dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 6.255
Αχχχχ παντα παντα![]()
Νωντα μου
![]()
Μ' απατάς;;;
Αχχχχ παντα παντα![]()
Νωντα μου
![]()
Τίποτα ρε κάνε δουλειά σου...Τι λες ρε παπαζόλ;;;; Ποια κρίση;;;; Κρίση πανικού;;;;
οχι...αλλα το επιθυμω διακαως...περιμενω ενα πμ ομως ποσον καιρο τωρα!!!Λες τη λαιδη μου μπαζο?Την εχεις γνωρισει και το λες?
Λες τη λαιδη μου μπαζο?Την εχεις γνωρισει και το λες?
Δικιο εχεις τοτε...Για τα δικα μας μπατζετ ειναι πολλα τα λεφτα, για αλλους ομως ειναι ενα μηνιατικο (και για αλλους βδομαδιατικοΑν σου πω όλα θα με πεις πειναλέο οπότε λέγω το γ΄!!!![]()
Tην εχεις γνωρισει δλδ λεςΘες να σε πάω βόλτα,με το ασθενοφόρο,μέχρι το νοσοκομείο όταν έρθει η λαίδη;;;![]()
![]()
Περνάει καμιά φορά από το νοσοκομείο,ως φοιτήτρια....για πρακτική εξάσκηση.....όταν έρθει θα σε ειδοποιήσω....![]()
γι αυτούς που είναι μερομίσθιο;Δικιο εχεις τοτε...Για τα δικα μας μπατζετ ειναι πολλα τα λεφτα, για αλλους ομως ειναι ενα μηνιατικο (και για αλλους βδομαδιατικο)
παπαζολάκο εγώ που είμαι πειναλέος σου λέω ότι τέτοια περίοδο είναι μέγας μαλάκας ακόμα και αυτός που δίνει 400 ευρώ για ιπαντ.
![]()
Tην εχεις γνωρισει δλδ λες
Ρε κάνε δουλειά σου...προβληματίσου με το πως θα φτιάξεις το μαλλί σου κ αν θα ξυριστείς ή όχι...Γιατί ρε 1π; Τι έχει αυτή η περίοδος,δεν κατάλαβα....σάπια είναι;
Τι έχει αυτή η περίοδος,δεν κατάλαβα....σάπια είναι;
Την εχουν παρει εννοεις?Μολις με γνωρισει θα τα κοψει αυτα δεν θα τους εχει αναγκη.Ειναι οσο ομορφη φανταζομαι?Όχι,μόνο την έχω δει...οι ιατροί του νοσοκομείου την έχουν γνωρίσει......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την εχουν παρει εννοεις?Μολις με γνωρισει θα τα κοψει αυτα δεν θα τους εχει αναγκη.Ειναι οσο ομορφη φανταζομαι?
Ημουνα σιγουρος μπεσα!Καλα τη λεω Λαιδη Μαριον!Αχχχ ειμαι ερωτευμενος!Αλλα εσυ πως ηξερες πως ειναι αυτη αφου δεν την εχεις γνωρισει?Όχι ρε και την έχουν πάρει.....φοιτήτρια,είναι η κοπέλα....για να μάθει 5 πράγματα για τη δουλειά έρχεται στο νοσοκομείο.....
(Κοκκινομάλλα είναι![]()
![]()
![]()
)
Όχι ρε και την έχουν πάρει.....φοιτήτρια,είναι η κοπέλα....για να μάθει 5 πράγματα για τη δουλειά έρχεται στο νοσοκομείο.....
(Κοκκινομάλλα είναι![]()
![]()
![]()
)
Ημουνα σιγουρος μπεσα!Καλα τη λεω Λαιδη Μαριον!Αχχχ ειμαι ερωτευμενος!Αλλα εσυ πως ηξερες πως ειναι αυτη αφου δεν την εχεις γνωρισει?
Δε χρειαζεται δεν θα ρωταγα.Αλλα αυτος πως ηξερε πως προκειται για την ιδια κοπελα?Τη ρωτησε αν γραφει στο Μπουρδελα.Κομ?Άφου κάνω παρέα με τους ιατρούς του νοσοκομείου....έχουμε έναν στο φόρουμ,αλλά δε θα σου πω ποιος είναι.....![]()
Δε χρειαζεται δεν θα ρωταγα.Αλλα αυτος πως ηξερε πως προκειται για την ιδια κοπελα?Τη ρωτησε αν γραφει στο Μπουρδελα.Κομ?
Άφου κάνω παρέα με τους ιατρούς του νοσοκομείου....έχουμε έναν στο φόρουμ,αλλά δε θα σου πω ποιος είναι.....![]()
και σε αυτο ταιριαζουμεεγω εχω το κινητο αντι για ρολοι![]()