dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 6.255
το κατρακύλισμα, χωρίς σταματημό, της αγαπημένης σου ομάδας.. :- :'(
ΑΕΚτζής είσαι;;;
το κατρακύλισμα, χωρίς σταματημό, της αγαπημένης σου ομάδας.. :- :'(
Καρφώθηκε άσχημα ο πούστης εεεε;;;ΑΕΚτζής είσαι;;;
Πολύ απαισιόδοξο χανούμι μου'σαι....Η γαστρεντερίτιδα σταματάει σε 5 μέρες. Η κατρακύλα της αγαπημένης μου ομάδας ούτε σε 5 χρόνια!![]()
Πολύ απαισιόδοξο χανούμι μου'σαι....![]()
![]()
Έλα κόντεψες να πάρεις ένα πρωτάθλημα μην έχεις παράπονο...Είδα και τα προηγούμενα 17 χρόνια αισιοδοξίας....
Πες μου ότι είσαι κ videogamer...μιστιριους, ο ασσασσιν δεν ειναι στο αβαταρ? υπεροχο παιχνιδι![]()
Θες να τον αποτελειώσεις εσύ...Και τώρα πολεμάς με τον ΗΡΑΚΛΗ για παραμονή στο μπάσκετ... Αν και μάλλον ντέρμπι θα έχουμε στην Α2 του χρόνου...
Πες μου ότι είσαι κ videogamer...
Εκτός αν έχει γίνει ταινία κ το αγνοώ...
Περιμένουν εμένα για πρωταγωνιστή γι'αυτό!!!δεν εχει βγει σε ταινια *ακομα*
Θες να τον αποτελειώσεις εσύ...![]()
![]()
![]()
Περιμένουν εμένα για πρωταγωνιστή γι'αυτό!!!![]()
τι εκανε ο τσιριλο;χμμ ναι.
μη σε πικρανω τωρα με το τσιρλιο![]()
Τσιρλιό μήπως;;;τι εκανε ο τσιριλο;![]()
Πραγματικά δε γνωρίζω..απλά μου "κούμπωσε" με το nick και το επέλεξα.μιστιριους, ο ασσασσιν δεν ειναι στο αβαταρ? υπεροχο παιχνιδι![]()
Δε σκαμπάζω από σφαλιάρες. Ο παλιός είναι αλλιώς...απλά αναπολώ τα χρόνια που μαθαίναμε τους υπόλοιπους το ομαδικό άθλημα!Θες να τον αποτελειώσεις εσύ...![]()
![]()
![]()
Μιλάμε για εποχές Ντέμη ή να φύγω πιο πίσω στον χρόνο;;;Δε σκαμπάζω από σφαλιάρες. Ο παλιός είναι αλλιώς...απλά αναπολώ τα χρόνια που μαθαίναμε τους υπόλοιπους το ομαδικό άθλημα!
Θα την προτιμουσα ΜΠΙ....πού'σαι μωρή κάβλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα....
βάλε το λογισμικό να δούμε αν είναι λέσμπο ή αγορίνα, η βλήμα![]()