master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 43
- Πόντοι
- 366
που να σου μεινει σπερμα για πηχτη ρε,τον ξετιναξες με την τσοντα της Εβιτας,εβαψες και το ταβανι σου ασπρο τυπεποιες πηχτες μωρε... να περναει η ωρα ισα ισα

που να σου μεινει σπερμα για πηχτη ρε,τον ξετιναξες με την τσοντα της Εβιτας,εβαψες και το ταβανι σου ασπρο τυπεποιες πηχτες μωρε... να περναει η ωρα ισα ισα
που να σου μεινει σπερμα για πηχτη ρε,τον ξετιναξες με την τσοντα της Εβιτας,εβαψες και το ταβανι σου ασπρο τυπε![]()
![]()
![]()
Ποια είναι η Εβίτα,ποια η τσόντα της,δεν ξέρω τίποτα πείτε!!!που να σου μεινει σπερμα για πηχτη ρε,τον ξετιναξες με την τσοντα της Εβιτας,εβαψες και το ταβανι σου ασπρο τυπε![]()
![]()
![]()
Ποια είναι η Εβίτα,ποια η τσόντα της,δεν ξέρω τίποτα πείτε!!!![]()
![]()
![]()
Κάθε εβδομάδα και άλλη τσόντα τύπε μου;;; :oαπο το σιρινα νιους που κυκλοφορει καθε βδομαδα στα περιπτερα.
Τί λες ρε...αν δεν έχει κ 15e δεν είμαι σίγουρος...ο Sirinas είναι φίρμα ρε...ολόκληρη Τζούλια πώς την έκλεισε λες;;;10 ευρω εχει???νομιζα οτι εχει μονο 1. :S :S
Ααα ναι,μόνο η Τζούλια είχε 10e;;;4.90 εχει βασικα. Αλλα δεν αξιζει τον κοπο (γνωμη μου)
Ααα ναι,μόνο η Τζούλια είχε 10e;;;
Νόμιζα γενικά 10e έχει...![]()
Από 4.90e στα 20e.... :o20 ειχε τυπε... αν θυμαμαι καλα.
Από 4.90e στα 20e.... :o
Άρε Τζούλια τι κάνεις!!!![]()
![]()
![]()
Ρε τύπε δεν μου ανοίγει τα emotic όλα γιατί ξέρεις;;;γαμησετα
Ρε τύπε δεν μου ανοίγει τα emotic όλα γιατί ξέρεις;;;
Μου βγάζει κενή οθόνη όταν πατάω στο περισσότερα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozi.Ιντερνετ εξπλορερ εχεις ?
mozi.
Ξαφνικά έγινε,δεν ξέρω γιατί,παλιότερα τα έβγαζε κανονικά.
Για εδώ στο site λέω...
Tί είναι η Τζάβα σκριπτ;;;Εχεις βαλει πανω του κανα προσθετο που κοβει την Τζαβα σκριπτ ?
Tί είναι η Τζάβα σκριπτ;;;
Ψιλό άσχετος γαρ...![]()
Ναι αλλά κατά λάθος...έχει διάφορες μαλακίες που δεν υπήρχαν αρχικά...εχεις βαλει κανα προσθετο στον περιηγητη σου γενικοτερα?
Ναι αλλά κατά λάθος...έχει διάφορες μαλακίες που δεν υπήρχαν αρχικά...