Νέα

Athens Queens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 655
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.070
Πόντοι
456
Είδα κάτι φώτο και στορι στο ίνστα και καύλωσα. Λέω να πάω γι'αυτη μόνο. Αλλά με αυτά που γράφετε, κάπως με αποθαρρύνετε. Τεσπα, πάω και βλέπω. Ίσως με Μιρα είναι καλύτερα; Προχωράει στο πριβέ;
Δεν υπάρχει λόγος να αποθαρρύνεσαι. Αν σου αρέσει εμφανισιακά, δοκιμάζεις. Αν για τον α,β λόγο δε περάσεις καλά/φας φόλα απλά δεν την επιλέγεις ξανά. Φυσικά καταλαβαίνω ότι δεν είναι "απλά" από τη στιγμή που ο καθένας δε θέλει να "πετάει" τα χρήματά του ασκόπως, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις η δοκιμή ενδείκνυται

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
843
Πόντοι
361
Δεν υπάρχει λόγος να αποθαρρύνεσαι. Αν σου αρέσει εμφανισιακά, δοκιμάζεις. Αν για τον α,β λόγο δε περάσεις καλά/φας φόλα απλά δεν την επιλέγεις ξανά. Φυσικά καταλαβαίνω ότι δεν είναι "απλά" από τη στιγμή που ο καθένας δε θέλει να "πετάει" τα χρήματά του ασκόπως, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις η δοκιμή ενδείκνυται
Έτσι είναι όπως τα λες. Θα πάω τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσω για το τι έγινε :rockon:

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.173
Πόντοι
1.191
Δεν ξέρω ποιούς εννοείς θαμώνες αλλά αυτοι που κάθονται στους καναπέδες με τα λίγο πιο παχιά πορτοφόλια δεν τους κόβω να σηκώνονται να κυνηγάνε γκόμενες.
Αλλά λίγο τα πιτσιρίκια που μαζεύει, λίγο κάποιοι σερβιτόροι και οι περισσότερες γκόμενες που βαριούνται, έχουν φέρει αυτή την κατάσταση.
Εμένα ευτηχώς δεν με έχει ακουμπήσει ακόμα αυτό το φαινόμαινο και ούτε πρόκειται.
Εγώ νομίζω ότι την αποκλειστική ευθύνη την έχουν οι 20χρονοι που τις κυνηγανε απο πίσω. Ούτε οι σερβιτόροι φταίνε ούτε οι κοπέλες. Ή τουλάχιστον φταίνε πολύ λιγότερο. Αν δεν τις κυνηγούσαν, θα αναγκάζονταν αυτές να έρθουν στα τραπέζια απο μόνες τους για να βγάλουν μεροκάματο. Τώρα κάθονται και περιμένουν τους μαλάκες που θα τρέξουν και θα τις παρακαλέσουν. Γεμάτη λιγούρια η νέα γενιά. Εντωμεταξύ όλη αυτή η κατάσταση τις κάνει και έχουν ένα υφάκι(οι Λατίνες κυρίως) οτι και καλά ξέρεις ποιά είμαι εγώ και σου κάνω χάρη που θα με αγγίξεις. Φταίνε και τα μαγαζιά βέβαια που το επιτρέπουν όλο αυτό. Όποιος θέλει ρε παιδιά ας την φωνάζει με το σερβιτόρο αν δεν έρθει απο μόνη της, να τελειώνουμε. Δεν νομίζω να γινόταν αυτό στα στριπ παλιότερα.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.316
Πόντοι
486
Mααγκες εγω ημουν ειλικρινης ειπα απο υπηρεσιες ειναι χαλια τιποτα σπουδαιο αλλα οτι ειναι μουναρα αυτο δεν καταλαβαινω γιατι δεν το δεχεστε οκ τα πιτσιρικια τα 20χρονα πανε και σηκωνονται και τις ζητανε χορο μαλακια δν λεω δν κανω τετοια αλλα παρολα αυτα για εμενα ειναι τοπ μουνι. Αααα και μην ξεχασω στον χορο ψιλο βαριεται και κλεβει χρονο

