Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιατι ?νηστευεις?Είχα ακούσει για τους ανώμαλους γαμιαδες του αλλά η δοκιμή με έπεισε να ξαναπάω μετά την μεγάλη εβδομάδα.
μεγαλη βδομαδα μεσημερι ρε φιλε?Σήμερα κανεις;;;
ο αστεγος με τον καθετηρα ερχεται τωρα τελευταια αδειαζει τον καθετηρα με τα κατουρα σε γωνιες του ιδρυματος,καλα να παεθ το κρος ας παει σε αλλο ιδρυμαΕκλαψα φιλε με τον καθετηρα Έφαγα καλα φίλος,ήταν μια κακομοίρα Κρος που είχε απαξιωθει πλήρως όσο γαμουσαν εμένα οι ανώμαλοι ψωλαραίοι του ιδρύματος,την λυπήθηκα τόσο που σκέφτηκα να την γαμησω εγώ φίλε,αλλά λέω δεν γαμιετε κάνας άστεγος με κατάκλιση θα κάνει το ψυχικό.
Συμφωνώ φίλος ας πάνε στο πουστράδικο το downtown με τον ανώμαλο ματάκια που μπαίνει μέσα για να αλλάξει σακούλες στα καλαθάκια και τον φαφούτη στο ταμείο.ο αστεγος με τον καθετηρα ερχεται τωρα τελευταια αδειαζει τον καθετηρα με τα κατουρα σε γωνιες του ιδρυματος,καλα να παεθ το κρος ας παει σε αλλο ιδρυμα
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται ΚλεοπατεαΤρως βυχεις κλανεις δεν έχεις φόβο να πεθάνεις συνέχισε έτσι!![]()

. Είσαι κι εσύ θαμώνας του ιδρύματος τετοια ωρα μεχρι και οι αστεγοι κοιμουνται ρε φιλεΛέω να πάω κατά τις 11 για μια πρωινή καταδρομική. Ποιος Ψωλαρας θα μου τα ρίξει ;
θα πας τωρα πουθενα να ρθω ?Ολες τις ώρες. Κανεις ξύπνιος εκεί μέσα ;)
πρωι πρωι βρηκες τιποτα?Θα πάω στο downtown σήμερα κατά τις 9
Αν δεν σ αρέσει να πας να τον καθαρίσειςΠαιδιά προσέξτε στον συγκεκριμένο κινηματογράφο γιατί έχει κοριούς...με τσίμπησαν πρόσφατα ενώ καθόμουν στα καθίσματα στη πλατεία και το πόδι μου έγινε χάλια....η αλήθεια είναι ότι γίνεται ωραίο παιχνίδι αλλά δυστυχώς η βρώμα είναι απίστευτη...ειδικά τώρα που πιάνουν και οι ζέστες...

. Σε λίγο θα πεις ότι σ ενοχλούν και οι άστεγοι που κατουράνε και χέζουν στο πάτωμα και στους τοίχους 

Όπου μπορεί ο καθένας!Αν δεν σ αρέσει να πας να τον καθαρίσεις. Σε λίγο θα πεις ότι σ ενοχλούν και οι άστεγοι που κατουράνε και χέζουν στο πάτωμα και στους τοίχους
![]()
Απέναντι από το αττραξ τύπεΠου βρισκετε το σινεμα Αθηναικον

στο πιο κοσμοπολιτικο μερος της αθηναςΠου βρισκετε το σινεμα Αθηναικον
καθε χρονο οταν αρχιζει να καλοκαιριαζει υπαρχουν κοριοι το εχουμε γραψει πολλες φορες.λογικα θα γινει καμια καταγγελια και θα το κλεισει ο δημος για απολυμανση οπως γινεται συνηθως,υπαρχει ανταλλαγη αιματος μεταξυ των θαμωνων απτους κοριους γιαυτο και η καποτα ειναι περιττη,ο κοριος που σε δαγκασε εχει τραφει με αιμα αστεγου και κατουρα θαμωνων του ιδυματος,βοηθεια σουΠαιδιά προσέξτε στον συγκεκριμένο κινηματογράφο γιατί έχει κοριούς...με τσίμπησαν πρόσφατα ενώ καθόμουν στα καθίσματα στη πλατεία και το πόδι μου έγινε χάλια....η αλήθεια είναι ότι γίνεται ωραίο παιχνίδι αλλά δυστυχώς η βρώμα είναι απίστευτη...ειδικά τώρα που πιάνουν και οι ζέστες...
Και που να δεις κάποιες κρος απλυτες που περνάνε δίπλα σου και ζεχνουν λες και βγήκαν από το μαντρί.....Θα παρακαλάς να σε φάνε οι κοριοι.Παιδιά προσέξτε στον συγκεκριμένο κινηματογράφο γιατί έχει κοριούς...με τσίμπησαν πρόσφατα ενώ καθόμουν στα καθίσματα στη πλατεία και το πόδι μου έγινε χάλια....η αλήθεια είναι ότι γίνεται ωραίο παιχνίδι αλλά δυστυχώς η βρώμα είναι απίστευτη...ειδικά τώρα που πιάνουν και οι ζέστες...