Υ.Γ. Ιστορική και αξέχαστη η καραφλή χορεύτρια για τους παλιούς.
Λοιπόν, αυτή την καραφλή την ξέρω πολύ καλά. Σε κάποια φάση πήγαινα σερί κάθε Σάββατο και έπαιρνα ΜΟΝΟ αυτή. Φραπέ δεν έπαιζε αλλά με είχε κάνει να χύσω ουκ ολίγες φορές όταν με καβάλαγε και τριβόταν πάνω μου σαν μανιακή. Το καλύτερο ήταν όταν σου γύρναγε πλάτη κι έσκυβε, βάζοντας δάχτυλο μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Όταν μετά από τόσους χορούς με έμαθε, με άφηνε να την κωλοδαχτυλιάζω κι εγώ.
Όσο για τον χορό της, που είπε κι ένας άλλος συνάδελφος από εδώ, πάντα επέλεγε slow κομμάτι και ήταν πολύ αισθησιακός. Δεν ξέρω αν έχυνε, αλλά σίγουρα έδειχνε να την καταβρίσκει καθώς έβαζε δάχτυλα παντού, αφού το είχε γλύψει!
Πάντως, μάλλον ξεχώριζε επειδή ήταν η μοναδική με τέτοιο αγαλματένιο σώμα στο μαγαζί. Την πέτυχα μετά από καιρό στο Baby Gold όπου οι περισσότερες ήταν ΜΟΥΝΑΡΕΣ και την είχαν όλοι στο κλάσιμο... δεν την έπαιρνε κανείς για χορό. Αναγκάστηκε λοιπόν να προχωρήσει στο "παρασύνθημα" κι έτσι άρχισε τους φραπέδες
Νομίζω πρέπει να ήταν από τις πρώτες που έβαλαν στο παιχνίδι το φραπεδάκι στα στριπτιζάδικα. Στο Baby Gold την είχα χύσει και στα βυζιά μία φορά.