Patkiout
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Τελικά επισκέφθηκα την Bianka η οποία θα είναι στην πολή μας μέχρι την Κυριακή.![]()
Bianka
+30 6992936240 viber – whatsapp Bianka με όρεξη για άντρες που ξέρουν τι θέλουν από ένα Ελεύθερο Νεαρό Κορίτσι. Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και 6 το πρωί. Είμαι 20ετών, 1.72 ύψος, 56 κιλά. Έχω ΦΥΣΙΚΑ ΒΥΖΙΑ όπως βλέπεις στις φωτό μου.kanesex.com
Είναι ένα νεαρό κορίτσι, ευδιαθετο, συμπαθητικό, περιπου στα 23, με αντιπροσωπευτική τη 2η φωτο στο προφιλ της.
Λόγω της ηλικίας της έχει σφιχτό σώμα με λίγο κοιλίτσα που εμένα προσωπικά δε με χαλάει από τη στιγμή που δεν έχει κρεμάσει μέχρι κάτω.
Ωραίο 2αρι+ στήθος με ρογίτσα που αντιδρά στο γλύψιμο
Κωλαράκι σφιχτό και πεταχτο
Το καλύτερο όμως ήταν τα μεγαλα μουνοχειλα, που δεν τα συναντας ευκολα, για τρελο γλυψιμο...
Στηνεται τίμια χωρις προσπαθεια υπεκφυγής και τον τρωει όλον αδιαμαρτύρητα παρα το στενό μουνάκι της.
Η κολάρα της στα 4 είναι όλα τα λεφτά...
Στα αρνητικά τώρα είναι ότι παρόλο που είπε ότι κάνει ελεύθερο στοματικό ήταν μόνο για 1 λεπτό και μετά ήθελε να την πηδήξω.
Γενικά και στους 2 γύρους που παίχτηκαν η πίπα της ήταν ψιλο αδιάφορι και έβαζε και λίγο δόντι...
Τέλος παρόλο που αντέχει δυνατό και γρήγορο σφυροκόπημα σε ένα δυαντό χαστούκι που της έριξα στο κωλομάγουλο την είδα δυσανασχέτησε...
Γενικά μια αρκετή καλή και τίμια επιλογή για τα λεφτά της, σε ένα νεαρό κορίτσι.
![]()
Bianka
+30 6992936240 viber – whatsapp Bianka με όρεξη για άντρες που ξέρουν τι θέλουν από ένα Ελεύθερο Νεαρό Κορίτσι. Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και 6 το πρωί. Είμαι 20ετών, 1.72 ύψος, 56 κιλά. Το απλό πρόγραμμά μου είναι στα 100 € (μασάζ ερωτικό, 69, σεξ) για μία ώρα Έχω ΦΥΣΙΚΑ ΒΥΖΙΑ όπως βλέπεις...kanesex.com
Αποφάσισα να δώσω μια ακόμα ευκαιρία στο συγκεκριμένο site αν και μέχρι τώρα δεν είχα της καλύτερες εντυπώσεις και χαίρομαι που το έκανα.
Αν και είχαμε πρόβλημα στη συνεννόηση για το ραντεβού γιατί είχαμε πει στις 2 και μου έστειλε στις 1:55 να το κάνουμε 2:30 γιατί άργησε να ξυπνήσει, τελικά πήγα.
Μου ανοίγει και βλέπω μια όμορφη κοπέλα με ωραίο πρόσωπο και σώμα. Ηλικία γύρω στα 24 θεωρώ ( το έχουμε ξεκαθαρίσει δεν περιμένω πλέον να δω ότι γράφουν). Με υποδέχτηκε με χαμόγελο και φορούσε ένα casual μπιτζαμάκι. Αφού είπαμε δύο κουβέντες ( μιλάει αρκετά καλά Ελληνικά) μπήκα για πανάκι και όταν γύρισα στο δωμάτιο με περίμενε γυμνή. Ξάπλωσα και αφού μου τον καθάρισε με μαντηλάκια ξεκίνησε την πίπα. Καλή πίπα και ασχολήθηκε αρκετά. Μετά μου πέρασε το προφυλακτικό και ξεκινήσαμε με εκείνη από πάνω. Πραγματικά ήταν πολύ σφιχτή και δυσκολεύτηκε αρκετά να μπει και μετά αφού προσπάθησε λίγο μου ζήτησε να αλλάξουμε θέση. Περάσαμε σε ιεροποστολικό όπου ξεκίνησα σιγά σιγά και μόλις κατάλαβα ότι ήταν εντάξει ανέβασα αρκετά ρυθμό χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου. Αφού έκανα μπανάκι περάσαμε στον δεύτερο γύρο πάλι με πολύ καλή πίπα και και στη συνέχεια τη γύρισα στα τέσσερα όπου έδωσα πολύ πόνο και σε δυνατούς ρυθμούς και αντέχει χωρίς μα και μου. Η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή με ωραία βογγητά που σε φτιάχνουν.
Με 120€ ( 100€/h +20€ ελεύθερο στοματικό) για μένα είναι πολύ value for money.
Το μόνο μείον που έχω να πω είναι ότι στο διαμέρισμα ήταν μαζί με άλλη κοπέλα και στο φεύγα έπεσα πάνω σε συναγωνιστή που μάλλον πήγεναι στην άλλη. Βέβαια στα ενδιάμεσα είχαν σύστημα με τις πόρτες για να μην πετύχω τον άλλο στο μπάνιο.
Δέχεται γλωσσόφιλα η συγκεκριμένη;
Το ψήνω άσχημα να πάω (είναι συμπαθητική και η τιμή), αλλά χωρίς φιλιά ψόφος.