σε περιμενω τοτε να δω αν γαμησεις βαλκανιε πουτανιερο χαχαχα.ρε ακομα και με πολεμο και κριση δεν ειδα διαφορα με τις γκομενες ουτε επιθημιανα φυγουν απο εκει.ακομα και οι πουτανες χειροτερα ζητουσαν δολαρια 100 και πανω χαχαχαχ.η μονη χωρα που ξερω αυτη την στιγμη και ειναι απο φυγει φει ειναι η ελλαδα!ο διμητρακις μπορει να μαθει απο κοινο φιλο που πηγα θεσαλονικη και απο τον μαιο μεχρι τωρα μια πανεμορφη 24 τρελενει τον φιλο μου για να την παρω απο εκει και να κανουμε οικογενεια λεει χαχαχα.η κοπελιτσα σκεφτου ακομα δεν ης μιλησα.ουκρανια τους τα εχω ολα στο πιατο,δειχνω και ριχνω δολομα αλλλα μονο πως να παιξουν πουστιες προσπαθουν και να φυγουν αλωβητες.θελουν να νιωσουν την ικανοποιηση οτι εσενα το καλυτερο τους σε κοροιδεψαν.αν εισαι σκληρος απο την αρχη και ριξεις κανα μπατσο θα εχεις αποτελεσμα.με παραμυθι για γαμο δεν πιανει εδω ουτε ερωτες χαχαχαχ.οσες ειναι οραιες γκομενες και ενδιαφερονται για αυτο το μυθο για τον ερωτα και γαμο δουλευουν στα πρακτορεια γαμου και τους ξεζουμανε καλα τους ξενους.φιλος μου τμεχρι τωρα εστειλε 8-10 χιλιαρικα σε μια πιτσιρικα για να την πιση να παει ελλαδα για οικογενεια και αυτη παιρνει το χρημα και τον κλανει.σαν αυτον πολλους εχει.πηγα βολτα με μια στην θαλασα με τα ποδια αλλα ειδα δεν τραβουσε η φαση ουτε φιλια τιποτα.λεω γαμησε την φευγω και την αφηνω μονη εκει.παιρνει τηλεφωνο ερχεται ενας ουκρανος με μαυρο range roverτην παιρνει και εφυγε,18 χρονων ηταν αυτη χαχαχαχ.οι μικρουλες απιαστες,πλεον δεν παιζει να γαμησεις ουτε τα τελειωμενα μπαζα που πριν μπορουσες να βρεις σε μερη στο κιεβο,οδησσο.ολλες σπιτι τωρα παιζουν με γνωστους απο ιτερνετ,οσες ενδιαφερονται για τελειωμενους ξενους και αγαμητους ειναι βιζιτες η πρακτορεια γαμου.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
στις ανηφόρες θα πηγαινεις με 60-70
γιατί για να μην ματιάσει ο Χάρης την ομορφιά σου?
Μπορει και να το έγραψες μόνος σου