Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 879
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
791
Πόντοι
86
Πάντως θεωρώ ότι οι κρος απευθύνονται σε άλλους άντρες σε σχέση με τους ορίτζιναλ gay (για να είμαστε και politically correct) όπως λέει και ο φίλος εδώ. Οπότε δε νομίζω να τίθεται θέμα απαξίωσης αφού αυτό που γουστάρει κρος, θα πάει με κρος (τα γούστα δεν νομίζω να αλλάζουν), ενώ αυτός που γουστάρει γνήσιο αγόρι θα πάει με γνήσιο gay. Τί λέτε αγόρια;
Είναι και οι γνήσιοι κολομπαραδες που θα καρφώσουν όπιο κωλο πετύχουν

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.181
Πόντοι
446
Αρνουμαι να πιστεψω οτι υπαρχουν ατομα σαν εσενα και κατι αλλους που σου απαντουν...δεν υπαρχει περιπτωση...Ξερω οτι λες ψεματα αλλα και παλι μονο που το εγραψες..βρες καμια γεφυρα λεω εγω...
γιατι να λεει ψεμματα

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.448
Πόντοι
206
Οχι ήταν Πακιστανοί αφγανοι και μερικοί που θελαν λεφτά στην αρχή αλλά εν τέλη με γαμησαν τσαμπα
Win - Win δλδ !!! Αφου τα καταφερες Τσαμπα !!! Εισαι Κομπλε !!! :sunglasses::smiling-face-with-heart-eyes:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Gi22

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.448
Πόντοι
206
Σκέφτομαι να πάω το βραδι σε κάποιο σινεμά ντυμένη και με ψηλοτάκουνες.Δεν ξέρω εάν θα ήταν καλή ιδέα το Αθηναϊκό η το blue vision?Που τρως καλητερα από τα 2?
Για να εισαι ΕΔΩ !!! Λογικα ηταν ρητορικο το ερωτημα σου !?? Εννοειτε ΑΘΗΝΑΙΚΟ !!!!!!!!!!!

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.448
Πόντοι
206
ΕΣΥ Βρες γεφυρα !! Και μην Κρινεις τους Αλλους !!!!...... Α και Που'σε ! Μην Εχοχλεις το Νημα !!!! Γραφε... Αλλα γραφε Ομορφα !!!!!!!

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
179
Πόντοι
0
Λεω να παω σήμερα απόγευμα να φαω πουτσες είναι κάποιος που θα πάει σήμερα?

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Γεια ! Ρε παιδιά τι ώρες έχει κίνηση ? Ούσα καινούρια και εδώ και στα cinema ,έχω πάει 3-4 φορές απόγευμα/βραδακι και δεν έχει κόσμο ..

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.181
Πόντοι
446
Γεια ! Ρε παιδιά τι ώρες έχει κίνηση ? Ούσα καινούρια και εδώ και στα cinema ,έχω πάει 3-4 φορές απόγευμα/βραδακι και δεν έχει κόσμο ..
αν πας σαν κρος θα απαξιωθεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λεω να παω σήμερα απόγευμα να φαω πουτσες είναι κάποιος που θα πάει σήμερα?
τι εγινε σε εχυσαν?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Σάββατο μεσημέρι σχεδόν τιποτα .. Μήπως φταίει το καλοκαίρι ?
Μεσημεριατικα ρε τύπε ο κόσμος τρώει σουβλάκια και πίνει μπύρες,δεν βαράει σκοπιά στο τσονταδικο για να σε γ@μησει :jerking::jerking:. Φορά στριγκαρα και τράβα βράδι για να γαμηθεις,μην ντυθείς κρος γιατί θα απαξιωθεις και θα φύγεις αγαμητος :rockon::rockon:

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Μεσημεριατικα ρε τύπε ο κόσμος τρώει σουβλάκια και πίνει μπύρες,δεν βαράει σκοπιά στο τσονταδικο για να σε γ@μησει :jerking::jerking:. Φορά στριγκαρα και τράβα βράδι για να γαμηθεις,μην ντυθείς κρος γιατί θα απαξιωθεις και θα φύγεις αγαμητος :rockon::rockon:
Μια φορά που πήγα ντυμένη,έφαγα μια 20ποντη από έναν αγωνιστή για καμμία ωρα,που δεν μπορούσα να κάτσω 3 νύχτες.. Και στριγκαρα που φοράω,δεν υπάρχει πολύ θέληση .. Αφού πέφτουν βαριές οι μπύρες,μην έρχεστε σινεμά,πάτε για καμμία βόλτα Ακρόπολη,να χωνέψετε και όλας

GOHN SEX

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2022
Like
129
Πόντοι
1
Μια φορά που πήγα ντυμένη,έφαγα μια 20ποντη από έναν αγωνιστή για καμμία ωρα,που δεν μπορούσα να κάτσω 3 νύχτες.. Και στριγκαρα που φοράω,δεν υπάρχει πολύ θέληση .. Αφού πέφτουν βαριές οι μπύρες,μην έρχεστε σινεμά,πάτε για καμμία βόλτα Ακρόπολη,να χωνέψετε και όλας
Θα πας σημερα μεσημέρι?

goloum

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο μενα ! Σκεφτομαι πολυ να επισκεφτω το εν λογω μερος, πρωτη φορα σε οτιδηποτε τετοιο ,και εχω την απορια, και αυτη θα σας εκφρασω, ΕΙναι επικυνδινα? τι μπορει να παει στραβα ?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.181
Πόντοι
446
Καλησπερα και απο μενα ! Σκεφτομαι πολυ να επισκεφτω το εν λογω μερος, πρωτη φορα σε οτιδηποτε τετοιο ,και εχω την απορια, και αυτη θα σας εκφρασω, ΕΙναι επικυνδινα? τι μπορει να παει στραβα ?
τι να παει στραβα ρε φιλε το πολυ πολυ να σε γαμησουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στο αθηναικον ενας πουτσος ισον κανενας,αν ειχε παει σαν παραδοσιακος πουστης με στρινγκαρα θα ειχες φαει πιο πολλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom