streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 205
- Πόντοι
- 66
Υ.Γ. υπάρχει και μπράιτλιγκ με 30 χιλιάρικα.
Υ.Γ. υπάρχει και μπράιτλιγκ με 30 χιλιάρικα.
εναλλακτικά μιας και τα μπράιτλινγκ οπως είπες δεν είναι πολύ ακριβά μπορείς να διαλέξεις αυτό που έχει πάνω κάτω 170 χιλιάδες δολλάρια..... να σου μείνει και κάνα 50άρι για ένα γεύμα βρε αδερφέ.
http://[URL unfurl="true"]www.luxuriesse.com/wp-content/uploads/2010/10/B2reitling-Bentley-Mens-Watch-L18841TA-B788-761P.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ΔΕΝ μου αρεσει το σχεδιο...
παντα με σκεφτεσαι, παραδεξου το![]()
Νωντα μου
Ειναι πολυ ωραιο να φορας κατι αληθινο και να λες ειναι ψευτικο ....
Εχει πλακα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ που έχω ρολόι των 50-60e να αυτοκτονήσω ή όχι;;;Kαλά βρε ψώνια θέλετε και ακριβά ρολόγια να φορέσετε ενώ η τσέπη σας είναι τρύπια και ζητάτε έπειτα να κάνουν καμμιά έκπτωση οι πουτάνες για να τις πηδήξετε.Πάρτε εκει κανά ρολόι με 150-200ευρώ να κάνετε τη δουλειά σας και τη μούρη σας στις πουτάνες και στις φτηνές γκόμενες και αφήστε τα ακριβά ρολόγια να τα φορούν αυτοί που τά'χουν και χτυπάνε γκόμενες τύπου Ελένη Μενεγάκη και πάνω.
Και μου πείτε ότι σας αρέσουν τα ρολόγια και έχετε τρέλα μ'αυτά γιατί στο χωριό σας ακόμα λένε την ώρα ανάλογα με το που βρίσκεται ο ήλιος...
μεγαλε αν δεν εχεις το ιδιο ακριβως μοντελο δικο σου, δυσκολο. πρεπει να εχεις ψυρισει τα μοντελα σε λεπτομερειες ή πρεπει να λυσεις το μπρασελε απο το πυρακι να δεις τον κωδικο. εχει ψαρωσει κοσμος σοβαρος και οχι δημητρηδες λεμε.
κρίμα.....ΔΕΝ μου αρεσει το σχεδιο...
χμμμ... :-*Αχχχχ παντα παντα![]()
Νωντα μου
![]()
βασικα αμα φορας κατι αληθινο τετοιας αξιας(ειτε ρολοι ειτε οτιδηποτε),Ειναι πολυ ωραιο να φορας κατι αληθινο και να λες ειναι ψευτικο ....
Εχει πλακα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πριν αυτοκτονήσεις δώστο μου για ρεζέρβα στο φόλεξ.Εγώ που έχω ρολόι των 50-60e να αυτοκτονήσω ή όχι;;;![]()
Μας συγχωνεύουν,μας σβήνουν,τί μας κάνουν;;;εμεινε ενα ποστ για σβησιμο.
συν ενα αυτο, δυο![]()
στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για ακομπλεξαριστους ανθρωπους...
Νεόπλουτο στράκι άει γαμήσου πιααα,δεν με κομπλάρεις ρε!!!πριν αυτοκτονήσεις δώστο μου για ρεζέρβα στο φόλεξ.
ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα
Σε ποιον έκατσες κ στο πήρε;;;εγω εχω το κινητο αντι για ρολοι![]()
εγω εχω το κινητο αντι για ρολοι![]()
βασικα αμα φορας κατι αληθινο τετοιας αξιας(ειτε ρολοι ειτε οτιδηποτε),
προφανως το χεις αγορασει πρωτιστως για την παρτη σου...σε τετοιες περιπτωσεις,το αξεσουαρ εχει αναχθει σε χομπυ/μεσο ευχαριστησης...
οποτε φανταζεσαι τι πρεπει να σου προξενει η γνωμη που θα χει ο καθε λακαμας που θα το βλεπει/σχολιαζει..
θελω να πιστευω ομως πως στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για ακομπλεξαριστους ανθρωπους...