ΓΙΩΡΓΟΣ1961
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 1.227
- Πόντοι
- 201
Ήταν το μαγαζί που είχε τους καλύτερους ώριμους γαμιαδες,ξεκώλιαζαν συνέχεια οποιο κωλαρακι διψαγε για σπέρμα
Κρίμα να μην το προλάβουμε κι εμείς οι νεότεροι...Ήταν το μαγαζί που είχε τους καλύτερους ώριμους γαμιαδες,ξεκώλιαζαν συνέχεια οποιο κωλαρακι διψαγε για σπέρμα
Πράγματι κρίμα φίλε μου.Υπηρχαν και άλλοι κινηματογράφοι όπως το ΣΤΑΡ,αλλά ο Αβέρωφ ξεχώριζε.Κρίμα να μην το προλάβουμε κι εμείς οι νεότεροι...
Η χαρά του πουστη ήταν εκεί μεσα.Πράγματι κρίμα φίλε μου.Υπηρχαν και άλλοι κινηματογράφοι όπως το ΣΤΑΡ,αλλά ο Αβέρωφ ξεχώριζε.
Πολύ σωστά το ερμηνευσες.Η χαρά του πουστη ήταν εκεί μεσα.
Αυτά είναι... Πόσο θα ήθελα να τα είχα ζήσει όλα αυτά...Πράγματι κρίμα φίλε μου.Υπηρχαν και άλλοι κινηματογράφοι όπως το ΣΤΑΡ,αλλά ο Αβέρωφ ξεχώριζε.
Έπεφτε ομως γαμίσι γεροπούστη που ξανανιωνε πριν αποδημησει εις τόπον χλοερό.Χαλαρώνουμε λιγο.
Καταγωγιο ήταν, με φρικτους βρωμιαρηδες κάτω και με απεχθεις βρωμιαρηδες πάνω. Ολοι μεγαλώσαμε σε τέτοια σιχαμένα τσαντίρια, γι'αυτο είμαστε διεστραμμένα ζώα.
Ας μην αποθεωνουμε το ναό της μπιχλας, το Αβέρωφ.
υπηρχε και χειρογραφη επιγραφη στον τοιχο να προσεχετε γιατι οι αλλοδαποι εδω μεσα εχουν σμν,μια φορα εναν τον ειχαν γαμησει στο ψυγειο οχι πανω μεσα τον ειχαν βαλειΑυτά είναι... Πόσο θα ήθελα να τα είχα ζήσει όλα αυτά...
Ακούω ιστορίες και λέω δεν είναι δυνατόν να είναι αλήθεια.
Και όλοι λένε ότι γίνονταν αλήθεια αυτά και άλλα τόσα...
H αληθεια ειναι οτι εχω φαει πολυ πουτσα εκει μεσα με τον πιο προστυχο δυνατο τροπο!!Χαλαρώνουμε λιγο.
Καταγωγιο ήταν, με φρικτους βρωμιαρηδες κάτω και με απεχθεις βρωμιαρηδες πάνω. Ολοι μεγαλώσαμε σε τέτοια σιχαμένα τσαντίρια, γι'αυτο είμαστε διεστραμμένα ζώα.
Ας μην αποθεωνουμε το ναό της μπιχλας, το Αβέρωφ.
Η αδικημένη γενιά του 60,Έπεφτε ομως γαμίσι γεροπούστη που ξανανιωνε πριν αποδημησει εις τόπον χλοερό.

για πες σκηνικαH αληθεια ειναι οτι εχω φαει πολυ πουτσα εκει μεσα με τον πιο προστυχο δυνατο τροπο!!
Σωστά.Ολη την ώρα οι ψωλες δούλευαν υπερωρίες.Και εγώ για χρόνια χόρτασα πολύ ψωλή εκεί και στο ΣΤΑΡ.H αληθεια ειναι οτι εχω φαει πολυ πουτσα εκει μεσα με τον πιο προστυχο δυνατο τροπο!!
εεεε το θεμα ειαι να ησουν εκει!! (ειδικα στον εξωστη επανω)για πες σκηνικα
ημουν θαμωνας μηπως ησουν εσυ που σε εβαλαν στο υπογειο μεσα στο ψυγειο και σε γαμουσαν νουμεραδα οι πακιστανοι?εεεε το θεμα ειαι να ησουν εκει!! (ειδικα στον εξωστη επανω)