You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθηναϊκόν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 274K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.818
- Πόντοι
- 456
Γιατι ?νηστευεις?Είχα ακούσει για τους ανώμαλους γαμιαδες του αλλά η δοκιμή με έπεισε να ξαναπάω μετά την μεγάλη εβδομάδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μεγαλη βδομαδα μεσημερι ρε φιλε?Σήμερα κανεις;;;
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.818
- Πόντοι
- 456
ο αστεγος με τον καθετηρα ερχεται τωρα τελευταια αδειαζει τον καθετηρα με τα κατουρα σε γωνιες του ιδρυματος,καλα να παεθ το κρος ας παει σε αλλο ιδρυμαΕκλαψα φιλε με τον καθετηρα Έφαγα καλα φίλος,ήταν μια κακομοίρα Κρος που είχε απαξιωθει πλήρως όσο γαμουσαν εμένα οι ανώμαλοι ψωλαραίοι του ιδρύματος,την λυπήθηκα τόσο που σκέφτηκα να την γαμησω εγώ φίλε,αλλά λέω δεν γαμιετε κάνας άστεγος με κατάκλιση θα κάνει το ψυχικό.
sexy_blower
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2024
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ φίλος ας πάνε στο πουστράδικο το downtown με τον ανώμαλο ματάκια που μπαίνει μέσα για να αλλάξει σακούλες στα καλαθάκια και τον φαφούτη στο ταμείο.ο αστεγος με τον καθετηρα ερχεται τωρα τελευταια αδειαζει τον καθετηρα με τα κατουρα σε γωνιες του ιδρυματος,καλα να παεθ το κρος ας παει σε αλλο ιδρυμα
Αντε επιτέλους βάζουν μια περούκα από τα τζάμπο στο κεφάλι,βρίσκουν και ένα τακούνι 47 νούμερο και μου το παίζουν και μουναρες.
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.531
- Πόντοι
- 11.915
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται ΚλεοπατεαΤρως βυχεις κλανεις δεν έχεις φόβο να πεθάνεις συνέχισε έτσι!![]()

. Είσαι κι εσύ θαμώνας του ιδρύματος matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.818
- Πόντοι
- 456
τετοια ωρα μεχρι και οι αστεγοι κοιμουνται ρε φιλεΛέω να πάω κατά τις 11 για μια πρωινή καταδρομική. Ποιος Ψωλαρας θα μου τα ρίξει ;
θα πας τωρα πουθενα να ρθω ?Ολες τις ώρες. Κανεις ξύπνιος εκεί μέσα ;)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.818
- Πόντοι
- 456
πρωι πρωι βρηκες τιποτα?Θα πάω στο downtown σήμερα κατά τις 9
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Παιδιά προσέξτε στον συγκεκριμένο κινηματογράφο γιατί έχει κοριούς...με τσίμπησαν πρόσφατα ενώ καθόμουν στα καθίσματα στη πλατεία και το πόδι μου έγινε χάλια....η αλήθεια είναι ότι γίνεται ωραίο παιχνίδι αλλά δυστυχώς η βρώμα είναι απίστευτη...ειδικά τώρα που πιάνουν και οι ζέστες...
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.531
- Πόντοι
- 11.915
Αν δεν σ αρέσει να πας να τον καθαρίσειςΠαιδιά προσέξτε στον συγκεκριμένο κινηματογράφο γιατί έχει κοριούς...με τσίμπησαν πρόσφατα ενώ καθόμουν στα καθίσματα στη πλατεία και το πόδι μου έγινε χάλια....η αλήθεια είναι ότι γίνεται ωραίο παιχνίδι αλλά δυστυχώς η βρώμα είναι απίστευτη...ειδικά τώρα που πιάνουν και οι ζέστες...

. Σε λίγο θα πεις ότι σ ενοχλούν και οι άστεγοι που κατουράνε και χέζουν στο πάτωμα και στους τοίχους 

mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 477
- Πόντοι
- 21
Όπου μπορεί ο καθένας!Αν δεν σ αρέσει να πας να τον καθαρίσεις. Σε λίγο θα πεις ότι σ ενοχλούν και οι άστεγοι που κατουράνε και χέζουν στο πάτωμα και στους τοίχους
![]()
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.531
- Πόντοι
- 11.915
Απέναντι από το αττραξ τύπεΠου βρισκετε το σινεμα Αθηναικον

kamikazi13
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2025
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Λογικα φοβούνται ακόμα και από του υγειονομείου να μπουν μέσα για έλεγχο χα χα
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.818
- Πόντοι
- 456
στο πιο κοσμοπολιτικο μερος της αθηναςΠου βρισκετε το σινεμα Αθηναικον
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.818
- Πόντοι
- 456
καθε χρονο οταν αρχιζει να καλοκαιριαζει υπαρχουν κοριοι το εχουμε γραψει πολλες φορες.λογικα θα γινει καμια καταγγελια και θα το κλεισει ο δημος για απολυμανση οπως γινεται συνηθως,υπαρχει ανταλλαγη αιματος μεταξυ των θαμωνων απτους κοριους γιαυτο και η καποτα ειναι περιττη,ο κοριος που σε δαγκασε εχει τραφει με αιμα αστεγου και κατουρα θαμωνων του ιδυματος,βοηθεια σουΠαιδιά προσέξτε στον συγκεκριμένο κινηματογράφο γιατί έχει κοριούς...με τσίμπησαν πρόσφατα ενώ καθόμουν στα καθίσματα στη πλατεία και το πόδι μου έγινε χάλια....η αλήθεια είναι ότι γίνεται ωραίο παιχνίδι αλλά δυστυχώς η βρώμα είναι απίστευτη...ειδικά τώρα που πιάνουν και οι ζέστες...
sexy_blower
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2024
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Και που να δεις κάποιες κρος απλυτες που περνάνε δίπλα σου και ζεχνουν λες και βγήκαν από το μαντρί.....Θα παρακαλάς να σε φάνε οι κοριοι.Παιδιά προσέξτε στον συγκεκριμένο κινηματογράφο γιατί έχει κοριούς...με τσίμπησαν πρόσφατα ενώ καθόμουν στα καθίσματα στη πλατεία και το πόδι μου έγινε χάλια....η αλήθεια είναι ότι γίνεται ωραίο παιχνίδι αλλά δυστυχώς η βρώμα είναι απίστευτη...ειδικά τώρα που πιάνουν και οι ζέστες...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 60K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις