Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 879
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.181
Πόντοι
446
Δεν αξίζει επειδή έχω δοκιμάσει το μεσημέρι είναι όλη η καυλα
το μεσημερι μονο αστεγοι που κοιμονται και τραβεστι δημοσιοι υπαλληλοι που πανε μετα το σχολασμα θα βρεις,οι υπολοιποι ειμαστε για πιτογυρα και μπυρες

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Ψήνει κάποιος πουτσαρας συνάντηση στο Αθηναϊκό σήμερα το πρωί μετά τις 10:30; Θα του στηθώ για σκισιμο

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.181
Πόντοι
446

ΓΙΩΡΓΟΣ1961

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
397
Πόντοι
21
Σήμερα γύρω στις 13.00μμ πέρασα μια βόλτα όπως έκανα και στο video show.Εδω λοιπόν κάθε ημέρα η κατάσταση χειροτερεύει.Πολυυυ βρωμιά,πολλοί αλλοδαποί που γίνονται αρκετά ενοχλητικοί για να βγάλουν λίγα λεφτά.Γενικα η εικόνα πλέον είναι εξαιρετικά άσχημη, τελευταία φορά που πήγα.ΚΡΙΜΑ.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.181
Πόντοι
446
Σήμερα γύρω στις 13.00μμ πέρασα μια βόλτα όπως έκανα και στο video show.Εδω λοιπόν κάθε ημέρα η κατάσταση χειροτερεύει.Πολυυυ βρωμιά,πολλοί αλλοδαποί που γίνονται αρκετά ενοχλητικοί για να βγάλουν λίγα λεφτά.Γενικα η εικόνα πλέον είναι εξαιρετικά άσχημη, τελευταία φορά που πήγα.ΚΡΙΜΑ.
σιγα ρε φιλε τα παραλες που νομιζεις οτι πηγες στο χιλτον?

bigman75

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
201
Πόντοι
0
Υπάρχει κάποιος μέχρι 30-35 που θέλει να έρθει με εμένα και την δικια μου σε ξενοδοχείο τύπου Πρίαμος τη Κυριακή να την δούμε να παίζει με δονητές να μας βλέπει να πηδιομαστε και αν τύχει σαν συμμετάσχει ελαφρώς

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Υπάρχει κάποιος μέχρι 30-35 που θέλει να έρθει με εμένα και την δικια μου σε ξενοδοχείο τύπου Πρίαμος τη Κυριακή να την δούμε να παίζει με δονητές να μας βλέπει να πηδιομαστε και αν τύχει σαν συμμετάσχει ελαφρώς
Ρε τύπε,τράβα αθηναϊκό και ζητά από τους φημισμένους γαμιαδες του να σε ξεκωλιασουν. Τόσο απλά, μην ποσταρεις την ίδια μαλακια σε όλα τα θρεντ :jerking::jerking::jerking:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.181
Πόντοι
446
ελα στο αθηναικον και θα σας γαμησουν και τους 2 μαζι μεχρι να φωναζετε μπιρ αλλαχ

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
179
Πόντοι
0
Σάββατο βράδυ λεω να παω αθηναϊκό μπας και με γαμησουν οι αλλοδαποί να ανοίξει πάλι η τρύπα μου

panagiotis8719

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
37
Πόντοι
0
Ωραία φάση. Είμαι μέσα φίλε μου..Είμαι με ωραίο κωλο και δουλεμένη τρύπα για βαθιές δυησδησεις!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Σάββατο βράδυ λεω να παω αθηναϊκό μπας και με γαμησουν οι αλλοδαποί να ανοίξει πάλι η τρύπα μου
Η σωστή επιλογή τύπισσα. Να πας όμως ως ορίτζιναλ πουστης να μην τους ξενερώσεις τους ανθρώπους όπως κάτι κρος που έκανε μύτη και τελικά φεύγουν αγαμητα :confused::confused::rockon::rockon:

panagiotis8719

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
37
Πόντοι
0
Η σωστή επιλογή τύπισσα. Να πας όμως ως ορίτζιναλ πουστης να μην τους ξενερώσεις τους ανθρώπους όπως κάτι κρος που έκανε μύτη και τελικά φεύγουν αγαμητα :confused::confused::rockon::rockon:
Έχω πετύχει άγρια σκηνικσ μέσα εκεί.Ηταν ένας νεαρός κάμια 27 άρα.τον ξεκωλιασανε τον τύπο ακαποτα 3 άτομα.Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο γαμησι..Η σούφρα του στο τέλος έχασκε!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.554
Πόντοι
3.506
Έχω πετύχει άγρια σκηνικσ μέσα εκεί.Ηταν ένας νεαρός κάμια 27 άρα.τον ξεκωλιασανε τον τύπο ακαποτα 3 άτομα.Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο γαμησι..Η σούφρα του στο τέλος έχασκε!
Έπρεπε να του τη κατουρήσουν κιόλας, να φύγει δροσισμένος...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Στα λόγια μου έρχεσαι τύπε, ο ορίτζιναλ πουστης ποτέ δεν έφυγε αγαμητος από αυτό το ίδρυμα :rockon::rockon:. Δεν έχουν τυχαία τέτοια φήμη οι γαμιαδες στο αθηναϊκό :sunglasses::sunglasses:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.181
Πόντοι
446
αυτο ειναι συνηθισμενο σκηνικο στο ιδρυμα,οσα ατομα πανε αποφασισμενα να γαμηθουν οι διασημοι γαμιαδες του ιδρυματος δεν τους αφηνουν παραπονεμενους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γιατι την αφηνεις να κλεινει ρε φιλε?θα χαλασει στο τελος ανοιξε κλεισε

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
179
Πόντοι
0
Χθες απόγευμα πηγα αθηναικο και με περιποιηθηκαν καλα οι γαμιαδες του 5 με πηδηξαν αλλοδαποί και Έλληνες και μου κάναν την τρύπα χωνη

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Χωρίς πλάκα, όταν είδα Αθηναίικόν, νόμισα ότι αναφέρεστε σε κριτική για κάποιο εστιατόριο! Χαχα (μετά από seconds είδα ότι εποπρόκειτο για τσοντάδικον. Χαχα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.554
Πόντοι
3.506
Χωρίς πλάκα, όταν είδα Αθηναίικόν, νόμισα ότι αναφέρεστε σε κριτική για κάποιο εστιατόριο! Χαχα (μετά από seconds είδα ότι εποπρόκειτο για τσοντάδικον. Χαχα
Με σκληρούς αραβο-αφρικανο-πακιστανο απόκληρους -μα συγχρόνως διάσημους για τη σκληροκαρδία τους- γαμιάδες που μισούν οτιδήποτε ελληνικό και ξεκωλιάζουν ανελέητα και απαξιωτικά, κάθε εγχώριο πούστη που μπαίνει εκεί μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom