boobookies
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 29.646
- Πόντοι
- 5.906
Καλά κρατεί το κουτσομπολιό. Είχαν παντρευτεί με κανονικό γάμο στην Πλάκα. Αυτή είναι μια τελετή που την κάνουν οι καθολικοί απ΄ό,τι διάβασα. Δεν ήταν γαμήλια τελετή anyway
Ίσως επειδή ο γαμπρός παρέμεινε Καθολικός.Δεν ήταν κανονικός γάμος
Τελετή ανταλλαγής όρκων και παπάρια μαντολες
Τι άλλη μαλάκια θα σκεφτεί η τύπισσα να το ξεζουμισει
Έγινε Ορθόδοξος ο γαμπρός η έγινε Καθολική η νύφη;Καλά κρατεί το κουτσομπολιό. Είχαν παντρευτεί με κανονικό γάμο στην Πλάκα. Αυτή είναι μια τελετή που την κάνουν οι καθολικοί απ΄ό,τι διάβασα. Δεν ήταν γαμήλια τελετή anyway
Μπορεί ανετα ορθόδοξος να πα τρευρει καθολικια αφου υο μυστήριο ειναι το ίδιοΊσως επειδή ο γαμπρός παρέμεινε Καθολικός.
Αν είχε βαφτισθει Ορθόδοξος ενδέχεται να είχε γίνει κανονικός γάμος.
Γιατί δέχθηκαν να γίνει αυτή η τελετή;Έχει ισχύ γάμου αυτή η τελετή αν πράγματι δεν έγινε γάμος κανονικός;Αμερικανοποιηθηκεολο το σκηνικό;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έγινε Ορθόδοξος ο γαμπρός η έγινε Καθολική η νύφη;
Aρα αυτό που έγινε ήτο γάμος ή απλώς μια τελετή ανταλλαγής όρκων;Μπορεί ανετα ορθόδοξος να πα τρευρει καθολικια αφου υο μυστήριο ειναι το ίδιο
αν υο ζητήσεις απο τη μητρόπολη δεν μπορεί να το αρνηθει
Με προτεστάντες δεν ηι ευαισθησία αφου δεν αναγνωριζουν το μυστήριο του γάμου
Κοινώς:μια αμερικανια και μισή ήταν αυτό....ο πραγματικός γάμος έγινε εν κρυπτω.Ρε παιδιά εδώ μέσα δεν υπάρχει κάποιος/κάποια που να έχει νυμφευθεί Καθολικό δόγμα; Ας μας απαντήσει λοιπόν. Το σχεδόν σίγουρο είναι ότι έχει τελεστεί θρησκευτικός γάμος στην Αθήνα. Το ποιός άλλαξε δόγμα και πως ας μας το γράψουν. Πάντως αυτό που έγινε στην Πάρο ΔΕΝ ήταν γάμος. Τα λόγια αφοσίωσης τους τα διάβασε ένα ζευγάρι φίλων τους
Δεν νομίζω λογικά πρέπει να "αλλάξει" ο ένας από τους 2Μπορεί ανετα ορθόδοξος να πα τρευρει καθολικια αφου υο μυστήριο ειναι το ίδιο
αν υο ζητήσεις απο τη μητρόπολη δεν μπορεί να το αρνηθει
Με προτεστάντες δεν ηι ευαισθησία αφου δεν αναγνωριζουν το μυστήριο του γάμου
Aπλη τελετή ανταλλαγής ορίων οπως άκουσα απο ραδιοAρα αυτό που έγινε ήτο γάμος ή απλώς μια τελετή ανταλλαγής όρκων;
Ειμαι σίγουρος για αυτό που έγραψα αρκεί να το αιτήσεις επίσημα στη μητρόπολη που ανήκειςΔεν νομίζω λογικά πρέπει να "αλλάξει" ο ένας από τους 2
Είχε τύχει σε συγγενικό πρόσωπο ο γαμπρός δεν θυμάμαι τι στον πεο ήταν αλλά έγινε Ορθόδοξος πήρε όνομα και μετά παντρεύτηκαν
H Σύρος είναι ειδική περίπτωση.Ειμαι σίγουρος για αυτό που έγραψα αρκεί να το αιτήσεις επίσημα στη μητρόπολη που ανήκεις
Στη Σύρο πολλοί μιλτοι γάμοι ορθοδόξων καθολικών χωρις να αλλάξουν δόγμα
Κ.στην κομοτηνη το ξερω κ εβροH Σύρος είναι ειδική περίπτωση.
Τούμπανο πάντως...Παρ' ό,τι στην ουσία φοράει κορσέ-κορμάκι με τον κώλο καλυμμένο από το τούλι, κοιτάξτε με πόση αγάπη την υποδέχεται η Ιταλίδα πεθερά της. Κι όπως πρέπει να ξέρετε οι Ιταλοί είναι πρωτοπόροι σε θέματα φινέτσας. Αφού λοιπόν τη δέχτηκε με αυτό το στυλ η πεθερά της, τη χροία έχωμεν άλλων μαρτύρων;
Aς μου επιτραπεί να παρατηρήσω ότι και η πεθερά είναι χάρμα ιδεσθαι...Παρ' ό,τι στην ουσία φοράει κορσέ-κορμάκι με τον κώλο καλυμμένο από το τούλι, κοιτάξτε με πόση αγάπη την υποδέχεται η Ιταλίδα πεθερά της. Κι όπως πρέπει να ξέρετε οι Ιταλοί είναι πρωτοπόροι σε θέματα φινέτσας. Αφού λοιπόν τη δέχτηκε με αυτό το στυλ η πεθερά της, τη χροία έχωμεν άλλων μαρτύρων;
Επώνυμο νήμα με ψηφοφορία, μπαίνατε σε πεθερά Οικονομάκου;Παρ' ό,τι στην ουσία φοράει κορσέ-κορμάκι με τον κώλο καλυμμένο από το τούλι, κοιτάξτε με πόση αγάπη την υποδέχεται η Ιταλίδα πεθερά της. Κι όπως πρέπει να ξέρετε οι Ιταλοί είναι πρωτοπόροι σε θέματα φινέτσας. Αφού λοιπόν τη δέχτηκε με αυτό το στυλ η πεθερά της, τη χροία έχωμεν άλλων μαρτύρων;
Παιδί στην ηλικία της;Επώνυμο νήμα με ψηφοφορία, μπαίνατε σε πεθερά Οικονομάκου;
Προβλέψεις πότε θα χωρίσουν και αν θα του κάνει παιδί για μεγαλύτερη αφαίμαξη
Δεν την πήραν και τα χρόνια. 40αρα είναι. Άλλωστε πόσο ακόμα θα πουλήσει πόσο τρελά ερωτευμένη είναι, πρέπει να περάσει στην επόμενη πίστα πριν μας κουράσει (κιάλλο)Παιδί στην ηλικία της;
Αυτό λέω κι εγώ...σαραντάρα είναι.Εχει μπει ήδη σε φάση οπου μια εγκυμοσύνη ενδέχεται να μην είναι ασφαλής για την ίδια είτε για το μωρό.Δεν την πήραν και τα χρόνια. 40αρα είναι. Άλλωστε πόσο ακόμα θα πουλήσει πόσο τρελά ερωτευμένη είναι, πρέπει να περάσει στην επόμενη πίστα πριν μας κουράσει (κιάλλο)