pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Έτσι είναι ρε ο καμπούρης πάντα την καμπούρα του άλλου κοιτάει!!!απο εσενα ειδικα περιμενα αγαπη και προδερμ προς τον συντροφο!
Έτσι είναι ρε ο καμπούρης πάντα την καμπούρα του άλλου κοιτάει!!!απο εσενα ειδικα περιμενα αγαπη και προδερμ προς τον συντροφο!
Εκτός από ρύζι-φρυγανιές-μπανάνες κ τσάι όταν έχεις κόψιμο τί άλλο κάνει να καταναλώνει κανείς;;;![]()
Φχαριστώωωω... :-* :-* :-*Ανοίγεις μια κόκα κόλα, αφήνεις να ξεθυμμάνει το ανθρακικό και την πίνεις.
εεεε.....βασικα το κοψιμο ειναι το προβλημα....Έτσι είναι ρε ο καμπούρης πάντα την καμπούρα του άλλου κοιτάει!!!
όΠΟΥ καμπούρα βάζεις κόψιμο...αχ δεν με πιάνεις σύντροφε...αααχ!!!εεεε.....βασικα το κοψιμο ειναι το προβλημα....
απο εσενα ειδικα περιμενα αγαπη και προδερμ προς τον συντροφο!
αγορινα μου εσυ!!!
Γεια σου alpula![]()
Ε ναι ρε φίλε... να πιεις και κάτι... όλο κόψιμο κόψιμο θα πάθεις αφυδάτωση...
Βασικά πίνω τσάι..τώρα θα πίνω κ coca-cola...στο τέλος τα τσισάκια μου μαύρα με ζάχαρη θα βγαίνουν!!!Ε ναι ρε φίλε... να πιεις και κάτι... όλο κόψιμο κόψιμο θα πάθεις αφυδάτωση...
Αν έχεις γαστρεντερίτιδα - έχει έξαρση η ίωση πάλι - ότι τρώς το βγάζεις αμέσως! Δοκίμασε φιδέ χωρίς λάδι, με λεμόνι και μιά φρυγανιά. Παίρνει περίπου 5 ημέρες για να συνέλθεις. Και φαρμακευτική αγωγή (χάπια) από γιατρό. ΥπομονήΕκτός από ρύζι-φρυγανιές-μπανάνες κ τσάι όταν έχεις κόψιμο τί άλλο κάνει να καταναλώνει κανείς;;;![]()
Βασικά πίνω τσάι..τώρα θα πίνω κ coca-cola...στο τέλος τα τσισάκια μου μαύρα με ζάχαρη θα βγαίνουν!!!![]()
Αν έχεις γαστρεντερίτιδα - έχει έξαρση η ίωση πάλι - ότι τρώς το βγάζεις αμέσως! Δοκίμασε φιδέ χωρίς λάδι, με λεμόνι και μιά φρυγανιά. Παίρνει περίπου 5 ημέρες για να συνέλθεις. Και φαρμακευτική αγωγή (χάπια) από γιατρό. Υπομονή![]()
Ωχ σύνροφε πολλές είναι....είμαι μόλις στην τρίτη...με βλέπω να πιάνω τα κιλά της velvως και δεν ξέρω να κάνω κ πίπες!!!Αν έχεις γαστρεντερίτιδα - έχει έξαρση η ίωση πάλι - ότι τρώς το βγάζεις αμέσως! Δοκίμασε φιδέ χωρίς λάδι, με λεμόνι και μιά φρυγανιά. Παίρνει περίπου 5 ημέρες για να συνέλθεις. Και φαρμακευτική αγωγή (χάπια) από γιατρό. Υπομονή![]()
..στελνεις pm στην Μαριαννα την γνωστη γιατρο του σαιτ
και σε....
![]()
![]()
![]()
![]()
κανει η velvy πιπες? :oΩχ σύνροφε πολλές είναι....είμαι μόλις στην τρίτη...με βλέπω να πιάνω τα κιλά της velvως και δεν ξέρω να κάνω κ πίπες!!!
Κατάντια!!!![]()
Δεν είμαι της εκκλησίας οπότε δεν με απασχολεί......στέλνει αδιάβαστο!![]()
Ααα είναι σνομπ...αν δεν είναι ο άλλος από οικογένεια κ φυτοφάγος δεν ακουμπάει!!!κανει η velvy πιπες? :o
και εγω γιατι δεν εχω δοκιμασει ακομα???![]()
Ωχ σύνροφε πολλές είναι....είμαι μόλις στην τρίτη...με βλέπω να πιάνω τα κιλά της velvως και δεν ξέρω να κάνω κ πίπες!!!
Κατάντια!!!![]()
Μαλάκα συγγνώμη αλλά πρέπει να'σαι μαλάκας για να θεωρεις κάτι τέτοιο χειρότερο...στην τελική χέστηκα για την όποια ομάδα μιας κ δεν είμαι μέτοχος...Υπάρχει και χειρότερο...Πίστεψέ με. Για παράδειγμα να παρακολουθείς σε εξέλιξη το κατρακύλισμα, χωρίς σταματημό, της αγαπημένης σου ομάδας.. :- :'(