Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.605
- Πόντοι
- 10.131
Δυστυχώς ετσι ειναι, ο σύγχρονος δυτικος άνθρωπος εχει γινει πιο αδύναμος τοσο σωματικά οσο και νοητικά. Με την παραμικρή δυσκολία πολυ πανικοβάλλονται και σηκώνουν τα χερια ψηλα.Δυστυχώς οι άνθρωποι (και όχι μόνο στην Ελλάδα) όσο πάνε και γίνονται πιο αδύναμα σκαριά.
Σωματικά το DNA γίνεται όλο και πιο αδύναμο. Με το παραμικρό φάρμακα, χάπια ,γαμάνε το ανοσοποιητικό ,λίγο να γρατζουνιστείς κατευθείαν γάζες και ιώδια. Εγώ που είμαι Gen X δε μεγάλωσα έτσι, το αντίθετο.
Ψυχολογικά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Τα νέα παιδιά τα παρατάνε αμέσως. Οτιδήποτε μπορεί να τους ρίξει ψυχολογικά. Λίγο να τους φωνάξεις στη δουλειά, δηλώνουν παραίτηση. Ένα άσχημο σχόλιο να διαβάσουν στο internet θα λιποθυμήσουν. Και από κοντά ο ψυχολόγος σε κάθε βήμα. Η αντίδραση της κοινωνίας είναι ο στρουθοκαμηλισμός ,έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, δεν ασχολούνται με τον κόσμο διαβάζουν και βλέπουν μόνο κάτι που έχει χαβαλέ ή είναι ευχάριστο αλλιώς θα είχαν αυτοκτονήσει όλοι. Ταξίδια ,κατοικίδια, social για να μη σου μένει χρόνος να σκεφτείς τα πραγματικά σου προβήματα και μελαγχολήσεις.
Και εγω Gen X ειμαι τυπε και θυμάμαι οταν έπεφτα στην αλανα η στο δρομο που παίζαμε και μάτωνα τα γόνατα μου δεν έτρεχα στην μανα μου επειδη χτύπησα οπως κάνουν σήμερα τα παιδιά, απλα έριχνα νερο με το λάστιχο να καθαρίσω την πληγή και συνέχιζα το παιχνίδι, το πολυ πολυ οταν γύρναγα σπιτι μετα απο ωρες να μου εβαζε η μανα μου λιγο ιώδιο και αυτο αν το επαιρνε χαμπάρι οτι ειχα χτυπήσει.