Νέα

Babes Dancing Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Georgezerv76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
177
Πόντοι
16

Ρε παιδια για το Μπειμπς διπλα στο χιλτον τι γνώμη εχετε,...μια φορα ειχα παει και δε μ αρεσε..
Πετυχα μια απο Γουατεμαλα βενεζουελα ουτε θυμαμαι απο που ηταν ,...15 ευρω ο χορος...χαλια...

Εχετε παει?

Επισκέπτης
Γ.Τ.Π.....ελπιζω να ξερεις τι σημαινει....

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Χάλι μαύρο σταθερά από το 97 που πήγα 1η φορά.

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Και κάποιοι λένε ότι είναι το καλύτερο.... Φαίνεται ότι τα μαγαζιά αυτά έχουν κάλη σχέση με την τεχνολογία, δεν εξηγείται αλλιώς....

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
13
Πόντοι
6
Είναι ο χώρος της ιστορικής Jacki O, και εκεί έπεξαν οι πρώτοι βρώμικοι χοροί. Απο εκεί και πέρα είχε αντιπαθέστατο γυφτολαϊκό προσωπικό στα 90s και δαγκώματα. Δεν ξέρω τώρα. Είναι ειδικό μαγαζί, και σίγουρα όσοι λένε κάτι καλό είναι χωτοί και ξέρουν. Δεν μου φαίνεται να είναι εύκολο μαγαζί για να κατέβεις και να περάσεις καλά με την μία. Τουλάχιστο όσο το θυμάμαι μπαγιάτικα. Βήμα για πληροφορίες στους θαμώνες λοιπόν. Εγώ δεν θα το πρότεινα στο γενικό κοινό βάση των παλιών εμπειριών.

Υ.Γ. Ιστορική και αξέχαστη η καραφλή χορεύτρια για τους παλιούς.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
36
Πόντοι
1
Kαραφλή χορεύτρια ?  :o

Εγώ δεν έχω πάει ποτέ αλλά απέξω φαίνεται να είναι εντελώς για τον πουτσοοοοοοοοο.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγώ είχα πάει 1-2 φορές πριν χρόνια και δεν μου άρεσε-πολύ μέτριο μαγαζί σε όλους τους τομείς. Αλήθεια ένα Blue Label που υπήρχε στην περιοχή, είναι ακόμα ανοιχτό; Πάντως στην περιοχή δεν υπάρχουν καλά μαγαζιά, μόνο κάτι του κώλου (!).

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
50
Πόντοι
1
Μπααααα, το Blue Label δεν υπαρχει πια. Το μοναδικο στριπτιζαδικο απ το οποιο πηρα γκομενα στο σπιτι , μετα τη μοναδικη φορα που πηγα. Μια αραπινα. Θυμαμαι ειχα κανονισει να την περιμενω μετα το τελος του προγραμματος για να φυγουμε μαζι. Οπως κι εγινε. Περιμενα βεβαια , μεχρι τις 6 το πρωι. Πηγαμε σπιτι μου μετα οπου εγινε μαμησι, βεβαια νεταρησα κατα τις 10 το πρωι, αφου  τη γυρισα σπιτι μετα . Μου πεσε λιγο βαρυ το χρονοδιαγραμμα.

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
50
Πόντοι
1
Ως Φλωρα μου ειχε συστηθει, αν θυμαμαι καλα

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
18
Πόντοι
6
Ως Φλωρα μου ειχε συστηθει, αν θυμαμαι καλα

Ναι, υπήρχε και διαφήμιση παλιά: 'Κρατήσου σε φόρμα με Φλώρα'  :))) Το συγκεκριμένο μαγαζί πάντως, επειδή περνάω συχνά απ' έξω, θυμίζει περισσότερο συνεργείο αυτοκινήτων παρά στριπτηζάδικο  ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
36
Πόντοι
166
Ρε μάγκες δίπλα στο Χίλτον δουλεύω.Που ακριβώς είναι το μαγαζί αυτό να το μπανίσω;ευχαριστώ

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
252
Πόντοι
36
ειναι πανω στη μιχαλακοπουλου πισω απο ενα μικρο παρκακι πριν απ το χιλτον διπλα στο ilisia hotel

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
18
Πόντοι
6
Ρε μάγκες δίπλα στο Χίλτον δουλεύω.Που ακριβώς είναι το μαγαζί αυτό να το μπανίσω;ευχαριστώ

Ανάμεσα στα Goodys και στο ξενοδοχείο Best Western Ilissia. Στην απέναντι γωνία απ' το Χίλτον, απ΄την κάτω μεριά

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
36
Πόντοι
166
Δίπλα μου είναι.2 χρόνια δουλεύω εκεί δίπλα αλλά δεν το είχα προσέξει.Στις 7 το πρωί που περνάω που να το προσέξω μες στη νύστα μου.Θα κόψω καμμιά κίνηση.

