Φυσικά από τα καλύτερα γαμησια ειδικά όταν με πηδανε οι αλλοδαποίαν πας σαν κρος θα απαξιωθεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι εγινε σε εχυσαν?
αν πας σαν κρος θα απαξιωθεις
τι εγινε σε εχυσαν?
Φυσικά από τα καλύτερα γαμησια ειδικά όταν με πηδανε οι αλλοδαποίαν πας σαν κρος θα απαξιωθεις
τι εγινε σε εχυσαν?
αν πας σαν κρος θα απαξιωθεις
τι εγινε σε εχυσαν?
ωραιος εισαι αποφασισμενος για να γαμηθειςΦυσικά από τα καλύτερα γαμησια ειδικά όταν με πηδανε οι αλλοδαποί
Τύπε έκανες νηστεία τον 15αυγουστο και σου έλειψε το κρέας στον κώλοΑπό την Κυριακή και σχεδόν κάθε μέρα για μια εβδομάδα δεν θα αφήσω όρθια πούτσα που να μην την τσιμπουκώσω και να μη την βάλω στην κωλάρα μου να με καταγαμήσει έχω καύλες απίστευτες και πιστεύω να έχει γυρίσει αρκετός κόσμος από τις διακοπές του για να με βοηθήσει να τιμήσω κι εγώ τον ναό της ηδονής . Θα περιμένω πάνω στο πατάρι έτοιμος για τρέλες και όποιο παπάρι πλησιάζει θα το τιμάω
Κλειτορίδα έχεις, όχι πουλάκι... Και μην αγχώνεσαι, έτσι φαρδοκώλης που είσαι θα βρει εύκολα το στόχο και θα φας πουτσα με ξύλο, από τα βάθη της ζούγκλας.Αν μου λειψε λέει..... Να φανταστείς από σήμερα έκανα προετοιμασία για την Κυριακή με τετράωρη σφήνα από πίσω για να ανοίξω λίγο ακόμα και την κωλοτρυπίδα μαζί με το πουλάκι μου λάμπα για να λάμψω μεθαύριο στο Ίδρυμα . Σου παραθέτω και δύο φωτογραφίες για του λόγου το αληθές. Το μόνο που θέλω να μου πεις είναι τι χρώμα στριγκάκι γουστάρει ο Τζίμης ο Τανζανός αν ξέρεις . Έχω κόκκινο για να πάρω και κανένα χρώμα ακόμα
Από το στόμα σου........Κλειτορίδα έχεις, όχι πουλάκι... Και μην αγχώνεσαι, έτσι φαρδοκώλης που είσαι θα βρει εύκολα το στόχο και θα φας πουτσα με ξύλο, από τα βάθη της ζούγκλας.
θα σε ξαπατωσει ο τζιμης στο σκοτεινο σημειο στο παταρι μετα πηγαινε και στο μπουντρουμι να σε γαμησει και ο αστεγος με τον καθετηραΑν μου λειψε λέει..... Να φανταστείς από σήμερα έκανα προετοιμασία για την Κυριακή με τετράωρη σφήνα από πίσω για να ανοίξω λίγο ακόμα και την κωλοτρυπίδα μαζί με το πουλάκι μου λάμπα για να λάμψω μεθαύριο στο Ίδρυμα . Σου παραθέτω και δύο φωτογραφίες για του λόγου το αληθές. Το μόνο που θέλω να μου πεις είναι τι χρώμα στριγκάκι γουστάρει ο Τζίμης ο Τανζανός αν ξέρεις . Έχω κόκκινο για να πάρω και κανένα χρώμα ακόμα
Με ξεπατωσε ένας Τούρκος με μεγάλο εργαλείο σήμερα το μεσημεράκι αλλά τίποτα άλλο κι επειδή ένας ίσον κανένας αύριο θα πάω να μοστραρω τον κώλο μου πάλι στο πατάρι για να φάω κι άλλο παπάρι αλλά ας ελπίζω με μεγαλύτερη διάρκεια γιατί ο Τούρκος έχυσε σε πέντε λεπτά βλέπεις ήταν από νωρίς και ήταν στο τσακθα σε ξαπατωσει ο τζιμης στο σκοτεινο σημειο στο παταρι μετα πηγαινε και στο μπουντρουμι να σε γαμησει και ο αστεγος με τον καθετηρα
Μεσημεριατικα ρε τύπε τι περίμενεςΜε ξεπατωσε ένας Τούρκος με μεγάλο εργαλείο σήμερα το μεσημεράκι αλλά τίποτα άλλο κι επειδή ένας ίσον κανένας αύριο θα πάω να μοστραρω τον κώλο μου πάλι στο πατάρι για να φάω κι άλλο παπάρι αλλά ας ελπίζω με μεγαλύτερη διάρκεια γιατί ο Τούρκος έχυσε σε πέντε λεπτά βλέπεις ήταν από νωρίς και ήταν στο τσακ
σε 9 μηνες μπορει και να γεννησειΓκαστρωμα;
Τουρκάκια;σε 9 μηνες μπορει και να γεννησει
Κωλοπαιδάκια.Τουρκάκια;
Ναι τύπε,θα έχει τελειώσει ο αγώνας μπάσκετ Ελλάδα Τουρκία και σίγουρα θα γαμηθειςΛεω να παω σήμερα αργα τύπου 12 το βράδυ θα έχει κόσμο τόσο αργά για να με γαμησουν?
Παλιές καλές εποχές των τσονταδικων.
περιεργο που εχει τοσο χαμηλη βαθμολογια