troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.506
- Πόντοι
- 5.506
απο λασπονερα θα πηγαινε...ολα εδω πληρωνονταιΝιπλης λιγο πριν τη τραγωδια....καλο του ταξιδι.
![]()
απο λασπονερα θα πηγαινε...ολα εδω πληρωνονταιΝιπλης λιγο πριν τη τραγωδια....καλο του ταξιδι.
![]()
Ναι ο καψερος...οι τελευταιες του λεξεις ηταν "σακουλα θελετε;".

τελικά επέζησεΝαι ο καψερος...οι τελευταιες του λεξεις ηταν "σακουλα θελετε;".
Και ο γειτονας του θα δει ξανα τους λογαριασμους του ρευματος να επανερχονται σε φυσιολογικες τιμες....κριμα να εχει γλυτωσει απο τα ξεκαθαρισματα της greek mafia και να παει ετσι, τζαμπα και βερεσε...
το μονο καλο ειναι οτι αδειασε πλεον το μισο πινακιο στο κακουργιοδικειο και θα βγει να το εκμεταλλευτει ο φλωριδης οτι μειωσε τους χρονους στα δικαστηρια....![]()
Πάλι!!!Εδώ χρειάζεται βοήθεια το άτομο ο @Annapurna
@HoneyVoskos @tsontopoulos @hornyasfuck Κάπου κρύβεται και ο Ελγκαναδόρος...
Δεν προσπαθώ να σας επηρεάσω, ψηφίζετε ό,τι θέλετε εσείς. Απλά μια ενημέρωση έκανα. Ο Ανναπούρνα είναι στους διαγωνιζόμενους να ξέρετε.
Όχι βέβαια...Στο έστειλε σε πμ αυτό?![]()
για όλα τον έχω ικανό να την έχει ρωτήσειΚΟΓΙΟΤ
θα φάω και κανένα εξώδικο Για λαρμάνισμα έρχεται, αλλά δεν είναι κι άτομο να κάνεις σοβαρή πολιτική συζήτηση όπως έγραψα.Φίλε μόνο στα πολιτικά μπαίνω και αυτός έρχεται για παρέα ίσως ;;;

Μπα, θα πάμε αλλού σε πολλά αστέρια, υπομονή το 2026 θα πέσει η ατομική κι αυτός ήταν ο λόγος που έβαζα το τραγούδι των OMD αλλά θα έχει Β52 τώρα, εξέλιξη γαρκανόνισε ταξί να σου φέρει την ιέρεια κάτω κανά διήμερο ,εκεί πλάι στο τζάκι η ρομαντζάδα θα γράψει ιστορία![]()

ροπαοΕπειδη δεν εχω ψηφισει ακομα και δεχομαι προσφορες πειτε μου ποιον θελετε να μαυρισω και για ποιο λογο και οι τρεις πιο ευφανταστοι κερδιζουν.....
ΕΙπαμε και αιτιολογια....
συγγνωμη και αποχωρωΕΙπαμε και αιτιολογια....
Άσχετο το ένα με το άλλο.Πιστεύεις ότι η πορεία Κλαούντιας, εξαρτάται από τη μυστικότητα ή όχι της ψηφοφορίας ;
Οχισυγγνωμη και αποχωρω
ενταξει
Πηγε να φερει ψιλαNίπλη ζεις εσύ μας χρηματοδοτείς!
Να στείλω σημαδεμένα δηλαδη;Επειδη δεν εχω ψηφισει ακομα και δεχομαι προσφορες πειτε μου ποιον θελετε να μαυρισω και για ποιο λογο και οι τρεις πιο ευφανταστοι κερδιζουν.....