Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Σε ποιον έκατσες κ στο πήρε;;;![]()
δε χρειαζεται να στηθω στην αδερφη μου, μου παιρνει δωρα κι ετσι

Σε ποιον έκατσες κ στο πήρε;;;![]()
Θεωρεις οτι με ενδιαφερει να πηδηξω ?δημητρη...με τα λεφτα που εδωσες για τα ρολεξ σου εχεις σκεφτει ποσα μουνια θα μπορουσες να χεις γαμησει?![]()
Πλατωνική λέσβια λοιπόν...μάλιστα...δε χρειαζεται να στηθω στην αδερφη μου, μου παιρνει δωρα κι ετσι
![]()
οπα?δε χρειαζεται να στηθω [glow=lightgreen,2,300]στην αδερφη μου[/glow], μου παιρνει δωρα κι ετσι
![]()
βασικα αμα φορας κατι αληθινο τετοιας αξιας(ειτε ρολοι ειτε οτιδηποτε),
προφανως το χεις αγορασει πρωτιστως για την παρτη σου...σε τετοιες περιπτωσεις,το αξεσουαρ εχει αναχθει σε χομπυ/μεσο ευχαριστησης...
οποτε φανταζεσαι τι πρεπει να σου προξενει η γνωμη που θα χει ο καθε λακαμας που θα το βλεπει/σχολιαζει..
Υ.Γ.βεβαια υπαρχει και η ειδικη κατηγορια βλαχονεοπλουτος απο την κατω αχαγια,
που το αγοραζει και το φοραει προσπαθοντας(ανεπιτυχως) να αποτυναξει απο πανω του τον ιδιο του τον ευατο...
θελω να πιστευω ομως πως στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για ακομπλεξαριστους ανθρωπους...
ξερω γονους πλουσιων οικογενειων που φορανε μαιμου για το καλαμπουρι της υποθεσης. μαλιστα ενας εσπασε με το μπουκαλι το ρολοι στο ρεμο σε ενα καψουροτραγουδο αντιστοιχο και οι γκομενες χασκανε
ξερω και αλλους που δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν αλλα θα παρουν ακριβο ρολοι για να το βουτανε καθε φορα στη καφετερεια στο ποτηρι με το νερο να πεισουν την ομηγυρη οτι ειναι γνησιο
κανε τις αναγωγες σου που λεει και ο παιχτης μου![]()
:SΘεωρεις οτι με ενδιαφερει να πηδηξω ?
Οχι σε πληροφορω...
μα ηδη μιλησα για την κατηγορια του κομπλεξικου με ψυχολογικα τραυματα...ξερω γονους πλουσιων οικογενειων που φορανε μαιμου για το καλαμπουρι της υποθεσης. μαλιστα ενας εσπασε με το μπουκαλι το ρολοι στο ρεμο σε ενα καψουροτραγουδο αντιστοιχο και οι γκομενες χασκανε
ξερω και αλλους που δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν αλλα θα παρουν ακριβο ρολοι για να το βουτανε καθε φορα στη καφετερεια στο ποτηρι με το νερο να πεισουν την ομηγυρη οτι ειναι γνησιο
κανε τις αναγωγες σου που λεει και ο παιχτης μου![]()
με τη φολα φεραρι μπορει να πας εσυ για μπανιο ομως!σέλω και γω φόλα φεράρι να το τρακάρω στα συγκρουόμενα
...με τη φολα φεραρι μπορει να πας εσυ για μπανιο ομως!
αφου ουτε εσυ δεν το πιστευεις αυτο που γραφεις ρε μαλεα...
Αχ Μαριαννα...
στην 2004 σπορ εκδοση.....Σε ποιά από όλες αναφέρεσθαι;
Αν σου πω όλα θα με πεις πειναλέο οπότε λέγω το γ΄!!!Το 900ε, το 2500, η το 10000ε λες?
στην 2004 σπορ εκδοση.....
Λες τη λαιδη μου μπαζο?Την εχεις γνωρισει και το λες?αυτο διαβασα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()