the_crafty
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2011
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
Να πας τυπε. Ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν!Αυτά είναι !!! Όταν ξαναέρθει δεν θα χάσω αυτή την ευκαιρία.
Να πας τυπε. Ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν!Αυτά είναι !!! Όταν ξαναέρθει δεν θα χάσω αυτή την ευκαιρία.
Σιγά μην τα δώσουμε, κουβέντα κάνουμε για να γελάμε με αυτά που ζητάνεΠάμε πάλι:
1) δεν τα δίνουμε
2) μισή ώρα είναι, θα περάσει
τα εχουμε πει αρκετες φορες, μην περιμενετε να ενημερωσουν εφοσον οι περισσοτεροι διαβαζουν τις κριτικες και τα σχολια..αν δεν πατε να τσεκαρετε μονοι σας..δυστυχως.Την Αγγελική την έχει επισκευθεί κανείς να μας ενημερώσει????![]()
Από τις φωτογραφίες της εγώ δεν θα το τολμούσα...
Μιλουσα πριν απο λιγο μαζι της, δεν ξερω, και μενα κατι δεν μου κολλαει καλα, μια αλλη βραζιλιανα απο ενα αλλο γραφειο ζηταει 180 ευρω κι αυτην για μια ωρα +εξτρα χρηματα για deepthroat κ.λ.π. Ρε δεν κουμποριαζονται λεω εγω..για μαλακες ψαχνουν..δεν υπαρχει περιπτωση.Από τις φωτογραφίες της εγώ δεν θα το τολμούσα...
Να γυρίσουν στον Αμαζόνιο να ψαρεύουν πιράνχαςΜιλουσα πριν απο λιγο μαζι της, δεν ξερω, και μενα κατι δεν μου κολλαει καλα, μια αλλη βραζιλιανα απο ενα αλλο γραφειο ζηταει 180 ευρω κι αυτην για μια ωρα +εξτρα χρηματα για deepthroat κ.λ.π. Ρε δεν κουμποριαζονται λεω εγω..για μαλακες ψαχνουν..δεν υπαρχει περιπτωση.
πες το ψεματα..τετοια πεινα που θα εχουν αν συνεχισουν αυτα τα τροπαρια..Να γυρίσουν στον Αμαζόνιο να ψαρεύουν πιράνχας
Όταν σκέφτομαι ότι θα μείνουν 180 αρκούδια στην τσέπη από τέτοιες αβέβαιες συνευρέσεις, παίζω τις καλύτερες, υγιεινές και άφθαστες μαλακίες.πες το ψεματα..τετοια πεινα που θα εχουν αν συνεχισουν ετσι..
το θεμα δεν ειναι μονο τα 180 ευρω..αλλα και τα +50 +50 +50 και παει λεγοντας..δηλαδη παμε στα 300!!! Που με τοσα κανεις τριο με 2 μαζι.Όταν σκέφτομαι ότι θα μείνουν 180 αρκούδια στην τσέπη από τέτοιες αβέβαιες συνευρέσεις, παίζω τις καλύτερες, υγιεινές και άφθαστες μαλακίες.
70 € μια φορά με ελεύθερο στοματικό και τα γνωστά, φιλιά χάδια και τέτοια. Κάτι δε μου άρεσε όπως μιλούσε και οι φωτογραφίες περίεργες μου φαίνονται. Αν πήγε κάποιος ας ενημερώσειVANESA 6997201786
Ξέρουμε κάτι;
Σε ποια ρε φίλε, έχει αγγελία?Πήγα σήμερα κοπέλα καλή θέλετε να σας δώσω τηλεφωνο 60 ευρώ μισή ώρα 1 εκτόνωση
Ναι έχει ένα λεπτό στηλώ φωτογραφίαΣε ποια ρε φίλε, έχει αγγελία?
Ναι έχει ένα λεπτό στηλώ φωτογραφία