Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
Σκέφτομαι να πάω το βραδι σε κάποιο σινεμά ντυμένη και με ψηλοτάκουνες.Δεν ξέρω εάν θα ήταν καλή ιδέα το Αθηναϊκό η το blue vision?Που τρως καλητερα από τα 2?
Για να εισαι ΕΔΩ !!! Λογικα ηταν ρητορικο το ερωτημα σου !?? Εννοειτε ΑΘΗΝΑΙΚΟ !!!!!!!!!!!

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
ΕΣΥ Βρες γεφυρα !! Και μην Κρινεις τους Αλλους !!!!...... Α και Που'σε ! Μην Εχοχλεις το Νημα !!!! Γραφε... Αλλα γραφε Ομορφα !!!!!!!

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Λεω να παω σήμερα απόγευμα να φαω πουτσες είναι κάποιος που θα πάει σήμερα?

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
110
Πόντοι
0
Γεια ! Ρε παιδιά τι ώρες έχει κίνηση ? Ούσα καινούρια και εδώ και στα cinema ,έχω πάει 3-4 φορές απόγευμα/βραδακι και δεν έχει κόσμο ..

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.808
Πόντοι
456
Γεια ! Ρε παιδιά τι ώρες έχει κίνηση ? Ούσα καινούρια και εδώ και στα cinema ,έχω πάει 3-4 φορές απόγευμα/βραδακι και δεν έχει κόσμο ..
αν πας σαν κρος θα απαξιωθεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λεω να παω σήμερα απόγευμα να φαω πουτσες είναι κάποιος που θα πάει σήμερα?
τι εγινε σε εχυσαν?

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.527
Πόντοι
11.915
Σάββατο μεσημέρι σχεδόν τιποτα .. Μήπως φταίει το καλοκαίρι ?
Μεσημεριατικα ρε τύπε ο κόσμος τρώει σουβλάκια και πίνει μπύρες,δεν βαράει σκοπιά στο τσονταδικο για να σε γ@μησει :jerking::jerking:. Φορά στριγκαρα και τράβα βράδι για να γαμηθεις,μην ντυθείς κρος γιατί θα απαξιωθεις και θα φύγεις αγαμητος :rockon::rockon:

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
110
Πόντοι
0
Μεσημεριατικα ρε τύπε ο κόσμος τρώει σουβλάκια και πίνει μπύρες,δεν βαράει σκοπιά στο τσονταδικο για να σε γ@μησει :jerking::jerking:. Φορά στριγκαρα και τράβα βράδι για να γαμηθεις,μην ντυθείς κρος γιατί θα απαξιωθεις και θα φύγεις αγαμητος :rockon::rockon:
Μια φορά που πήγα ντυμένη,έφαγα μια 20ποντη από έναν αγωνιστή για καμμία ωρα,που δεν μπορούσα να κάτσω 3 νύχτες.. Και στριγκαρα που φοράω,δεν υπάρχει πολύ θέληση .. Αφού πέφτουν βαριές οι μπύρες,μην έρχεστε σινεμά,πάτε για καμμία βόλτα Ακρόπολη,να χωνέψετε και όλας

GOHN SEX

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2022
Like
135
Πόντοι
1
Μια φορά που πήγα ντυμένη,έφαγα μια 20ποντη από έναν αγωνιστή για καμμία ωρα,που δεν μπορούσα να κάτσω 3 νύχτες.. Και στριγκαρα που φοράω,δεν υπάρχει πολύ θέληση .. Αφού πέφτουν βαριές οι μπύρες,μην έρχεστε σινεμά,πάτε για καμμία βόλτα Ακρόπολη,να χωνέψετε και όλας
Θα πας σημερα μεσημέρι?

goloum

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο μενα ! Σκεφτομαι πολυ να επισκεφτω το εν λογω μερος, πρωτη φορα σε οτιδηποτε τετοιο ,και εχω την απορια, και αυτη θα σας εκφρασω, ΕΙναι επικυνδινα? τι μπορει να παει στραβα ?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.808
Πόντοι
456
Καλησπερα και απο μενα ! Σκεφτομαι πολυ να επισκεφτω το εν λογω μερος, πρωτη φορα σε οτιδηποτε τετοιο ,και εχω την απορια, και αυτη θα σας εκφρασω, ΕΙναι επικυνδινα? τι μπορει να παει στραβα ?
τι να παει στραβα ρε φιλε το πολυ πολυ να σε γαμησουν

στο αθηναικον ενας πουτσος ισον κανενας,αν ειχε παει σαν παραδοσιακος πουστης με στρινγκαρα θα ειχες φαει πιο πολλους

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
231
Πόντοι
21

τι εγινε σε εχυσαν?
Φυσικά από τα καλύτερα γαμησια ειδικά όταν με πηδανε οι αλλοδαποί

τι εγινε σε εχυσαν?

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
344
Πόντοι
21
Από την Κυριακή και σχεδόν κάθε μέρα για μια εβδομάδα δεν θα αφήσω όρθια πούτσα που να μην την τσιμπουκώσω και να μη την βάλω στην κωλάρα μου να με καταγαμήσει έχω καύλες απίστευτες και πιστεύω να έχει γυρίσει αρκετός κόσμος από τις διακοπές του για να με βοηθήσει να τιμήσω κι εγώ τον ναό της ηδονής . Θα περιμένω πάνω στο πατάρι έτοιμος για τρέλες και όποιο παπάρι πλησιάζει θα το τιμάω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom