Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω,καμμια πληροφορια?Υπάρχει καμία ενημέρωση από το κατάστημα?
Άνοιξε? Θα ανοίξει?
Γνωρίζει κανείς?
Εεεελλα ρε ρουλαρα!!!!!Το μαγαζί άνοιξε χθες. Παρούσες Τάνια Μαριάννα Ρούλα Κλαούντια και Μαρία. Τάνια και Μαρία σε δωμάτια.
Καμία καινούρια θα φέρει αυτό το μαγαζί ποτέ; Κάποια στιγμή είχαν φερει ένα μινιόν που έλεγε ότι είναι τσεχα (Μαίρη νομίζω)Το μαγαζί άνοιξε χθες. Παρούσες Τάνια Μαριάννα Ρούλα Κλαούντια και Μαρία. Τάνια και Μαρία σε δωμάτια.
Καμία καινούρια θα φέρει αυτό το μαγαζί ποτέ; Κάποια στιγμή είχαν φερει ένα μινιόν που έλεγε ότι είναι τσεχα (Μαίρη νομίζω)
Εννοειται... οτι σου γυαλισει στην παρελαση.. το παιρνεις!Μπαινεις και χωρις ραντεβου?
Ε μονο για Ρουλα θα παω αν παω ποτε ;)Εννοειται... οτι σου γυαλισει στην παρελαση.. το παιρνεις!
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλα ρε τύποι Ρούλα; Πραγματικά τώρα; Οταν το μαγαζί έχει και μια Μαριάννα! η τυπησα πρέπει να είναι 60...Ε μονο για Ρουλα θα παω αν παω ποτε ;)
Και ποιος σου ειπε πως δεν ψαχνω ενα gilfακι καθαρο και καυλιαρικο που να ξερει καλο μασαζ,αυτο ακριβως ειναι που θελω και πονταρω να πεσω μεσαΠερι ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλα ρε τύποι Ρούλα; Πραγματικά τώρα; Οταν το μαγαζί έχει και μια Μαριάννα! η τυπησα πρέπει να είναι 60...
Και το λέω εγώ που την εχω δοκιμάσει. νταξει δεν λέω τιμια αλλά οχι για επανάληψη. Η τυπισσα εχει βγεί στην συνταξη εδώ και μια 10ετία και δεν το ξέρει...
Νομίζω είσαι υπερβολικός. Καταρχάς είναι γύρω στα 50 όπως την κόβω. Και σίγουρα με το σώμα που έχει βάζει κάτω πολλές μικρότερες της.Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλα ρε τύποι Ρούλα; Πραγματικά τώρα; Οταν το μαγαζί έχει και μια Μαριάννα! η τυπησα πρέπει να είναι 60...
Και το λέω εγώ που την εχω δοκιμάσει. νταξει δεν λέω τιμια αλλά οχι για επανάληψη. Η τυπισσα εχει βγεί στην συνταξη εδώ και μια 10ετία και δεν το ξέρει...
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλα ρε τύποι Ρούλα; Πραγματικά τώρα; Οταν το μαγαζί έχει και μια Μαριάννα! η τυπησα πρέπει να είναι 60...
Ισχύει για την ηλικία της είναι οκΝομίζω είσαι υπερβολικός. Καταρχάς είναι γύρω στα 50 όπως την κόβω. Και σίγουρα με το σώμα που έχει βάζει κάτω πολλές μικρότερες της.