Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.548
- Πόντοι
- 6.256
Έτσι μου έλεγαν όταν έσκαγα ζάντα στα οικογενειακά γεύματα κατευθείαν από το βράδυΕ ρε Παπαδοπουλος που σας χρειαζεται,κακομαθημενα τεμπελοσκυλα![]()

Έτσι μου έλεγαν όταν έσκαγα ζάντα στα οικογενειακά γεύματα κατευθείαν από το βράδυΕ ρε Παπαδοπουλος που σας χρειαζεται,κακομαθημενα τεμπελοσκυλα![]()

Σαουλακο σε ειχαν για να κουβαλας τα πιατα ,τα νερα και τα κρασιαΈτσι μου έλεγαν όταν έσκαγα ζάντα στα οικογενειακά γεύματα κατευθείαν από το βράδυ![]()

Κακως,εγω εσκαγα ωρες μεταΈτσι μου έλεγαν όταν έσκαγα ζάντα στα οικογενειακά γεύματα κατευθείαν από το βράδυ![]()

όταν κατέβηκα από το κωργιό τον πρώτο καιρό ήμουν σερβιτόρος γιαυτό προφανώς μαύρα χωρίς ένσημαΣαουλακο σε ειχαν για να κουβαλας τα πιατα ,τα νερα και τα κρασια![]()
ειδες;επιασε τοπο το οικογενειακο τραπεζιόταν κατέβηκα από το κωργιό τον πρώτο καιρό ήμουν σερβιτόρος γιαυτό προφανώς μαύρα χωρίς ένσημα

εγώ ήθελα να προλάβω και φαγητόΚακως,εγω εσκαγα ωρες μετα![]()
ναι εννοείται ότι έπιανε τόποειδες;επιασε τοπο το οικογενειακο τραπεζι![]()

παει ο νιπλης? μιλα αληθειαΓια να υπαρχει το νημα ακομα τοτε ισχυουν αυτα που εμαθα οτι ο Νιπλης κατεληξε στο περιπτερο στη Μανδρα εγκλωβισμενος απο βοθρολυματα....ας κρατησουμε ενος msec σιγη στη μνημη του.
στο κωργιό αν άφηνες φαγητό για αργότερα δεν έβρισκες ούτε το πάτωμα (γιατί πιάτο δεν είχαμε κάτω τρώγαμε)Εμενα με περιμενε![]()

μα δεν παίζω για να κερδίσω ,Το έχει πει η ιέρεια @Magi πέρυσι σε άλλο νήμα ότι είμαι υπερπροστατευτικός με τα κορίτσια.
Βρε μαζί σου αλλά μην σπαταλάς χρόνο μαζί του, σου ΓΚΡ όλο το καλοκαίρι, έλα να μάθεις 2-3 πράγματα (όπως και στους άλλους) τίποτα...
Γίνομαι κι εγώ ο κακός της παρέας στην τελική με το να σας κάνω παρατηρήσεις - είτε σωστές είτε εσφαλμένες...

με ψηφισες? εγω κανω αγωνα ρε τακη και δεν σε εχω ρωτησει ποτε τι λεει το βολειτρουμπακης 2 ψηφοι....![]()
η 2η ψηφος ποιανου να ειναι αραγες?με ψηφισες? εγω κανω αγωνα ρε τακη και δεν σε εχω ρωτησει ποτε τι λεει το βολει
πνιγηκε?Νιπλης λιγο πριν τη τραγωδια....καλο του ταξιδι.
![]()
Ναι ο καψερος...οι τελευταιες του λεξεις ηταν "σακουλα θελετε;".πνιγηκε?