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
50
Πόντοι
1
Το Blue Label ( αυτο που θυμαμαι εγω) ηταν Μιχαλακοπουλου ψηλα, κοντα στη Μεσογειων, ανεβαινοντας προς Μεσογειων , αριστερα. Νομιζω οτι , εκει τουλαχιστον , δεν υπαρχει πια. Δεν ξερω αν εχει ανοιξει αλλου.

stef29gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είναι ο χώρος της ιστορικής Jacki O, και εκεί έπεξαν οι πρώτοι βρώμικοι χοροί. Απο εκεί και πέρα είχε αντιπαθέστατο γυφτολαϊκό προσωπικό στα 90s και δαγκώματα. Δεν ξέρω τώρα. Είναι ειδικό μαγαζί, και σίγουρα όσοι λένε κάτι καλό είναι χωτοί και ξέρουν. Δεν μου φαίνεται να είναι εύκολο μαγαζί για να κατέβεις και να περάσεις καλά με την μία. Τουλάχιστο όσο το θυμάμαι μπαγιάτικα. Βήμα για πληροφορίες στους θαμώνες λοιπόν. Εγώ δεν θα το πρότεινα στο γενικό κοινό βάση των παλιών εμπειριών.

Φίλε μου τι μου θύμησες  τώρα!!! Ο πιο αισθησιακός χορός που έχω δει σε στριπτιτζάδικο ήταν εκείνης της ?καραφλής?,ξυρισμένο κεφάλι είχε για την ακρίβεια. Εκεί στο υπόγειο πίσω απο το Χιλτον, στη Μιχαλακοπούλου. Η κοπέλα ήταν ένα ψηλό και αδύνατο κορίτσι με πολύ ωραίες καμπύλες. Έμοιαζε με τη Σιντυ Ο? Κονορ για όσους τη θυμούνται. Μαλακιζόταν πάνω στην πίστα και έχυνε. Να είσαι καλά ροπαλοφόρε που τη θύμισες....

Επισκέπτης

Λοιπόν, αυτή την καραφλή την ξέρω πολύ καλά. Σε κάποια φάση πήγαινα σερί κάθε Σάββατο και έπαιρνα ΜΟΝΟ αυτή. Φραπέ δεν έπαιζε αλλά με είχε κάνει να χύσω ουκ ολίγες φορές όταν με καβάλαγε και τριβόταν πάνω μου σαν μανιακή. Το καλύτερο ήταν όταν σου γύρναγε πλάτη κι έσκυβε, βάζοντας δάχτυλο μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Όταν μετά από τόσους χορούς με έμαθε, με άφηνε να την κωλοδαχτυλιάζω κι εγώ.

Όσο για τον χορό της, που είπε κι ένας άλλος συνάδελφος από εδώ, πάντα επέλεγε slow κομμάτι και ήταν πολύ αισθησιακός. Δεν ξέρω αν έχυνε, αλλά σίγουρα έδειχνε να την καταβρίσκει καθώς έβαζε δάχτυλα παντού, αφού το είχε γλύψει!  :dancing:

Πάντως, μάλλον ξεχώριζε επειδή ήταν η μοναδική με τέτοιο αγαλματένιο σώμα στο μαγαζί. Την πέτυχα μετά από καιρό στο Baby Gold όπου οι περισσότερες ήταν ΜΟΥΝΑΡΕΣ και την είχαν όλοι στο κλάσιμο... δεν την έπαιρνε κανείς για χορό. Αναγκάστηκε λοιπόν να προχωρήσει στο "παρασύνθημα" κι έτσι άρχισε τους φραπέδες  :jerking:

Νομίζω πρέπει να ήταν από τις πρώτες που έβαλαν στο παιχνίδι το φραπεδάκι στα στριπτιζάδικα. Στο Baby Gold την είχα χύσει και στα βυζιά μία φορά.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
13
Πόντοι
6
Liomas η καραφλή ήταν σε μία φάση και μικρό Αφροδίτη. Φραπέ είχε στο Babes ιστορικά πρώτο αν μιλούσες με την τσατσά με την γούνα που έστελνε τις ειδικές δυνάμεις. Θυμάσαι? Έκανες 2 χορούς π.χ. με την καραφλή και ερχότανε καπάκι η χοντρούλα μιλημένη απο την τσατσά και σε καθάριζε...

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
έχει εξελιχθεί σε "και γαμώ τα topic"
Α ρε η πείρα!