35χρονες Ουκρανες που θα του δείξεις στις φωτογραφίες εγω τι να πω?Τωρα πια δεν εχει ενδιαφέρον μαζι σου εχουμε δει ποιός είσαι.Καλητερα κανε αυτο που είπα διάλεξε μια ομορφη πουτανα δωστης 600 γκριβνια και πηγαινε να συναντισεις το Χάρη και πες της να σε αγκαλιάζει  :2funny:.Με πολυ λιγα λεφτα θα μας αποδειξεις οτι εχεις γκόμενες  :2funny:
  Εγω αποδεικνυω πάντα οτι λεω αν βαλω φωτογραφια απο γκόμενα τη βάζω ή διπλα σε κατι δικο μου ή μέσα στο αμάξι μου ή σπίτι μου.Και δεν βάζω φωτογραφίες μούφα ουτε λεω οτι  :knockinb: στο Ντόνετσκ Ουγγαρέζες Πορνοστάρ.

Σ αυτήν την τρώγλη μένεις  :2funny: σαν προσφυγικός καταυλισμός είναι.  :2funny:  Μου θυμίζει την Ελλάδα στα χρόνια της  μικρασιατικής καταστροφής το σπίτι σου.  Και λες εμάς φουκαράδες. Να χαιρεσαι  τα μεγαλεία σου   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με τη διαφορά οτι αυτή η τρώγλη κάνει πάνω απο 100.000 Ευρώ τα σπίτια στη Ρωσσία ειναι πανακρυβα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079
who is kostakis παλι;;;
ποσο βλαμενος μπορει να εισαι;
δεν μπορει......πλακα κανεις αλλιως δεν εξηγηται τοση βλακεια...
ο ενας κανει στον αλλον φανταστικα τσιμπουκια......
ο αλλος γαμαει φανταστικες γκομενες
αδικησε να κανεις σηριαλ....

το μονο γεγονος ειναι οτι ο μονος που βαζει πραγματα στο κωλο του και γαμαει πεπονια εισαι εσυ....

κι οπως λεει ο φιλτατος νοβας.....νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο σιχαμερό πράγμα από τους κώλους, ίδιος αυτούς που τρώνε καθημερινά κλύσματα. Χέζουν ασταμάτητα το κάθε νήμα και το μόνο που προσφέρουν είναι βρώμα και δυσωδία

α και που'σε
χεστηκαμε αν το σπιτι σου κανει 100.000
η τρωγλη ειναι τρωγλη

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079
και που εισαι βλακακο
ποσες φορες εχεις παει ουκρανια και τα μαθες καλα;;;
μια κι αυτη με τον χαρη
ειδημονας και πανεπιστημονα του ιντερνετ

D

dude901123

Επισκέπτης
Μιλάς εσύ που κάνεις τσιμπούκια στο Ρωσσοπόντιο τον Κκωστάκη :2funny:.Εσυ μουνιά δεν έχεις για να γλυψεις και να γαμίσεις  :2funny:.Θα του δείξεις τι? :2funny:φωτογραφίες  :2funny: Μπορεί να πήρες πουτάνες με την ώρα σαν το τέρας και να του δείξεις της φωτογραφίες  :jerking:.Γιατί δεν μας της βάζεις εδω της φωτογραφίες απο της γκόμενες?Τόσο άσχημες είναι? :2funny:
 Ο Χάρης έχει το θάρρος να πει την αλήθεια οτι στην Οδησσό κυνηγάει 35αρες και δεν του κάθονται.Κ'εγω οταν πηγα Μολδαβία την αληθεια είπα οτι μία μετρια 20χρονη  :knockinb: και άλλη μια που ειχα απο πριν και ηρθε απο το Μπεντέρι.
  Θα κώψεις και θα ραψεις φωτογραφίες  :2funny: Εγω αν μου εδειχνες φωτογραφίες απο 35χρονες Ουκρανές θα  :2funny: γ'αυτό και δεν ηρθες να με συναντίσεις τότε στο Κισινιώφ για να μην  :2funny:αν τωρα του Χάρη του αρέσουν οι 35χρονες Ουκρανες που θα του δείξεις στις φωτογραφίες εγω τι να πω?Τωρα πια δεν εχει ενδιαφέρον μαζι σου εχουμε δει ποιός είσαι.Καλητερα κανε αυτο που είπα διάλεξε μια ομορφη πουτανα δωστης 600 γκριβνια και πηγαινε να συναντισεις το Χάρη και πες της να σε αγκαλιάζει  :2funny:.Με πολυ λιγα λεφτα θα μας αποδειξεις οτι εχεις γκόμενες  :2funny:
  Εγω αποδεικνυω πάντα οτι λεω αν βαλω φωτογραφια απο γκόμενα τη βάζω ή διπλα σε κατι δικο μου ή μέσα στο αμάξι μου ή σπίτι μου.Και δεν βάζω φωτογραφίες μούφα ουτε λεω οτι  :knockinb: στο Ντόνετσκ Ουγγαρέζες Πορνοστάρ.

