pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Από τα κέρδη σου το αγόρασες;;;αλλα εχω ρολοι που ουτε στον υπνο σας δεν το εχεται μπρουκληδες![]()

Από τα κέρδη σου το αγόρασες;;;αλλα εχω ρολοι που ουτε στον υπνο σας δεν το εχεται μπρουκληδες![]()
Mαριαννα...μου χεις παρει το μυαλο...
Εχω δικα μου λεφτα ευχαριστω.και δεν αρμοζουν πιτσες σε μια λαιδη.Αλλου ειναι το προβλημαΠω ρε....ξεκόλα.....και αν καίγεσαι τόσο πολύ,θα σου δώσω λεφτά εγώ,να τη βγάλεις έξω για καμιά πίτσα,να γνωριστείτε....![]()
Εχω δικα μου λεφτα ευχαριστω.και δεν αρμοζουν πιτσες σε μια λαιδη.Αλλου ειναι το προβλημα
στους 20 κουβαδες οι στοιχηματικες εταιριες κανουν δωρο ενα αντιτμο αξιας....Από τα κέρδη σου το αγόρασες;;;![]()
![]()
![]()
Εχει κανα thread σχετικο με καρτες δανεια και συναφή; Να χει μπολικο υλικο όμως...
Χρωστάς ή σε χρωστάνε;;; (Αν και το δεύτερο δύσκολο...)
Ανοιξε εσυ ενα. Θα την βρουμε την ακρη.Εχει κανα thread σχετικο με καρτες δανεια και συναφή; Να χει μπολικο υλικο όμως...
Xmmmmmmm Μου αρεσουν οι φλογερες κοκκινομαλεςΌχι ρε και την έχουν πάρει.....φοιτήτρια,είναι η κοπέλα....για να μάθει 5 πράγματα για τη δουλειά έρχεται στο νοσοκομείο.....
(Κοκκινομάλλα είναι![]()
![]()
![]()
)
[move][size=30pt]κοκκινομαλλες=μεγαλες πουτανες[/size][/move]Xmmmmmmm Μου αρεσουν οι φλογερες κοκκινομαλες![]()
Ρατσιστή-σεξιστή!!![move][size=30pt]κοκκινομαλλες=μεγαλες πουτανες[/size][/move]