Αλήθεια ,ποτέ πήγαινες δημοτικό??Ειπαμε να πηδάμε, αλλά όχι και τις παλιές μας συμμαθήτριες στο δημοτικό...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αλήθεια ,ποτέ πήγαινες δημοτικό??Ειπαμε να πηδάμε, αλλά όχι και τις παλιές μας συμμαθήτριες στο δημοτικό...
Η εν λόγω πάντως, έχει περισσότερη διάθεση από τις περισσότερες 25χρονες του χώρου!!!!Ειπαμε να πηδάμε, αλλά όχι και τις παλιές μας συμμαθήτριες στο δημοτικό...
Αυτό είναι βέβαιο .Και κάνει και σούπερ γαμησι.Η εν λόγω πάντως, έχει περισσότερη διάθεση από τις περισσότερες 25χρονες του χώρου!!!!
Αν έχει κέφια.......ξεχνάς το όνομά σου..........Αυτό είναι βέβαιο .Και κάνει και σούπερ γαμησι.
Άλλο το να άλλο τάλλο.
Τις παλιες μας καθηγητριες θα λεγα...Ειπαμε να πηδάμε, αλλά όχι και τις παλιές μας συμμαθήτριες στο δημοτικό...
Τώρα το χοντριναμε πολύ.....βγήκαμε όλοι 30αρηδες.....Τις παλιες μας καθηγητριες θα λεγα...
Εχουν την εμπειρια γι αυτο...χρονια στη δουλεια αυτη..."διαβαζουν" το καθε πελατηΤώρα το χοντριναμε πολύ.....βγήκαμε όλοι 30αρηδες.....
Το έχω πει και αλλη φορα, ας σκεφτεί ο καθένας για λογαριασμό του (σιωπηλά) τις 3-5 τοπ περφορμερ και να πει ποια είναι κάτω απο 40.....
Για να προλάβω κάποιους ....ναι δεν χρειάζεται να πάμε στο άλλο άκρο, αλλα αυτές που «δημιούργησαν το άθλημα» και το κρατάνε ψηλά είναι όλες πάνω απο 40.....
Σε μενα παντως οι τοπ περφορμερς ηταν κατω απο 40...αλλα ετυχε σε εμενα..ενταξει εχω περασει και με γυναικες μεγαλυτερες μου..αλλα η Ρουλα οκ..παραμου πεφτει μεγαλη..σιγουρα ομως πολυ καλη σε αυτο που κανει οπως διαβαζω...ενταξει μεχρι τα 45-48 για μια γυναικα καλοστεκουμενη θα περναγα..μεγαλυτερη οχιΕχουν την εμπειρια γι αυτο...χρονια στη δουλεια αυτη..."διαβαζουν" το καθε πελατη
Εχουν την εμπειρια γι αυτο...χρονια στη δουλεια αυτη..."διαβαζουν" το καθε πελατη
Σταθερή αξία η ΡούλαΗ εν λόγω πάντως, έχει περισσότερη διάθεση από τις περισσότερες 25χρονες του χώρου!!!!
Σίγουρα η Ρούλα είναι ίσως περισσότερο αλλά ποιος νοιάζεται.. οι υπηρεσίες της παραμένουν στα ίδια στάνταρ!!
Εχει φύγει για ένα μήναΚαλησπέρα
Με τη Γιάρα έχει βρεθεί κάποιος πρόσφατα;
Σκέφτομαι να κάνω επίσκεψη.
Τώρα που το βλέπωΣίγουρα η Ρούλα είναι ίσως περισσότερο αλλά ποιος νοιάζεται.. οι υπηρεσίες της παραμένουν στα ίδια στάνταρ!!
Δεν είναι στο ρόστερΚαλησπέρα
Με τη Γιάρα έχει βρεθεί κάποιος πρόσφατα;
Σκέφτομαι να κάνω επίσκεψη.
αυτό είναι το πρόβλημα.Αν έχει κέφια.......ξεχνάς το όνομά σου..........
Πάντα κέφια έχει.Δεν την έχω δει ποτέ να βαριέται.αυτό είναι το πρόβλημα.
δεν ξέρουμε πότε έχει ,
και πότε δεν έχει .
Άμα θέλεις μιλφαρα ΡούλαΠάντα κέφια έχει.Δεν την έχω δει ποτέ να βαριέται.
Ακούραστη μηχανή ή Ρουλα
Πολύ σωστόΤώρα το χοντριναμε πολύ.....βγήκαμε όλοι 30αρηδες.....
Το έχω πει και αλλη φορα, ας σκεφτεί ο καθένας για λογαριασμό του (σιωπηλά) τις 3-5 τοπ περφορμερ και να πει ποια είναι κάτω απο 40.....
Για να προλάβω κάποιους ....ναι δεν χρειάζεται να πάμε στο άλλο άκρο, αλλα αυτές που «δημιούργησαν το άθλημα» και το κρατάνε ψηλά είναι όλες πάνω απο 40.....