Νέα

Athens Queens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 665
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.269
Πόντοι
1.191
Ισχύει. Για το πούτσο είναι
Ε οχι και γτπ αυτή η στριπάρα!!!! Έχει υπέροχες λατίνες!!!! Η μια η Νικόλ δεν έρχεται στο τραπέζι ακόμα κι αν της πει ο σερβιτόρος 2-3 φορές να πάει στον πελάτη. Προτιμάει να κάθεται να παίζει με το κινητό μόνη της.
Η άλλη δε, μια ξανθιά Αργεντίνα βυζαρού με λίγα πιασίματα να έχει καλύψει τις ρώγες με κόκκινη μονωτική ταινία σε σχήμα Χ ωστε να μην μπορείς να φχαριστηθείς τα βυζόμπαλα σαν άνθρωπος.
Κατα τα άλλα υπέροχες οι βραδυές στο εξωτικό Χαιδάρι!!! :confused:

prncomposer

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Ε οχι και γτπ αυτή η στριπάρα!!!! Έχει υπέροχες λατίνες!!!! Η μια η Νικόλ δεν έρχεται στο τραπέζι ακόμα κι αν της πει ο σερβιτόρος 2-3 φορές να πάει στον πελάτη. Προτιμάει να κάθεται να παίζει με το κινητό μόνη της.
Η άλλη δε, μια ξανθιά Αργεντίνα βυζαρού με λίγα πιασίματα να έχει καλύψει τις ρώγες με κόκκινη μονωτική ταινία σε σχήμα Χ ωστε να μην μπορείς να φχαριστηθείς τα βυζόμπαλα σαν άνθρωπος.
Κατα τα άλλα υπέροχες οι βραδυές στο εξωτικό Χαιδάρι!!! :confused:

Φατνάσου πόσο δύσκολο είναι να βρουν γυναίκες να δουλέψουν όταν αυτές τις κρατάνε ... γενικά εγώ λατίνες έχω πει ποτέ ξανά και πουθενά. Δεν ξέρουν να χορεύουν, να ψήνουν, τίποτα απολύτως.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
26
Like
4.135
Πόντοι
4.827
Παιδιά η Ξένια που είχε φύγει για σεζόν επέστρεψε στο μαγαζί τώρα που αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι; Όποιος έχει πάει και έχει τσεκάρει ας μου απαντήσει...
γυρισε αλλα δεν εχει παει για δουλεια ακομα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom