Cross_Lena
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2023
- Like
- 232
- Πόντοι
- 21
Μ έκανε το κωλομουνο πηγαδικαι πολυ ηταν,σε γαμησε τουλαχιστον η σε απαξιωσε
Μ έκανε το κωλομουνο πηγαδικαι πολυ ηταν,σε γαμησε τουλαχιστον η σε απαξιωσε
Τώρα που έκλεισε το downtown διαβάζω ότι οι κροσσοπαρεες μαζεύονται στο blue vision. Τράβα να μας ενημερώσεις τύπεΜ έκανε το κωλομουνο πηγαδι
στο αθηναικον δεν τολμανε να πατησουν γιατι θα απαξιωθουν και μπορει να αρπαξουν και σφαλιαρεςΤώρα που έκλεισε το downtown διαβάζω ότι οι κροσσοπαρεες μαζεύονται στο blue vision. Τράβα να μας ενημερώσεις τύπε![]()
Εξαιρετική επιλογή μύστη, έχω ανεβάσει πρόσφατη κριτική. Θα περιμένουμε ενημέρωσηΚαλημέρα
Είναι μια καλή επιλογή για να πάω μια κωλαρα για ξεκολιασμα κ φυσικά να ανεβάσω κ ενημέρωση για το πότε για να έρθετε οι μύστες ;!
Έχετε πάει ;

Κοιτα μη μαζέψεις εσύ τίποτα φάπεςστο αθηναικον δεν τολμανε να πατησουν γιατι θα απαξιωθουν και μπορει να αρπαξουν και σφαλιαρες
Κέρασε καφεδάκι το μαγαζί και αβαντάρεις ; Ή έγινες προμοτορας του ;Εξαιρετική επιλογή μύστη, έχω ανεβάσει πρόσφατη κριτική. Θα περιμένουμε ενημέρωση![]()
Κέρασε καφεδάκι το μαγαζί και αβαντάρεις ; Ή έγινες προμοτορας του ; Παλιότερα το είχες κράξει πάντωςΕξαιρετική επιλογή μύστη, έχω ανεβάσει πρόσφατη κριτική. Θα περιμένουμε ενημέρωση![]()
Κανένα μαγαζί δεν με κερνάει τρόμπα,μόνο πόρτα μου ρίχνουν όπως έχω γράψει. Πρότεινα μια πιο φθηνή και καλύτερη επιλογή από τον μαλάκα τον νταουνταουν. Αν δεν σ αρέσει μην έρθεις.Κέρασε καφεδάκι το μαγαζί και αβαντάρεις ; Ή έγινες προμοτορας του ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κέρασε καφεδάκι το μαγαζί και αβαντάρεις ; Ή έγινες προμοτορας του ; Παλιότερα το είχες κράξει πάντως
Τα λέω καιρό για το ατραξ και κορόιδευες!!! Τώρα το γύρισες; Γιος του αδωνη είσαι ; Κοιτα να είσαι σοβαρός γιατί σε κατάλαβαν στην γύρα . Κάνε παιχνίδι μίλα λιγότεροΚανένα μαγαζί δεν με κερνάει τρόμπα,μόνο πόρτα μου ρίχνουν όπως έχω γράψει. Πρότεινα μια πιο φθηνή και καλύτερη επιλογή από τον μαλάκα τον νταουνταουν. Αν δεν σ αρέσει μην έρθεις.
Από τις 22 μαϊου έχεις να γράψεις τύπε και δεν ενημερώσες αν πηγές τελικά και τι έγινε. Άσε τις οδηγίες σε μένα και κοίτα να σοβαρευτείςΤα λέω καιρό για το ατραξ και κορόιδευες!!! Τώρα το γύρισες; Γιος του αδωνη είσαι ; Κοιτα να είσαι σοβαρός γιατί σε κατάλαβαν στην γύρα . Κάνε παιχνίδι μίλα λιγότερο
Τι σχέση έχει το πόσο καιρό έχω να γράψω με το αν πηγαίνω και τι μλκιες λες πρωί πρωί . Σε ξέρουν εδώ μέσα γιαυτο είσαι ότι είσαιΑπό τις 22 μαϊου έχεις να γράψεις τύπε και δεν ενημερώσες αν πηγές τελικά και τι έγινε. Άσε τις οδηγίες σε μένα και κοίτα να σοβαρευτείς
Που έχει ανέβει κριτική?Έχει ανέβει κριτική για όσους δεν γουστάρουν τις μαλακιες του μπάρμπα στο νταουνταουν. Πολύ καλύτερη επιλογή και για ζευγάρια.
Στον κατάλογο του μαγαζιού. Κάνε κλικ εκεί που λέει κατάλογος και θα την δεις.Που έχει ανέβει κριτική?
Αν πηγαίνεις εσύ και χεζεις στο μαγαζί σίγουρα δεν θα πατάει κανείς μετάΚανένα μαγαζί δεν με κερνάει τρόμπα,μόνο πόρτα μου ρίχνουν όπως έχω γράψει. Πρότεινα μια πιο φθηνή και καλύτερη επιλογή από τον μαλάκα τον νταουνταουν. Αν δεν σ αρέσει μην έρθεις.