Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
0
Μη σας ξεγελαει παντως ο "αθωος" φουκακης. Αρχιδι ειναι κ μεγαλο μαλιστα, με την πρωτη ευκαιρια να πεταχτει να πει τα δικα του στα live μπας και τον αγαπησει το κοινο και καλα, ετσι νομιζει. ολο μαντιναδες και παπαριες, ασε που τις κανει ολες λαθος.

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Μη σας ξεγελαει παντως ο "αθωος" φουκακης. Αρχιδι ειναι κ μεγαλο μαλιστα, με την πρωτη ευκαιρια να πεταχτει να πει τα δικα του στα live μπας και τον αγαπησει το κοινο και καλα, ετσι νομιζει. ολο μαντιναδες και παπαριες, ασε που τις κανει ολες λαθος.

Στην αρχή έτσι μου χε φανεί και μένα , είχε και γέλιο στις εκφράσεις του και τον είχα συμπαθήσει , αλλά τώρα όσο πάει και μου τη σπάει.
Σήμερα πλάκιζαν μαζί με το βολιώτη και την άλλη βλαμμένη κρητικιά, ότι η Νάρα έιναι μαύρη σα τον Καρεμπέ και πώς θα ήταν γουλί και τέτοια.
Και η Νάρα τους λέει να σταματήσουν και μετά του απαντάει πώς θα ήταν με κόκκινο στριγκάκι και ξάνθια περούκα, κι έγινε έξαλλoς !
Πηγαινοερχόταν μέσα έξω γκαρίζοντας πάλι τα γνώστά " μια κουβέντα θα σου πώ, όπως σε σέβομαι θα με σεβεσαι, δε μου τα πε κανείς εξω να τονε γαμήσω ντάκα ντούκα κλπ.
Ε σιγά ρε μεγάλε πια έλεος, κατούρα και λίγο , του θίξανε τον ανδρισμό του βουνίσιου δροσερού αγοριού...

Εγώ ο Ηλίας θέλω να τα πάρει, για να δώ πόσες απ΄όλες μέσα έξω, που τον έχουν στο φτύσιμο, θα του κωλοτρίβονται μετά, με τα 200 στην τσέπη.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915
Στο big brother είναι κάπου 2 μήνες μέσα σ'αυτό το σπίτι και δεν έχουν τραβήξει ούτε μία  :jerking: :think:.Αν είναι έτσι τα καλύτερα σκηνικά τώρα αρχίζουν :grin: :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
4.063
Πόντοι
506
πω πω ρε παιδί τι είναι αυτή οι κρητικοί στα ριάλιτοι, πολλοί άνδρες - μάγκες. Γιατί εγώ στο στρατό δεν γνώρισα ούτε έναν...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
26
πω πω ρε παιδί τι είναι αυτή οι κρητικοί στα ριάλιτοι, πολλοί άνδρες - μάγκες. Γιατί εγώ στο στρατό δεν γνώρισα ούτε έναν...
γιατι φιλε μου ειναι μαγκες μονο οταν ειναι πανω απο δυο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.498
Πόντοι
366
ολο μαγκια και σεβασμος μηδεν
για φαπες....

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
26
Πόντοι
5.775
γιατι φιλε μου ειναι μαγκες μονο οταν ειναι πανω απο δυο
μονο στα Reality???? γενικα ειναι κουραδομαγκες...μονο με το σιδερικο στην ζωνη κανουν μαγκιες...
τζαμπα μαγκες. μαγκια κλανια μονο.

