Επισκέπτης
Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω τι μαλακιες διαβαζω εδω μεσα!
.........................
ειστε πραγματικα για το
[size=50pt]ΜΠΟΥΤΣΟ![/size]
Απο τις λιγες φορες που συμφωνω μαζι σου.

+1000
Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω τι μαλακιες διαβαζω εδω μεσα!
ειστε πραγματικα για το
[size=50pt]ΜΠΟΥΤΣΟ![/size]

Αυτη η μαυρουλα που παιζει ειναι λεει στριπτιτζου?![]()

Stipper οχι,go go dancer σε club ηταν.Αυτη η μαυρουλα που παιζει ειναι λεει στριπτιτζου?![]()
Stipper οχι,go go dancer σε club ηταν.
Μη σας ξεγελαει παντως ο "αθωος" φουκακης. Αρχιδι ειναι κ μεγαλο μαλιστα, με την πρωτη ευκαιρια να πεταχτει να πει τα δικα του στα live μπας και τον αγαπησει το κοινο και καλα, ετσι νομιζει. ολο μαντιναδες και παπαριες, ασε που τις κανει ολες λαθος.
Δουλευε στο Folie Folie στην Αλεξανδρας...Stipper οχι,go go dancer σε club ηταν.
γιατι φιλε μου ειναι μαγκες μονο οταν ειναι πανω απο δυοπω πω ρε παιδί τι είναι αυτή οι κρητικοί στα ριάλιτοι, πολλοί άνδρες - μάγκες. Γιατί εγώ στο στρατό δεν γνώρισα ούτε έναν...
ολο μαγκια και σεβασμος μηδενΜη σας ξεγελαει παντως ο "αθωος" φουκακης. Αρχιδι ειναι κ μεγαλο μαλιστα, με την πρωτη ευκαιρια να πεταχτει να πει τα δικα του στα live μπας και τον αγαπησει το κοινο και καλα, ετσι νομιζει. ολο μαντιναδες και παπαριες, ασε που τις κανει ολες λαθος.
ξέρεις ποιον μου θυμίζει, εκείνος τον κρητικό στο μισιον, ακριβώς η ίδια κόπια, ένας ρεζίλας...ολο μαγκια και σεβασμος μηδεν
για φαπες....
μονο στα Reality???? γενικα ειναι κουραδομαγκες...μονο με το σιδερικο στην ζωνη κανουν μαγκιες...γιατι φιλε μου ειναι μαγκες μονο οταν ειναι πανω απο δυο
Στην αρχή έτσι μου χε φανεί και μένα , είχε και γέλιο στις εκφράσεις του και τον είχα συμπαθήσει , αλλά τώρα όσο πάει και μου τη σπάει.
Σήμερα πλάκιζαν μαζί με το βολιώτη και την άλλη βλαμμένη κρητικιά, ότι η Νάρα έιναι μαύρη σα τον Καρεμπέ και πώς θα ήταν γουλί και τέτοια.
Και η Νάρα τους λέει να σταματήσουν και μετά του απαντάει πώς θα ήταν με κόκκινο στριγκάκι και ξάνθια περούκα, κι έγινε έξαλλoς !
Πηγαινοερχόταν μέσα έξω γκαρίζοντας πάλι τα γνώστά " μια κουβέντα θα σου πώ, όπως σε σέβομαι θα με σεβεσαι, δε μου τα πε κανείς εξω να τονε γαμήσω ντάκα ντούκα κλπ.
Ε σιγά ρε μεγάλε πια έλεος, κατούρα και λίγο , του θίξανε τον ανδρισμό του βουνίσιου δροσερού αγοριού...
Εγώ ο Ηλίας θέλω να τα πάρει, για να δώ πόσες απ΄όλες μέσα έξω, που τον έχουν στο φτύσιμο, θα του κωλοτρίβονται μετά, με τα 200 στην τσέπη.
πω πω ρε παιδί τι είναι αυτή οι κρητικοί στα ριάλιτοι, πολλοί άνδρες - μάγκες. Γιατί εγώ στο στρατό δεν γνώρισα ούτε έναν...
και οταν γαματε κρητικες να πλενετε την πουτσα σας παλι με ροδονερο.όταν θα μιλάτε για την Κρήτη θα πλένετε το στόμα σας πρώτα με ροδόνερο
ασχετο με την καταγωγη χτες ο γιαννης ειχε αδικο ομως.20 χρονων σκατο...όταν θα μιλάτε για την Κρήτη θα πλένετε το στόμα σας πρώτα με ροδόνερο
ρε τι καθεσε και ασχολησε τωρα?ασχετο με την καταγωγη χτες ο γιαννης ειχε αδικο ομως.20 χρονων σκατο...
μας τα εκανε νταουλια.ο ματσο μεν!
1.μιλαει κρητικα ο ανθρωπος.μια χαρα μιλαει.ρε τι καθεσε και ασχολησε τωρα?
το παιδι ειναι καθυστερημενο,δεν μπορει να μιλησει καταρχην ελληνικα σωστα,αναλφαβητος ειναι,και γενικα,μονο με κατσικια προβατα,και κανενα μπαφο,θα εχει κανει παρεα στην ζωη του.αντε μπορει να εχει γαμησι και καμια 10 κατσικες,γιατι να γαμησε γυναικα,δεν υπαρχει τετοια περιπτωση,