Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
βλακειεσ θα σου ειπε!!!!ετσι ελεγε στην αρχη και σε μενα και χτεσ μου πεταξε ενα σκετο τελοσ η βικυ!!!!τι να σου πω!!!κανενασ αλλοσ εχει καμια αποψη για το θεμα???

πολυ καριολα η κυρα βετα μονο το χρημα βλεπει η πουτανοτσατσα!!δεν μασ παιρνει μια πιπουλα να συνελθει καλυτερα!!!!μου πασαρε αντι για βικυ την ελενη με καρε κοντο μαλλι και μια ρουμανα την νταιανα κατι τετοιο ντιανα ξερω γω που δεν μιλαγε τπτ ελληνικα μονο γελακια!!!τησ ειπα φευγω αλλη στιγμη!!1μην χασει το 80αρι η καργια!!!!εκανα καλα??τα εχεισ δοκιμασει τα φρουτα αυτα???
πολυ καριολα η κυρα βετα μονο το χρημα βλεπει η πουτανοτσατσα!!δεν μασ παιρνει μια πιπουλα να συνελθει καλυτερα!!!!μου πασαρε αντι για βικυ την ελενη με καρε κοντο μαλλι και μια ρουμανα την νταιανα κατι τετοιο ντιανα ξερω γω που δεν μιλαγε τπτ ελληνικα μονο γελακια!!!τησ ειπα φευγω αλλη στιγμη!!1μην χασει το 80αρι η καργια!!!!εκανα καλα??τα εχεισ δοκιμασει τα φρουτα αυτα???

Τη Μαριάννα τη ξέρουμε σκέτη καύλα...η Αλισια καλή???
Τη Μαριάννα τη ξέρουμε σκέτη καύλα...η Αλισια καλή???
Επίσκεψη στο ίδρυμα προχθές. Απόφαση για διπλό με Μαριάννα και Αλίσια (αν θυμάμαι καλά το όνομα) ντουετάκι. Μασάζ βίαια δέκα λεπτά και μετά μάχη. Η χημεία των κοριτσιών πολύ καλή και το έκφυλο βλέμμα της Μαριάννας όλα τα λεφτά. Γλύψιμο πολύ καλό και από τις δύο και υπηρεσίες άνω του μέσου όρου. Αφού αλλάξαμε 4 καπότες (λόγω εναλλαγής κοριτσιών και τρύπας) χύσαμε ένδοξα στο σαραντάλεπτο και σύραμε το πολύπαθο κορμί μας προς την έξοδο...Γέρασα ο πούστης...κομμάτια με κάνανε...Έτσι για το χαβαλέ το μασάζ στην αρχή μέτριο αλλά στα φρύδια μου...
Θελει λίγο προσοχή μη μας κλείσει το σπίτι...ασε που όσο λέμε για αυτή λέω να πεταχτώ...![]()
Τι τραβαει η σκαταποθηκη της Μαριαννας...
Αμφιβαλλω αν υπαρχει ανθρωπος να την εχει παρει απο το μουνι![]()

μονο εγώ δεν την εχω πάρει απο το κώλο;