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
0
Στην αρχή έτσι μου χε φανεί και μένα , είχε και γέλιο στις εκφράσεις του και τον είχα συμπαθήσει , αλλά τώρα όσο πάει και μου τη σπάει.
Σήμερα πλάκιζαν μαζί με το βολιώτη και την άλλη βλαμμένη κρητικιά, ότι η Νάρα έιναι μαύρη σα τον Καρεμπέ και πώς θα ήταν γουλί και τέτοια.
Και η Νάρα τους λέει να σταματήσουν και μετά του απαντάει πώς θα ήταν με κόκκινο στριγκάκι και ξάνθια περούκα, κι έγινε έξαλλoς !
Πηγαινοερχόταν μέσα έξω γκαρίζοντας πάλι τα γνώστά " μια κουβέντα θα σου πώ, όπως σε σέβομαι θα με σεβεσαι, δε μου τα πε κανείς εξω να τονε γαμήσω ντάκα ντούκα κλπ.
Ε σιγά ρε μεγάλε πια έλεος, κατούρα και λίγο , του θίξανε τον ανδρισμό του βουνίσιου δροσερού αγοριού...

Εγώ ο Ηλίας θέλω να τα πάρει, για να δώ πόσες απ΄όλες μέσα έξω, που τον έχουν στο φτύσιμο, θα του κωλοτρίβονται μετά, με τα 200 στην τσέπη.

Ετσι..

Στην αρχη τον μου αρεσε σαν ατομο και τον ειχα για φαβορι...αλλα απ οταν φανηκε ο πονηρια του και η κλικα που κανει με τον πορδιλα το βλαχαδερο τον Γιωργο..αναθεωρισα.

Οσο για το σκηνικο με τη Ναρα. ειμαι μαζι της. Το δικιο το ειχε αυτη, δεν αρχισε τιποτα και επεμενε να σταματησουν.

Λεει η αλλη μετα για τους κρητικους και καλα αν ειπωθει κατι μεταξυ 2 ανδρων θα γινει "μακελειο"...μονο στην Κρητη ετσι? Γιατι στη υπολοιπη Ελλαδα θεωρουμαστε αδερφες και τα δεχομαστε? θα κοψουν κανα βρακοσκοινο απ το ζορισμα καμια μερα τα κρητικοπουλα εκει μεσα.

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
0

Ετσι θελουν (απ την παραγωγη) να τους προβαλλουν προς τα εξω.

LION7

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
10.645
όταν θα μιλάτε για την Κρήτη θα πλένετε το στόμα σας πρώτα με ροδόνερο

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
12
Πόντοι
16
και οταν γαματε κρητικες να πλενετε την πουτσα σας παλι με ροδονερο.
τους αρεσει πολυ απο οτι φαινετε.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
16
Πόντοι
366
ασχετο με την καταγωγη χτες ο γιαννης ειχε αδικο ομως.20 χρονων σκατο...
μας τα εκανε νταουλια.ο ματσο μεν!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
12
Πόντοι
16
ασχετο με την καταγωγη χτες ο γιαννης ειχε αδικο ομως.20 χρονων σκατο...
μας τα εκανε νταουλια.ο ματσο μεν!
ρε τι καθεσε και ασχολησε τωρα?
το παιδι ειναι καθυστερημενο,δεν μπορει να μιλησει καταρχην ελληνικα σωστα,αναλφαβητος ειναι,και γενικα,μονο με κατσικια προβατα,και κανενα μπαφο,θα εχει κανει παρεα στην ζωη του.αντε μπορει να εχει γαμησι και καμια 10 κατσικες,γιατι να γαμησε γυναικα,δεν υπαρχει τετοια περιπτωση,

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
16
Πόντοι
366
ρε τι καθεσε και ασχολησε τωρα?
το παιδι ειναι καθυστερημενο,δεν μπορει να μιλησει καταρχην ελληνικα σωστα,αναλφαβητος ειναι,και γενικα,μονο με κατσικια προβατα,και κανενα μπαφο,θα εχει κανει παρεα στην ζωη του.αντε μπορει να εχει γαμησι και καμια 10 κατσικες,γιατι να γαμησε γυναικα,δεν υπαρχει τετοια περιπτωση,
1.μιλαει κρητικα ο ανθρωπος.μια χαρα μιλαει.
2.εχει πει μονος του οτι ειναι αγραμματος οπως και ο αντωνης και δεν το θεωρω κακο.πολυ ανθρωποι δεν ειχαν δυνατοτητα γ σπουδες.
3.εχει αρραβωνιαστικια.και ομορφη μαλιστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom