pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Tσου.ενα S ΕΧΕΙ κατω κατω ? Με μπλε γραμματα
Tσου.ενα S ΕΧΕΙ κατω κατω ? Με μπλε γραμματα
Κάπου μπερδεύεσαι...δεν υπάρχουν πρόσθετα.Η μαλλον για να μην ειμαστε ποντιοι πηγαινε πανω πανω στα εργαλεια πατα πανω... και μετα επελεξε το προσθετα και πες μου ποια εχεις.
Κάπου μπερδεύεσαι...δεν υπάρχουν πρόσθετα.
options κάπου μάλλον είναι...
fire fox 4.0εγω ξερω πως ρωταω αν υπαρχουν προσθετα εδω και 10 λεπτα και δεν εχω παρει ξεκαθαρη απαντηση ακομη
Ποια εκδοση του Μοζιλα χρησιμοποιεις ?
Tύπε κατάλαβες σίγουρα το πρόβλημα;;;Εμφανιζει καποια μπαγκς ο μοζιλλα... και σχετικα με το φλας πλευερ.
Κανε μια αναβαθμιση. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο τωρα... εκτος και αν εχουν τιγκαρει τα φλας κουκις
απο το ιστορικο και θες καθαρισμο.
Το Αγιο φως το αληθινο.....παρτε καμια φωτο μεχρι να κοιμηθω ...
![]()
![]()
![]()
Είχε κοπεί το ρεύμα κι είμαι σε υπερένταση ακόμα. Φοβόμουν μην πεταχτεί καμια κατσαρίδα μεσα στο σκοτάδι![]()
Το Αγιο φως το αληθινο.....
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Καυλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
μπριζολακια.Εκτός από ρύζι-φρυγανιές-μπανάνες κ τσάι όταν έχεις κόψιμο τί άλλο κάνει να καταναλώνει κανείς;;;![]()
Εκτός από ρύζι-φρυγανιές-μπανάνες κ τσάι όταν έχεις κόψιμο τί άλλο κάνει να καταναλώνει κανείς;;;![]()
Έτσι πάει...το κόψιμο φέρνει στούμπωμα...αν τα φας ολα αυτα μαζι θα στουμπωσεις παιδι μου![]()
Έτσι πάει...το κόψιμο φέρνει στούμπωμα...![]()
Δεν ξέρω ρε γμτ...τιιιι εφαγες παλι ρε?
Γαμησέ τα...δεν με αντέχουν αυτά που καταναλώνω κ θέλουν να βγουν γρήγορα!!!πολυ χεστης μας βγηκες ... :-
απο εσενα ειδικα περιμενα αγαπη και προδερμ προς τον συντροφο!πολυ χεστης μας βγηκες ... :-