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
27
Like
2.655
Πόντοι
8.345
Εγώ νομίζω ότι την αποκλειστική ευθύνη την έχουν οι 20χρονοι που τις κυνηγανε απο πίσω. Ούτε οι σερβιτόροι φταίνε ούτε οι κοπέλες. Ή τουλάχιστον φταίνε πολύ λιγότερο. Αν δεν τις κυνηγούσαν, θα αναγκάζονταν αυτές να έρθουν στα τραπέζια απο μόνες τους για να βγάλουν μεροκάματο. Τώρα κάθονται και περιμένουν τους μαλάκες που θα τρέξουν και θα τις παρακαλέσουν. Γεμάτη λιγούρια η νέα γενιά. Εντωμεταξύ όλη αυτή η κατάσταση τις κάνει και έχουν ένα υφάκι(οι Λατίνες κυρίως) οτι και καλά ξέρεις ποιά είμαι εγώ και σου κάνω χάρη που θα με αγγίξεις. Φταίνε και τα μαγαζιά βέβαια που το επιτρέπουν όλο αυτό. Όποιος θέλει ρε παιδιά ας την φωνάζει με το σερβιτόρο αν δεν έρθει απο μόνη της, να τελειώνουμε. Δεν νομίζω να γινόταν αυτό στα στριπ παλιότερα.
Η τεμπελιά στης τζούδες είναι πριν αρχίσουν τα πιτσιρίκια να της κυνηγάνε, απλά τώρα έχει παραγίνει το κακό με την άφιξη της σκουρόχρωμης φυλής.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.173
Πόντοι
1.191
Η τεμπελιά στης τζούδες είναι πριν αρχίσουν τα πιτσιρίκια να της κυνηγάνε, απλά τώρα έχει παραγίνει το κακό με την άφιξη της σκουρόχρωμης φυλής.
Πράγματι, αυτές βαριούνται που ζούνε. Σαν να μη θέλουν να βγάλουν φράγκα δείχνουν.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.243
Πόντοι
6.286
Η Έυα, με τα τακούνια πρέπει να είναι στο 1,85-8cm, μαύρο κοντό σχετικά μαλλί, 4ρι στήθος σιλικονάτο.
Μίρα, έκδοση πόκεμον , καστανό σγουρό μαλλί, πολύ σφιχτό σώμα, όλα όρθια πάνω της, ματάρες, κυκλοφορεί με μαύρο ριχτάρι πάνω της και 7ποντο μποτάκι, ζήτημα να έιναι 1,60 χωρίς το μποτάκι.
Μίρα μεγάλο έπιπλο αλλά μούναρος!!!!!!!!! παρα το ότι είναι τάπα...είναι μουνάρα.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
686
Πόντοι
361
Αν ξαναπάς δοκίμασε Έυα.
Είχα πάει τελευταία φορά πριν έναν χρόνο μπορεί και δύο. Αν είναι αυτή που νομίζω έκανε φοβερό χορό. Στο πριβε μέσα τα κάνει όλα;

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
27
Like
2.655
Πόντοι
8.345

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.316
Πόντοι
486
Τι κάνει νίαου νίαου στα κεραμίδια....
Εκ πρώτης όψεως για λάτιν κάνει πάντως.
νταξει δεν θυμαμαι προελευση δεν συγκρατησα δν μπορω να κανω εικασιες και να πω κατι που δεν ισχυει αν ξερεις μπραβο που δινεις feedback

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
27
Like
2.655
Πόντοι
8.345
νταξει δεν θυμαμαι προελευση δεν συγκρατησα δν μπορω να κανω εικασιες και να πω κατι που δεν ισχυει αν ξερεις μπραβο που δινεις feedback
Δεν ξέρω, υποθέτω, αλλά όταν βλέπεις μια γυναίκα, σκουρόχρωμη, με πλαστικο στήθος, μεγάλη περιφέρεια και σε μήκος και σε πλάτος, κλασικό λάτιν πρόσωπο και με αρκετές λατίνες μέσα σε ένα μαγαζί, ε δεν είναι και τόσο δύσκολο να μαντέψεις.
Μακάρι να βγώ ψεύτης, είδομεν.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.316
Πόντοι
486
Δεν ξέρω, υποθέτω, αλλά όταν βλέπεις μια γυναίκα, σκουρόχρωμη, με πλαστικο στήθος, μεγάλη περιφέρεια και σε μήκος και σε πλάτος, κλασικό λάτιν πρόσωπο και με αρκετές λατίνες μέσα σε ένα μαγαζί, ε δεν είναι και τόσο δύσκολο να μαντέψεις.
Μακάρι να βγώ ψεύτης, είδομεν.
Διαφωνω φιλε μου η συγκεκριμενη και ελληνιδα ή αλβανιδα να μου ελεγε οτι ειναι θα το πιστευα μια χαρα θα εκανε δεν νομιζω οτι κανει καραμπαμ οτι ειναι λατινα. Και δεν ειναι και φουλ σκουροχρωμη. Αυτες που για μενα κανουν καραμπαμ οτι ειναι λατινες ειναι αυτες στα ιδρυματα συγγρου και συγκεκριμενα στο caissa αυτο που λες επισης "πλαστικο στήθος, μεγάλη περιφέρεια και σε μήκος και σε πλάτος" δεν ισχυει απαραιτητα. Οταν ξαναπαω ομως θα την ρωτησω για να μας λυθει η απορια

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.173
Πόντοι
1.191
Διαφωνω φιλε μου η συγκεκριμενη και ελληνιδα ή αλβανιδα να μου ελεγε οτι ειναι θα το πιστευα μια χαρα θα εκανε δεν νομιζω οτι κανει καραμπαμ οτι ειναι λατινα. Και δεν ειναι και φουλ σκουροχρωμη. Αυτες που για μενα κανουν καραμπαμ οτι ειναι λατινες ειναι αυτες στα ιδρυματα συγγρου και συγκεκριμενα στο caissa αυτο που λες επισης "πλαστικο στήθος, μεγάλη περιφέρεια και σε μήκος και σε πλάτος" δεν ισχυει απαραιτητα. Οταν ξαναπαω ομως θα την ρωτησω για να μας λυθει η απορια
Μπα, ο κώλος μιλάει απο μόνος του. Μεδεγίν λέει.....:assshake:

kritikakias7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Σε ποιο μαγαζί έχουν αυτό το υφακι;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Η Ιρλανδέζα πετίτ, είναι ακόμη ;
Σπάνια μου αρέσουν πετίτ. Αυτή όμως μου άρεσε πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom