Peter Pan(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.227
- Πόντοι
- 371
Στο Athens και στο Golden Queens ο απλός χορός είναι 5 €. Έκτος αν πιστεύετε ότι δεν είναι καλά μαγαζιά.όπως τα γράφει ο ρόκκο είναι.
Στο Athens και στο Golden Queens ο απλός χορός είναι 5 €. Έκτος αν πιστεύετε ότι δεν είναι καλά μαγαζιά.όπως τα γράφει ο ρόκκο είναι.
Τα πιο vfm αυτή τη στιγμή στην ΑττικήΣτο Athens και στο Golden Queens ο απλός χορός είναι 5 €. Έκτος αν πιστεύετε ότι δεν είναι καλά μαγαζιά.
Και μάλιστα .... όχι οι μουνάρες ... κάτι μπαμπάτσικες πονηρές .... κυρίως ρουμάνες.Μερικές κοπέλες στον απλό χορό ζητάνε 10 €. Θέλει λίγο προσοχή !
Γιατί το λες αυτό ;Τα πιο vfm αυτή τη στιγμή στην Αττική
Ωραία ταπετσαρία!!! Πρωτότυπη!!!![]()
Αυτό το τούμπανο που ανέβηκε στο instagram πως το λένε ρε συναγωνιστές;
Ειδικός στο design είστε και έχετε τέτοιες καλλιτεχνικές ανησυχίες;Ωραία ταπετσαρία!!! Πρωτότυπη!!!
Ένας μπάρμπας μου παλιά όταν έβλεπε μια διαφήμιση στην τηλεόραση με μια γκόμενα πάνω σε μια σκάλα, έλεγε "ωραία σκάλα!".Ωραία ταπετσαρία!!! Πρωτότυπη!!!
Εμμανουέλα, αν δε κάνω λάθοςΑυτήν εννοώ.
Αυτήν εννοώ.
Την ίδια εντύπωση έχω, αν και έχει αδυνατίσει αρκετα τελευταία.Εμμανουέλα, αν δε κάνω λάθος
Την ίδια εντύπωση έχω, αν και έχει αδυνατίσει αρκετα τελευταία.
Κολομβία.Από πού είναι;
παιδια αυτη ειναι η michele εχω γραψει και κριτικη για το εν λογω ιδρυμα και περιγραφω και γι αυτην συγκεκριμενα τουμπανο παιδια ειλικρινα![]()
Αυτό το τούμπανο που ανέβηκε στο instagram πως το λένε ρε συναγωνιστές;
Η ίδια Λιλου του Golden Queens;Από της καλύτερες στο μαγαζί για αυτή την εποχή για εμενα είναι η Σακιρα και η Λιλου!
Σε λάθος μαγαζί είσαι.Από της καλύτερες στο μαγαζί για αυτή την εποχή για εμενα είναι η Σακιρα και η Λιλου!