Αλήθεια ,ποτέ πήγαινες δημοτικό??Ειπαμε να πηδάμε, αλλά όχι και τις παλιές μας συμμαθήτριες στο δημοτικό...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 32.854
- Πόντοι
- 7.865
Η εν λόγω πάντως, έχει περισσότερη διάθεση από τις περισσότερες 25χρονες του χώρου!!!!Ειπαμε να πηδάμε, αλλά όχι και τις παλιές μας συμμαθήτριες στο δημοτικό...
Αυτό είναι βέβαιο .Και κάνει και σούπερ γαμησι.Η εν λόγω πάντως, έχει περισσότερη διάθεση από τις περισσότερες 25χρονες του χώρου!!!!
Άλλο το να άλλο τάλλο.
Αν έχει κέφια.......ξεχνάς το όνομά σου..........Αυτό είναι βέβαιο .Και κάνει και σούπερ γαμησι.
Άλλο το να άλλο τάλλο.
Τις παλιες μας καθηγητριες θα λεγα...Ειπαμε να πηδάμε, αλλά όχι και τις παλιές μας συμμαθήτριες στο δημοτικό...
tenten956
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 71
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 5.835
Τώρα το χοντριναμε πολύ.....βγήκαμε όλοι 30αρηδες.....Τις παλιες μας καθηγητριες θα λεγα...
Το έχω πει και αλλη φορα, ας σκεφτεί ο καθένας για λογαριασμό του (σιωπηλά) τις 3-5 τοπ περφορμερ και να πει ποια είναι κάτω απο 40.....
Για να προλάβω κάποιους ....ναι δεν χρειάζεται να πάμε στο άλλο άκρο, αλλα αυτές που «δημιούργησαν το άθλημα» και το κρατάνε ψηλά είναι όλες πάνω απο 40.....
Εχουν την εμπειρια γι αυτο...χρονια στη δουλεια αυτη..."διαβαζουν" το καθε πελατηΤώρα το χοντριναμε πολύ.....βγήκαμε όλοι 30αρηδες.....
Το έχω πει και αλλη φορα, ας σκεφτεί ο καθένας για λογαριασμό του (σιωπηλά) τις 3-5 τοπ περφορμερ και να πει ποια είναι κάτω απο 40.....
Για να προλάβω κάποιους ....ναι δεν χρειάζεται να πάμε στο άλλο άκρο, αλλα αυτές που «δημιούργησαν το άθλημα» και το κρατάνε ψηλά είναι όλες πάνω απο 40.....
Σε μενα παντως οι τοπ περφορμερς ηταν κατω απο 40...αλλα ετυχε σε εμενα..ενταξει εχω περασει και με γυναικες μεγαλυτερες μου..αλλα η Ρουλα οκ..παραμου πεφτει μεγαλη..σιγουρα ομως πολυ καλη σε αυτο που κανει οπως διαβαζω...ενταξει μεχρι τα 45-48 για μια γυναικα καλοστεκουμενη θα περναγα..μεγαλυτερη οχιΕχουν την εμπειρια γι αυτο...χρονια στη δουλεια αυτη..."διαβαζουν" το καθε πελατη
Εχουν την εμπειρια γι αυτο...χρονια στη δουλεια αυτη..."διαβαζουν" το καθε πελατη
Η Ρούλα είναι τοπ σε αυτό
mixalisanto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 1.102
- Πόντοι
- 201
Σταθερή αξία η ΡούλαΗ εν λόγω πάντως, έχει περισσότερη διάθεση από τις περισσότερες 25χρονες του χώρου!!!!
Τιμάει την υπηρεσία της καλύτερα από κάποιες κάτω τον τριάντα που κάνουν αγγαρεία λες κ το κάνουν τσάμπα.
th toutouzas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 22
- Like
- 970
- Πόντοι
- 991
Σίγουρα η Ρούλα είναι ίσως περισσότερο αλλά ποιος νοιάζεται.. οι υπηρεσίες της παραμένουν στα ίδια στάνταρ!!
ακριβώς έτσι είναι
Εχει φύγει για ένα μήναΚαλησπέρα
Με τη Γιάρα έχει βρεθεί κάποιος πρόσφατα;
Σκέφτομαι να κάνω επίσκεψη.
Πέρασα το προηγούμενο σκ είπαν θα φύγει και θα γυρίσει μετά από ένα μήνα
Τώρα που το βλέπωΣίγουρα η Ρούλα είναι ίσως περισσότερο αλλά ποιος νοιάζεται.. οι υπηρεσίες της παραμένουν στα ίδια στάνταρ!!
Η σημασία είναι ότι βάζει κάτω αρκετές νεαρές
Βλέπουμε γενικά τι κυκλοφορεί στα μασάζ και παραμένει κορυφή στις υπηρεσίες της!
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 49
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 9.846
Δεν είναι στο ρόστερΚαλησπέρα
Με τη Γιάρα έχει βρεθεί κάποιος πρόσφατα;
Σκέφτομαι να κάνω επίσκεψη.
Νίνα Ρούλα Μαριάννα και οι κλασικές
αυτό είναι το πρόβλημα.Αν έχει κέφια.......ξεχνάς το όνομά σου..........
δεν ξέρουμε πότε έχει ,
και πότε δεν έχει .
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 49
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 9.846
Πάντα κέφια έχει.Δεν την έχω δει ποτέ να βαριέται.αυτό είναι το πρόβλημα.
δεν ξέρουμε πότε έχει ,
και πότε δεν έχει .
Ακούραστη μηχανή ή Ρουλα
Άμα θέλεις μιλφαρα ΡούλαΠάντα κέφια έχει.Δεν την έχω δει ποτέ να βαριέται.
Ακούραστη μηχανή ή Ρουλα
Μήπως μάθαμε για την Γιαρα αν γύρισε ;
Πολύ σωστόΤώρα το χοντριναμε πολύ.....βγήκαμε όλοι 30αρηδες.....
Εδώ και σε κάτι αλλά μασάζ παλαιά κάποιες κρατάνε ακομη πελατεία.Αρα κάτι κάνουν πολύ καλά
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 26K