Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.208
- Πόντοι
- 16.411
Αυτό και μόνο τα λέει όλαΜιλούσαμε για γεωπολιτικά και στο ξαφνικό πετούσε φωτογραφία της Τζίμα ή της Θρασκιά.
Ε=Λ=Ε=Ο=Σ
Αυτό και μόνο τα λέει όλαΜιλούσαμε για γεωπολιτικά και στο ξαφνικό πετούσε φωτογραφία της Τζίμα ή της Θρασκιά.
Ε=Λ=Ε=Ο=Σ
Το έχει πει η ιέρεια @Magi πέρυσι σε άλλο νήμα ότι είμαι υπερπροστατευτικός με τα κορίτσια.Ντούντα είσαιυπερευαίσθητος με τις εκδιδόμενες και καλά κάνεις
Βρε μαζί σου αλλά μην σπαταλάς χρόνο μαζί του, σου ΓΚΡ όλο το καλοκαίρι, έλα να μάθεις 2-3 πράγματα (όπως και στους άλλους) τίποτα...Για τον Ανανεοτικό δεν ξέρω ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΆΘΩ για την προσωπική του ζωή, ούτε είμαι ψυχίατρος online.
χαλια μαλακας εισαιBtw,ψηφίστε και εμένα ρε μουνιά,την τελευταία φορά μια ψήφο πήρα
και αυτή από εμένα![]()
χαλια μαλακας εισαι![]()
Φίλε μόνο στα πολιτικά μπαίνω και αυτός έρχεται για παρέα ίσως ;;;Το έχει πει η ιέρεια @Magi πέρυσι σε άλλο νήμα ότι είμαι υπερπροστατευτικός με τα κορίτσια.
Βρε μαζί σου αλλά μην σπαταλάς χρόνο μαζί του, σου ΓΚΡ όλο το καλοκαίρι, έλα να μάθεις 2-3 πράγματα (όπως και στους άλλους) τίποτα...
Γίνομαι κι εγώ ο κακός της παρέας στην τελική με το να σας κάνω παρατηρήσεις - είτε σωστές είτε εσφαλμένες...
Ορίστε....Λογικό.
Ξαδελφούλη, αν ψηφίσεις φανερά το τρολ, έχεις 1 ντενεκέ λάδιΈσφιγγες κούγκαρ αγροτοσυνδικαλίστρια θείο ?![]()

Κι εγω νομιζα ειναι η λιστα με τους υποψηφιους του 2025Πάμε λοιπόν....
Ανάμεσα στους Τιτάνες του διαγωνισμού,ξεχωρίζει ένας που ήρθε η ώρα του πιστεύω....
@asdr
@ANEFELOS
@Zodiac1
@ragozin
@ΑΙΚΜΑΝ
@saeh12
@stantar1
@satyrnus
@quiqker
@asmodar
@satov1
@sat1
@elecronic
@markes
@skordalos
@spiderman 24
@kyros12
@kavouras14
@sympantikos
@kilt
@simitsi
@danne
@mandragon
@raskass(τελευταίος κλώνος ολίγων λεπτών διάρκειας)
Όλοι οι παραπάνω κλώνοι,είναι το ίδιο άτομο τόσα χρόνια εδώ μέσα,με χίλια μύρια μαλακισμένα(επαναλαμβανόμενα) posts,σπασαρχίδικα πμ για Βάρσου,Θρασκιά κλπ,ή άλλες κολλημένες που έχει στο μυαλό του,ή ανεβάζει ηλίθια polls τύπου ''ποιο τηλεοπτικό ζευγάρι σας έχει λείψει τα πρωινά'',''Πρωκτολειχία'', ''για ποια ελληνίδα έχετε εκσπερματώσει πιο πολύ''(σβήστηκε όπως και τα προηγούμενα)...
Κρίμα βέβαια που δεν κράτησα snapshot όπου με κλώνο είχε βγάλει φωτό την Τζίμα στον δρόμο όταν την παρακολουθούσε μάλλον σαν γνήσιος stalker που είναι...
Μέχρι και νήμα για τον Δανέζη έχει φτιάξει για να μιλάει και εκεί για την Βάρσου
Έχει και κάτι γούστα περίεργα βέβαια,αλλά οκ,ο καθένας όπως την βρίσκει και ας το παίζει αρσενικό
Πχ
![]()
![]()
![]()
Και επαναλαμβανόμενα ποσταρίσματα με κλώνους
![]()
![]()
Φυσικά δεν παραδέχεται τπτ ,παρα μόνο λέει πως δεν είναι αυτός,υπάρχουν χιλιάδες φανς της Μίνας Βάρσου,δεν είμαι εγώ κλπ κλπλες και είμαστε ηλίθιοι όλοι
@ananeotikos ,σου αξίζει μια θέση στο πάνθεον του διαγωνισμού
Είσαι ένας ανυπέρβλητος μάλαξ που άλλος όμοιός σου δεν υπάρχει
Καλή επιτυχία
Νο hard feelings
Sorry για το σεντόνι που άπλωσα![]()

Btw,ψηφίστε και εμένα ρε μουνιά,την τελευταία φορά μια ψήφο πήρα
και αυτή από εμένα![]()
Έτσι είναι εγώ ήμουν παρών στην κλαψαετσι ακουσα...........![]()
ηρεμα μαν ειναι γιορτεςτι θα γίνει θα παίξει κάνας τσαμπουκάς ή τζάμπα το νήμα?![]()
μου περίσσεψε ένα gif από τους πεθερόπληκτους και το έβαλα εδώ
θειο δεν εισαι υποψηφιος? ντροπημου περίσσεψε ένα gif από τους πεθερόπληκτους και το έβαλα εδώ![]()
πως θα κυκλοφορήσω έξω αύριο θείο, τι θα λένε...?θειο δεν εισαι υποψηφιος? ντροπη

υπάρχει πιο ωραίο έθιμο από τα γιορτινά οικογενειακά τραπέζια που καταλήγουν όλοι να βγάζουν τη χολή τους?ηρεμα μαν ειναι γιορτες

ολοι παροντες ηταν !!!!!!!!Έτσι είναι εγώ ήμουν παρών στην κλαψα
Ε ρε Παπαδοπουλος που σας χρειαζεται,κακομαθημενα τεμπελοσκυλαυπάρχει πιο ωραίο έθιμο από τα γιορτινά οικογενειακά τραπέζια που καταλήγουν όλοι να βγάζουν τη χολή τους?![]()

Στο έστειλε σε πμ αυτό?ΡΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΙΑ αντί να σκέφτεσαι αν πέταξα αυγά στη Σινιώρη...
Τη ρώτησες στο Ίνστα;
Μπα τρομάρα σου....
ρε θειο ΡΕ ΘΕΙΟ! δεν σου αξιζει τετοια τυχηπως θα κυκλοφορήσω έξω αύριο θείο, τι θα λένε...?![]()