Με τη διαφορά οτι αυτή η τρώγλη κάνει πάνω απο 100.000 Ευρώ τα σπίτια στη Ρωσσία ειναι πανακρυβα.

Ρε εσύ μας ζάλισες.. έχεις χάσει τη μπάλα.. από όλα όσα λες κάτι θα πετύχεις, δεν γίνεται. Λοιπόν πρώτα υποστήριζες πως είμαι παππούς, μετά πως είμαι τατζίκος, πως κατεβάζω φωτογραφίες από το ίντερνετ, πως λέω ψέματα για όσα γράφω.. και τώρα που φτάνει η στιγμή να φανεί πως όσα λες είναι παπαριές και φτάνει το αυγό στον κώλο άρχισες να λες πως είναι 35αρες(είπα ποτέ πως πάω με μικρές? 28 με 35 είναι το target group μου), πως πληρώνω (τι να πληρώσω? (Γυναίκες 26+ στην Ουκρανία, Μολδαβία, Βουλγαρία να πάμε ταξίδια με το αυτοκίνητο και να περάσουμε μια μέρα μαζί)? Είσαι καλά? Μιλάμε την ίδια γλώσσα ή άλλη? Για να επικοινωνήσεις με κάποιον πρέπει να μιλάς την ίδια γλώσσα.. αλλιώς καταλήγεις να απαντάς σε Πακιστανούς όπως κάνω εγώ τώρα. Χαλάρωσε.. αύριο θα στα πει ο Χάρης.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.010
Πόντοι
2.606
Αν είναι πάνω από 28 δε χρειάζεται να πληρώσεις Ουκρανία.Προφανώς ο  Dirty έχει δίκιο.Νόμιζα οτι μιλάγαμε για μικρές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Ρε εσύ μας ζάλισες.. έχεις χάσει τη μπάλα.. από όλα όσα λες κάτι θα πετύχεις, δεν γίνεται. Λοιπόν πρώτα υποστήριζες πως είμαι παππούς, μετά πως είμαι τατζίκος, πως κατεβάζω φωτογραφίες από το ίντερνετ, πως λέω ψέματα για όσα γράφω.. και τώρα που φτάνει η στιγμή να φανεί πως όσα λες είναι παπαριές και φτάνει το αυγό στον κώλο άρχισες να λες πως είναι 35αρες(είπα ποτέ πως πάω με μικρές? 28 με 35 είναι το target group μου), πως πληρώνω (τι να πληρώσω? (Γυναίκες 26+ στην Ουκρανία, Μολδαβία, Βουλγαρία να πάμε ταξίδια με το αυτοκίνητο και να περάσουμε μια μέρα μαζί)? Είσαι καλά? Μιλάμε την ίδια γλώσσα ή άλλη? Για να επικοινωνήσεις με κάποιον πρέπει να μιλάς την ίδια γλώσσα.. αλλιώς καταλήγεις να απαντάς σε Πακιστανούς όπως κάνω εγώ τώρα. Χαλάρωσε.. αύριο θα στα πει ο Χάρης.
Γ'αυτό δεν μας της βάζεις να της δούμε γιατι ειναι 26 ετων :2funny: Υπαρχουν 2 εκδοχές ή ειναι της φαντασίας σου ή δεν βλέποντε  :2funny:Το πιο γελοίο που είπες ήταν οτι  :knockinb: τεσσερις σε τρεις μέρες στη Μολδαβία  :2funny:.Φατσικά και εισαι σαν Αζέρος ή Τατζίκος γ'αυτό και ντρεπόσουν να έρθεις στο Κισινιώφ να με συναντίσεις  :2funny: γιατι μετα θα έκραζα την εμφανιση σου οπως εκραξα και τους αλλους εκει χωριάτες  :2funny:και δεν θα μπορουσες να πεις και τίποτα τωρα προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο την ανωνημια αλλα σε εχω δει στο mail.ru,και μου δειξανε και βιντεάκι με της φωτογραφίες σου.Οποτε μπορω να εχω αποψη σχετικα με σένα.
Αν είναι πάνω από 28 δε χρειάζεται να πληρώσεις Ουκρανία.Προφανώς ο  Dirty έχει δίκιο.Νόμιζα οτι μιλάγαμε για μικρές.
Δεν έχει δίκιο.Αν σε δούνε κακομοίρη σου βγάζουν τ'αποθημένα τους και σε ταλαιπορούνε ειναι μεγάλοι ψυχολόγοι οι γκόμενες.Νομίζεις δεν θελει να βγάλει μικρές?Μπορεί όμως με τα χάλια που έχει? :2funny: εγω μια Ουκρανη εχω που και είναι 24 ετων και ήδη είναι σπασμένη στο πρόσωπο.Εκει οι 30αρες ειναι σαν 35+ .Θεωρούντε σαβούρα δεν της κοιτάει κανένας  :2funny: μόνο κατι τέτοιοι κακομοίρηδες περιφανευοντε οτι της  :knockinb: :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Εδώ προδώθηκες  :2funny:Που ξέρεις ποιός είναι ο Dirty στο mail.ru?Δεν σου το ειπε κανενας εσένα!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom