Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Επίσης κορυφή είναι και η Εύα η μαυρούλα. Τι απίστευτο σώμα και κώλος
Άλλη μια επίσκεψη σε νέο χώρο(για εμένα), γνώρισα την Μαριάνα. Ωραία εμπειρία.
πιστευω να μη λησμονησες να γνωρισεις και τον κωλο της.Άλλη μια επίσκεψη σε νέο χώρο(για εμένα), γνώρισα την Μαριάνα. Ωραία εμπειρία.
Ναι, γνωριστήκαμε.πιστευω να μη λησμονησες να γνωρισεις και τον κωλο της.
ειναι must.
Ναι, γνωριστήκαμε.
Η δεύτερη φορά μαζί της σήμερα, αφέθηκε σε τρελούς ρυθμούς, πάθος που καίει ηφαίστειο και από τους δύο.
Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις link της?Μαριάννα εγγύηση για κωλογαμησι
Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις link της?
Αν είναι αυτή που ήταν πιο παλιά ,πρόκειται για Αλβανίδα, καλά Ελληνικά , σχετικά καλή εμφάνιση και σχετικά καλή απόδοση .Αν λέω.Αυτήν την Μαρία που δεν έχει φωτογραφίες την έχει δοκιμάσει κάποιος;
Αυτή είναι. Κουλουρι γνωστό και μη εξαιρετεο στην πιατσα εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξέρω ομως αν δίνει και μουνακι.Αν είναι αυτή που ήταν πιο παλιά ,πρόκειται για Αλβανίδα, καλά Ελληνικά , σχετικά καλή εμφάνιση και σχετικά καλή απόδοση .Αν λέω.
Κωλο-γρια θα την ελεγα, αλλα κρατιεται παρα πολυ καλα για την ηλικια της.πολύ κωλό - παιδο αυτή η Μαρία δηλαδή![]()
![]()
Την τελευταία φορά που την είδα, βιαζόταν πολύ περισσότερο να με ξεπεταξει, δυστυχώς, ακόμα και παραπάνω ώρα που της είπα να κάτσει δεν ήθελε (όχι, καμία σχέση με αντιπάθεια ή κακή μου συμπεριφορά, το πάθος και των δύο θα έκαιγε ηφαίστειο).Κωλο-γρια θα την ελεγα, αλλα κρατιεται παρα πολυ καλα για την ηλικια της.
Μια φορα την ειχα παρει, παρα πολυ παλια, στη Φραντζη, νομιζω, φυσικα απο τοτε, μονο κωλο. Απο τοτε αν και την εχω δει σε πολλα σαλοναρισματα, την αποφευγω, ισως και πολυ αδυνατη για τα γουστα μου.Την τελευταία φορά που την είδα, βιαζόταν πολύ περισσότερο να με ξεπεταξει, δυστυχώς, ακόμα και παραπάνω ώρα που της είπα να κάτσει δεν ήθελε (όχι, καμία σχέση με αντιπάθεια ή κακή μου συμπεριφορά, το πάθος και των δύο θα έκαιγε ηφαίστειο).
Και οι δυο πολυ καλες .....νομιζω η ρουλα πιο φιλοτιμη,προσωπικη αποψη παντα.Συναγωνιστές καλησπέρα. Δοκίμασα πριν ένα μήνα από αυτό το μαγαζί την κλαουντια και δεν μπορώ. Α πω ότι τρελάθηκα και λεω να δώσω στο μαγαζί μια ευκαιρία ακόμα και είμαι ανάμεσα σε Μαριαννα και Ρούλα. Τι προτείνεται ?